מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.
-
להוסיף התראה בתוך תוכנת אניוור לאלו שעדיין לא התקינו "וייפרי"
-
מחיר מיוחד לקהילת GMAIL
דובר בעבר -
@ezra אמר במה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.:
אפשרות של מספר משתמשים על אותו מחשב כשלכל אחד יש סיסמא והגדרות פרופיל משלו.
ועל דרך זה שאפשר להגדיר שתי הגדרות פרופיל על שתי מחשבים עם ספק אחד
-
אפשרות לבדוק תיוג של אתר, בשביל לחסום או לפתוח אותו בהגדרות האישיות.
-
נא לפתוח את האפשרות להוריד מהחנות אפליקציות!!!
-
להוסיף אפשרות פתיחת וידיאו באתרים נוספים, חוץ מיוטיוב.
ואכן, כל הכבוד.
-
אפשרות בחירת כותרת מתוך רשימה נפתחת בשליחת פניה:
בדיקת אתר
בדיקת וידאו
תמונות לא נשלחות לבדיקה
דיווח
תמיכה טכנית
בדיקה חוזרת
בדיקת חסימת רובוט אוטומטי
ואחר... כמובן במקרה הצורךוכן על זה הדרך.
הדבר יחסוך תיוג פניות ויאפשר הגעת הפניה למקום הנכון במינימום זמן.
-
אפשרות בהתקנת התוכנה של החסימה לתת כתובת מייל אחת או כמה ע"מ שאם אני רוצה להסיר את התקנת התוכנה יישלח מייל לכתובות הללו.
כיום יש רק אפשרות לתת מייל של חשבון בנטפרי או להיות מחובר לקהילה שנשלח אליה מייל על ההתנתקות מהתוכנה.
אך נראה שזה דבר פשוט להוסיף אופציה שיישלח מייל גם לאנשים נוספים (דוגמת אבא, אח וכו' שלצערנו עדיין לא מחוברים לנטפרי אך יהיה לא נעים לעזןב את התוכנה של נטפרי בידיעה שיישלח להם מייל על הניתוק וכידוע שאין אפוטרופוס לעריות וזה מסייע ביותר. -
אפשרות שכל המייל יהיה מסונן ורק מה שאני בוחר שלא יעבור סינון יהי פתוח, היום אני לא רוצה סינון במייל בגלל שזה חותם לי תמונות אישיות ומה שקורה הוא שגם הפרסומות לא מסוננות, אז אם יהיה אופציה לבחור על איזה תמונה להוריד הסינון (כמובן רק במייל) יעזור הרבה.
-
תרגום באתר גוגל טרנסלייט ותרגום בינג, למרות שזה פרוקסי, בסינונים אחרים ראיתי שהצליחו להתגבר על הבעיה, אולי על ידי זה שבurl יש את הכתובת המקורית
-
יש לי מספר ידידים שאני מנסה כבר זמן רב לשכנע לעבור לנטפרי, הם עובדים באופן קבוע ורציף בתפעול ועדכון של שני מאגרי שיתוף תורניים גדולים בגוגל דרייב.
יהיה מאד רלוונטי בשבילם לבדוק את האפשרות לפתוח את הארכיונים, אחרי בדיקה כמובן של כל נתיב - כל קובץ באופן פרטני.
אשמח לדעת אם תהיה אפשרות לעשות את זה
אחד מהם: https://drive.google.com/open?id=0B4mWfMamtZnjMUlKY3lMZEVZY1U
לשני אין לי לינק ישיר, אבל הוא מלונקק מהאתר הבא:
http://www.rebbedrive.com/ -
שיהיה אפשרות לווצאפ- יש כאלו שזה ממש נצרך להם במסגרת עיסוקם
-
שבחיפוש גוגל חיפושים שנחסמו לגמרי לא יופיעו ולא שיופיע איקסים
-
יש אתר בשם מבזקים.נט הוא מציג כותרות מכל אתרי החדשות המובילים וניתן גם להתאים אותו אישית כאן, דהיינו להסיר מקור ו/או קטגוריה הידועה כבעייתית, אני חושב שבשילוב ההתאמה האישית של המקורות והקטגוריות + הרובוט של סינון הטקסט שיחסום רק את השורה של המבזק הבעייתי על ידי מילות המפתח זה אמור לעבוד די ביעילות.
הפלוסים משאר אתרי החדשות למיניהם:
- האתר מציג רק כותרות כך שזה עדכונים נטו, יותר מהודר מJDN ואי אפשר להגדירו כבידור בשופו"א...
