הוספת נקודות למדווחים
-
חשבתי רעיון להוסיף נקודות על כל דיווח שמתקבל כדאי שאנשים ירצו לדווח וגם יקבלו מתן שכרה בצדה
וכל הצדדים יצאו הכי מרוצים (באם בכלל שייך להיות יותר). -
ג"א מצטרף
-
אני נגד.
אין סיבה שאנשים יחפשו על מה לדווח. -
אם כבר להוסיף נקודות על מוניטין גבוה בפורום, שיעודד אנשים לעזור
-
@אברהם-כהן
הנה רעיון מוצלח.
אני בעד.
(גילוי נאות: כרגע אני ראשון...) -
@dLive גם אני מצטרף
-
@dLive קח עוד מוניטין אחד:)
-
@dLive אמר בהוספת נקודות למדווחים:
@אברהם-כהן
הנה רעיון מוצלח.
אני בעד.@אברהם-כהן
@מרדכי אמר בהוספת נקודות למדווחים:ג"א מצטרף
-
@chocolate אמר בהוספת נקודות למדווחים:
חשבתי רעיון להוסיף נקודות על כל דיווח שמתקבל כדאי שאנשים ירצו לדווח וגם יקבלו מתן שכרה בצדה
וכל הצדדים יצאו הכי מרוצים (באם בכלל שייך להיות יותר).ג"א מצטרף לתומכי הרעיון
@dLive אמר בהוספת נקודות למדווחים:
אני נגד.
אין סיבה שאנשים יחפשו על מה לדווח.מה כל כך רע שהתוכן יעבור עוד סינון ,בין ארבע עיניים כמה פעמים כבר דיווחת על תוכן לא ראויה, אחרי הכול מדברים פה על אנשים
-
@CtrlAltDel
דיווחתי על תוכן לא ראוי כפעמיים, ועל תמונה לא ראויה - 4-5 פעמים.
אבל זה לא פרס - זה עונש. ולענ"ד אם יהיה לזה עידוד - יחזרו הטענות על דיווחים שגויים. -
@dLive
כחלק מהשפחה תמיד חיפשתי על מה לדווח (דיווחתי כבר יותר מעשרים פעמים ורק אחד נדחתה) איזה הרגשה טובה שמשהו לא טוב נחסמה בשביל העירנות שלי
ועל תמונות אגיד את האמת שקרה כבר כמה פעמים שלא דיווחתי (מחמת לחץ בזמן וכדו') ואני חושב שקצת עידוד היה עוזר לי -
@CtrlAltDel אמר בהוספת נקודות למדווחים:
@dLive
איזה הרגשה טובה שמשהו לא טוב נחסמה בשביל העירנות שלימזדהה אתו!!
-
@CtrlAltDel אמר בהוספת נקודות למדווחים:
ועל תמונות אגיד את האמת שקרה כבר כמה פעמים שלא דיווחתי (מחמת לחץ בזמן וכדו') ואני חושב שקצת עידוד היה עוזר לי
אני אעודד אותך: ליבת העבודה של נטפרי, 99% מהיקפה, נעשית ללא בקשת אף נקודה או טובת הנאה אחרת מכל סוג. כשאתה מדווח דיווח נכון אתה מציל יהודי אחר.
והנקודות פה זה לא גוגואים, זה אמצעי לשלם הוצאות. -
@נטפריס
נכון!
גם אני כבר כמה פעמים ר''ל, הייתי צריך לשלוח דווח על תמונות לא ראויות,
אבל הוא ניסה להסביר
שלפעמים אין את הסבלנות או הדחף (סוף כל סוף אנחנו בשר ודם עם יצה''ר)
והבסיס של נטפרי הוא להגיע לנטפרי הכי נקי
וגם שלא כולם כמוך (כמו שהנ''ל תיאר - אחד מהמשפחה)
וגם לא כולם אמורים להגיע למקומות אלו
ויתכן מאוד שימצאו שם ולא ידווחו
על זה, הציעו את הרעיון הנ''ל
חן חן
בברכת ביאת משיח צדקנו ובנין ביהמ''ק ב''ב -
אולי עדיף יותר פשוט להנגיש את אפשרויות הדיווח יותר, ואסביר את עצמי:
גם אני משתדל לדווח ומקדיש לכך זמן (מהתחלת הדרך צברתי שעות רבות) אך אט אט התחלתי לדלג פה ושם והסיבה לכך מתחלקת לשניים:-
לא תמיד ניתן להשתמש בתגית הדיווח כגון תמונות מוטמעות וכדו' כמו"כ ישנם עמודים כמו ג'ימייל לדוגמא שאין את התגית, במקרים כאלו דיווח דורש: פתיחת דף חדש+ כניסה לאתר נטפרי+ אזור אישי+שונות+העתקת כתובת תמונה+דיווח (במקרים רבים גם הורדה+ חיפוש איפה זה נשמר לי +העלאה ) בקיצור לוקח את הדקה -דקה וחצי ולפעמים פשוט מוותרים ע"ז.
