חומה ודעת - פרק ה'
-
@אורי בשביל זב יש את הועדה לביצור חומות הדת. (שדרכם הגעתי לנטפרי)
-
@נטפריס אמר בחומה ודעת - פרק ה':
@מחצלת-של-קנים
אתה רואה את החיים בשחור לבן. גם היום, וגם עם נטפרי, אין כמעט מקום לקביעה מהו סינון טוב ומה סינון לא טוב.
וזה הסיבה לדעתי, לא כסף ולא כלום.@נטפריס אתה כנראה אדם ממש אמיתי, ולא מוכן לחשוב על האינטרס הראשון של כל עיתון.
האם שמת לב כמה פרסומות מרוחות על עמודים שלמים היו רק בחודש האחרון של אתרוג בעיתון הנ"ל? -
@ברוך-השם אמר בחומה ודעת - פרק ה':
@אורי בשביל זב יש את הועדה לביצור חומות הדת. (שדרכם הגעתי לנטפרי)
גם אני הגעתי דרכם לנטפרי.
מהסבר קצר שלהם הבנתי לאן אני צריך להתחבר.. -
@יהודי-פשוט אמר בחומה ודעת - פרק ה':
@נטפריס אמר בחומה ודעת - פרק ה':
@מחצלת-של-קנים
אתה רואה את החיים בשחור לבן. גם היום, וגם עם נטפרי, אין כמעט מקום לקביעה מהו סינון טוב ומה סינון לא טוב.
וזה הסיבה לדעתי, לא כסף ולא כלום.@נטפריס אתה כנראה אדם ממש אמיתי, ולא מוכן לחשוב על האינטרס הראשון של כל עיתון.
האם שמת לב כמה פרסומות מרוחות על עמודים שלמים היו רק בחודש האחרון של אתרוג בעיתון הנ"ל?@יהודי-פשוט
לכאורה מאותה סיבה שאין קריאה רשמית מרבנים לסנן בדוקא עם נטפרי, אין גם סיבה לא לפרסם סינונים שמאושרים לשימוש על ידי רבנים
וכל זה במבט שטחי אבל באמת, נראה למתבונן, ולכל משתמש מצוי, שאם יש אינטרנט כשר, זה נטפרי. כי כשהמטרה היא להרויח כסף וה"כשר" זה אמצעי אז מקפידים על כל "כשר" שצריך בשביל להרויח (עיין ערך סינון ידני של תמונות שנעשה באתרוג פלוס בעקבות נטפרי ולא טרחו לחשוב עד אז שבלי זה עלול להיות מכשול) וכשהמטרה היא הכשר אז לא נכנס גם בטעות דברים לא כשרים -
@ארז-מלבנון לדעתי ע"פ הלכה אין להשתמש בשום אינטרנט רק עם נטפרי
ולא מקיצוניות אומר כך
אלא שמציאות הוא ואין לחלוק עליה בכל סינון יש פירצות חמורות ביותר הייתי מפרט כי אני לא חושש שהעוילם כאן יכשלו כי בנטפרי זה לא שייך
ואם באו גדולי ישראל ואסרו אינטרנט פרוץ לאו משום שאמרו שמי שיש לו ילך ויחטא עימו רק שמא יחטא א"כ יש גם בכל הסינונים חוץ מנטפרי השמא יחטא הזה בגדול נעבך
ואני באמת לא מבין למה לא חותכים את הדבר הזה שכל יהודי שצריך אינטרנט ישתמש אך ורק עם נטפרי
כמובן אני לא מדבר מאופנים יוצאי דופן שאני לא מבין בהם אני מדבר רק באופן הכללי לכל עמך בית ישראל
נו אז למה זה באמת לא כך
אחד אומר אין נטפרי אנדרואיד לכן מותר לי XXXX כי אין
תירוץ נחמד מאוד
אחד אומר נטפרי לא נותנת שירות אונליין והיא לא מחויבת לי
וכדו' וכדו' -
@מיציבושי
דעתי כדעתך בדיוק ואני חושב שבמבחן המציאות כל מילה נכונה
רק חשבתי שאם סינונים אחרים מקבלים את אישור מרבנים אני לא מצפה מיתד נאמן לא לפרסם אותםומדוע באמת יש אישור מרבנים לכך? נקודה למחשבה.
-
@מיציבושי אולי ואולי. המנהלים כבר אמרו כמה פעמים שהם לא אוהבים שמדברים על סינונים אחרים, ושאין אפשרות להגיד שנטפרי מתאימה לכולם.
הנה קטע יפה ומתומצת שממש אהבתי, ואני מביא אותו כל פעם כשאני רואה שמדברים על הנושא:דוד ל.ט. אמר בנטפרי - מה קורה (הפורום הישן):
אנא אל תהפכו ל"אוהדים" של נט פרי ללא מחשבה. נט פרי זו לא תנועת נוער, או קבוצת כדור רגל, זה סה"כ דרך לעזור לאנשים שרוצים להתחבר לאינטרנט בבטחה או להפסיק לגלוש באינטנרט מסוכן. האם היא מצליחה או לא, יגידו משתמשיה ורק הם. מי שלא משתמש רשאי לחשוב מה שהוא רוצה (אכן הוא לא רשאי להעליב ולתקוף).