- מביא עדכונים מיידית, יעיל מאוד כשיש מלחמות (ל"ע) ואנשים לחוצים לדעת מה קורה, אין כרגע שום אתר חדשות מעודכן אונליין שפתוח
אפשר לבצע נסיונות אם הפתרון הנ"ל אכן עובד ביעילות, זה נראה לי יכול לצאת כשר למהדרין מן המהדרין
נ.ב. בעבר כשעדיין לא הצטרפתי לנטפרי הכנתי לעצמי בכתובת הזו התאמה אישית יחסית כשרה, כעת זה כמובן חסום...
-
לטובת המשתמשים שאין להם "ראש" ללמוד את כל הענין של האינפורום והנטפרנדס יש צורך בדף הראשי באתר של נטפרי בדף מעוצב (לא סגנון נטפרנדס שמצריך עיון, אלא סגנון דף אינטרנט קלאסי שמציע סמלים במקום מילים ארוכות) עם קישורים בולטים וברורים לכלי העזר למשתמשי נטפרי וכן למדריכים השונים הקיימים במקומות שונים, כדי שיהיה מקום אחד שממנו אפשר להגיע לכל המידע הבסיסי למשתמש
מנסיון אישי בשביל להבין מה קורה סביבי פה במערכת העשירה והאיכותית הזאת הייתי צריך לדפדף בפורום ולעקוב אחרי ה"הלוך ילך" זמן מה, ולא כל אחד יכול לעשות את זה (וגם לא כל אחד בנוי ללמוד ספר הוראות ארוך)
-
ביקרתי היום (הפעם עם כובע של טכנאי מחשבים ורשתות) אצל לקוח - חנות אינטרנט (ריינט בלע"ז) ושמעתי מאחורי הפרגוד (עמדות הנשים) 'איזה חצופים הסינון הזה', 'א"א לרכוש ככה כלום בנקסט, המון חסומים בנטפרי הזה' ועוד כהנה וכהנה עוד הם מדברים 'כן גם הדרייב הזה, איך אני אמור/* להוריד את הדבר הזה? למה אי אפשר?' וכ"ו וכ"ו..
ואז אני חושב לעצמי, השוק מתחלק ל2 אלו שיש להם בבית/משרד בקביעות ובלית ברירה הם חייבים להתלמד וללמוד את סודות המקצוע קרי לשוטט בפורום וללמוד בויקי איך משתפים ואיך להדריך אחרים לשתף ואיך קונים בנקסט (כן, גם אם התמונה החיצונית חסומה עדיין ניתן להיכנס פנימה ובדר"כ לפחות תמונה אחת תהיה בסדר, @administrators זה לא מובן מאיליו בדר"כ בסינונים כביכולים מה שסגור לא ניתן להיכנס אליו בכלל, והתמונה החסומה נותנת את ההרגשה שכל המוצר הזה חסום).
והקבוצה השניה הם אלו שגולשים במזדמן בחנויות האלו שצצים כפטריות אחר הגשם (כן כן, זה ממש שוק, שוק ענק) שמה לעשות השעון של המונה בחנות מתקתק ואין את הזמן והרצון וההכרח (על פניו - כי אני הרי יושב/* פה בפעם ב..) ללמוד איך לעבוד ואז בעל החנות פונה אלי בתמימות:
תגיד לי, איך אני עובר לסינון אחר?... משגעים אותי הלקוחות.. אוימצטער על האריכות.
@administrators הצעה שלי לשיפור:
צריך לפשט את הדברים האלו, כמו שהזריקו הודעה בויקיפדיה ככה להזריק הודעות בכל המקומות האלו.
בדרייב שיהיה הודעה והפניה להגדרות בויקי, בנסיון להוריד קובץ משותף שתקפוץ הודעת הסבר, בתמונת מוצר שנחסמת (כלל אתרי הקניות) שיהיה כתוב משהו כמו 'נסו להיכנס לפרטי המוצר לתמונות נוספות'.. ובניסיון הדפסה מתוך המייל שיועבר אוטומטי לדף החיצון או הודעת הסבר... וכ"ו וכ"ו.
בהצלחה -
שתוסף "בדק קישורי גוגל חסומים" יעודכן אצל כל אחד לפי ההגדרות האישיות שלו, דהיינו אם יש קישורים שעקרונית פתוחים בנטפרי אך לפי ההגדרות שלי הם חסומים שיהיה על זה סימון מיוחד של "נחסם לפי ההגדרות בחשבונך"
-
@הצפוני זה קיים כבר
כגון הכא -
@administrators להוסיף בנטפרי אניוואר אופציה להתחברות אוטומטית בלי צורך ללחוץ בכל פעם
-
הייתי שמחה עם היה אפשרות שכל פעם שאני נכנסת לאתר מסוים שאני אגדיר מראש, אחרי נגיד 10 דק' הוא יחסם אוטומטית לחצי שעה(לדוגמה)