-
"סיפוק" אם המדווח יוכל לקבל עדכון (אוטומטי כמובן) שהעניין טופל (כמובן שלא יזיק אם תהיה שם גם ברכה מצורפת -אני מוכן להתנדב לנסח-...) ועוד יותר טוב אם זה יכול לכלול גם לינק לעמוד/תמונה המתוקן/חסום לדעתי זה יתרום הרבה לעידוד הענין, לחילופין (אופציה פחות טובה) ניתן אולי לתכנת שפתיחת דיווח יפתח אוטומטית פניה במערכת הפניות בחשבון המדווח, כך יוכל לעקוב ולהתעדכן.
הפתרון לדעתי היא כפי שכתבתי בעבר בכמה הזדמנויות ליצור תוכנה או תוסף למחשב שיוסיף שורה בתפריט הלחיצה הימנית של העכבר כך שבלחיצה ימינית עם העכבר על התמונה ובחירת ''דווח לנטפרי'' סיימת עם הענין כל השאר אוטומטי עד לקבלת העדכון על הטיפול בדיווח.
ומצב של תמונות מוטמעות אם אין פתרון שתהיה אפשרות לבחור אותם, אולי כדאי להגדיר לשלוח את כל התמונות שבעמוד לבדיקה חוזרת. -
-
@יוד אמר בהוספת נקודות למדווחים:
אולי עדיף יותר פשוט להנגיש את אפשרויות הדיווח יותר, ואסביר את עצמי:
גם אני משתדל לדווח ומקדיש לכך זמן (מהתחלת הדרך צברתי שעות רבות) אך אט אט התחלתי לדלג פה ושם והסיבה לכך מתחלקת לשניים:-
לא תמיד ניתן להשתמש בתגית הדיווח כגון תמונות מוטמעות וכדו' כמו"כ ישנם עמודים כמו ג'ימייל לדוגמא שאין את התגית, במקרים כאלו דיווח דורש: פתיחת דף חדש+ כניסה לאתר נטפרי+ אזור אישי+שונות+העתקת כתובת תמונה+דיווח (במקרים רבים גם הורדה+ חיפוש איפה זה נשמר לי +העלאה ) בקיצור לוקח את הדקה -דקה וחצי ולפעמים פשוט מוותרים ע"ז.
-
"סיפוק" אם המדווח יוכל לקבל עדכון (אוטומטי כמובן) שהעניין טופל (כמובן שלא יזיק אם תהיה שם גם ברכה מצורפת -אני מוכן להתנדב לנסח-...) ועוד יותר טוב אם זה יכול לכלול גם לינק לעמוד/תמונה המתוקן/חסום לדעתי זה יתרום הרבה לעידוד הענין, לחילופין (אופציה פחות טובה) ניתן אולי לתכנת שפתיחת דיווח יפתח אוטומטית פניה במערכת הפניות בחשבון המדווח, כך יוכל לעקוב ולהתעדכן.
הפתרון לדעתי היא כפי שכתבתי בעבר בכמה הזדמנויות ליצור תוכנה או תוסף למחשב שיוסיף שורה בתפריט הלחיצה הימנית של העכבר כך שבלחיצה ימינית עם העכבר על התמונה ובחירת ''דווח לנטפרי'' סיימת עם הענין כל השאר אוטומטי עד לקבלת העדכון על הטיפול בדיווח.
ומצב של תמונות מוטמעות אם אין פתרון שתהיה אפשרות לבחור אותם, אולי כדאי להגדיר לשלוח את כל התמונות שבעמוד לבדיקה חוזרת.כל מילה פנינה!
-
-
@יוד אמר בהוספת נקודות למדווחים:
לחילופין (אופציה פחות טובה) ניתן אולי לתכנת שפתיחת דיווח יפתח אוטומטית פניה במערכת הפניות בחשבון המדווח, כך יוכל לעקוב ולהתעדכן.
כאשר מדווחים על תוכן בעייתי דרך הכרטסת, זה אכן עובד ממש כך (ואגב, אתה יכול לדווח שם גם על תמונה בעייתית, ע"י העתקת כתובת התמונה לשם).