לדעתי, אף שנט פרי מובילה בהרבה דברים על כל סינון שהיה עד כה, אבל הסינונים האחרים מביאים עדיין תשובה מצויינת להרבה מקרים/אנשים ויש להם עדיין במקרים מסויימים אף עדיפות, וכולי תקוה שהם גם לא יישארו חייבים ויתפתחו יותר ויותר אחרי שנים של עצלות וחוסר לב, אחרי הכל מטרתה של נט פרי זה כבוד שמים ולא קרדיט זה או אחר.
אינני ממנהלי/יוצרי הסינון המופלא הזה, אבל אני מרשה לעצמי לדבר בשמם ובשם חזונם: אנא, בין בפורום זה בין בפורום אחר, לא להציג את נט פרי כ"אלטרנטיבה שלטונית"/אופוזיציה לסינונים הקיימים, ד' יעזור שיהפכו ליעילים ביותר. אין שום בעיה שיהיו כמה סינונים והיות סינון אחד טוב מהשני (אפי' שגם זה לא שחור/לבן) לא שולל את תועלתם של האחרים. נט פרי היא הצעת אלטרנטיבה לאנשים שיש להם מצב שהם לא מרוצים ממנו בין אם זה העדר אתרים נחוצים פתוחים, ובין אם זה להפך, הם מוזמנים לבדוק ולא בהכרח שהם יהיו מרוצים. -
@dLive מייד כשראיתי את הציטוט , אמרתי, 'זה בטח מאוד ישן'. ואכן זה פוסט של @נטפריס מלפני כמעט שנתיים, כשמשתמשי הפורום (הישן) עוד התלהבו ממיליון בודד של תמונות...(אוי כמה שזה מצחיק שנתיים אחרי). והוא מאוד לא רלוונטי, כי היום נטפרי ודאי עוכפת את כל החסימות (בדווקא אני כותב חסימות, כי הם חוסמים ולא מסננים), במקצועיות, בשירות, ובגמישות.
ואמנם אני מסכים שאם אדם חיצוני יכנס לפורום, הוא יחשוב ש'נטפרי' זה כת. חבל. -
@ברוך-השם אתה מוזמן לדפדף למעלה ולראות את דעתו כאן, לפני רק 5 יום...
נטפרי התקדמה מאד, אבל לא שנתה קו. בדיקת תמונות ידנית הייתה גם אז.
הרוח הכללית לא השתנתה אצל המנהלים. לפחות ממה שאני מרגיש. -
עד היום אני לא מבין את אאוט נט
בתקליט שלהם בטלפון במסלול הבא >3. מידע ושאלות נפוצות>6. סינון אתרים' הם מפנים לנתיב !
אני הייתי חושב שצריך לפנות אליהם שיעדכנו את התקליט או שלא יפרסמו שום חברה או שיפרסמו בתקליט שמי שרוצה סינון אתרים שיפנה לנטפרי ! -
אני רואה שהרוח פה היא להביא סיפורים של "נגד נטפרי"...
מישהו סיפר לי שהתקשר לוועדת הרבנים לביצור חומות הדת לשאול על סינונים, ואמרו לו שנטפרי ואתרוג פלוס הם בערך אותו דבר. -
@dLive אמר בחומה ודעת - פרק ה':
אני רואה שהרוח פה היא להביא סיפורים של "נגד נטפרי"...
מישהו סיפר לי שהתקשר לוועדת הרבנים לביצור חומות הדת לשאול על סינונים, ואמרו לו שנטפרי ואתרוג פלוס הם בערך אותו דבר.@dLive רואים שהרבנים לא משתמשים עם אינטרנט
-
@מעמד אמר בחומה ודעת - פרק ה':
עד היום אני לא מבין את אאוט נט
בתקליט שלהם בטלפון במסלול הבא >3. מידע ושאלות נפוצות>6. סינון אתרים' הם מפנים לנתיב !
אני הייתי חושב שצריך לפנות אליהם שיעדכנו את התקליט או שלא יפרסמו שום חברה או שיפרסמו בתקליט שמי שרוצה סינון אתרים שיפנה לנטפרי !גם [פה],(http://out-net.org/ספקיות-אינטרנט-מסונן/) להפציץ אותם במיילים 1599502200@okmail.co.il
הא הא זה מה שקיבלתיהמסירה לנמענים או לקבוצות אלו נכשלה:
1599502200@okmail.co.il
תיבת הדואר של הנמען מלאה ואין באפשרותו לקבל הודעות כעת. נסה לשלוח הודעה זו שוב מאוחר יותר או פנה אל הנמען ישירות -
@Chocolate
שים לב למה שרשום באתר שלהם (בקישור שהבאת) למטה: אתר אינטרנט זה נבנה ביוזמת סטודיו פלפלים ללא קשר לחברת אאוטנט, לבד מן האישור לשימוש בחומרים אודות הארגון. -
@ליכט אז מה עדיין הם צריכים לעדכן