נטויז'ן - בקשר למש"כ מגיקוד
-
שכדאי ללנק תשתית מנטויז'ן . מנסיון , לאחר שנגבה לי במשך שנה מבזק וגם מנטויז'ן על תשתית ללא ידיעתי
לאחר שהבנתי שעדיף להיות בבזק כי נטו' יתחמקו מתיקון אם יהיה בעיה בתשתית
עברתי לתשתית בזקלבד אך מאז הקו רוב הזמן לא עובד יש ניתוקים כל הזמן לא יודע אם זה ספציפי בעיה שלי -
@magicode כתב בהכרזות:
שלח לי מישהו שכדאי להוסיף. על זה את מידע הבא (לא בדקתי אם זה נכון או לא).
התורה חסה על ממונם של ישראל, לאלו שיש להם קו ביתי בנטויזון מומלץ לבטל את הספק שלהם וכך לישאר רק קו הביתי שהעלות ברשמי רק 45 ש"ח, כל מי שמשלם יותר מומלץ לבדוק את זה איתם ולבטל את הספק, ניתן לבטלו גם באמצעות האתר https://www.netek.co.il/ ולציין 'ספק אינטרנט'.
אם ביטול הספק, גם אם נטויזון תחליף ליוזר שלהם לא יהיה לכם גלישה כלל רק קו טלפון.מה הכוונה, מדובר במי שאין לו אינטרנט כלל? או באחד שיש לו ספק אחר?
אם לא, איך יעבוד הטלפון?ואגב, אפשר לקבל קו ביתי ב 30 - 35 ש"ח.
-
@vpn
תוכל לקבל ספק + תשתית נטפרי במחיר מוזל.
קו הטלפון תשאיר בנטוויזן .
להצטרפות פנה למייל שבחתימה.
............................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
כשעושים קו טלפון בנטוויזן זה כולל ספק שלהם ויש מקרים שהתשלום החדשי מורכב משני מרכיבים קו טלפון וספק (אפשר לראות את זה באיזור האישי בסלקום ואולי גם בחשבונית) ובמקרה כזה צריך לבטל את הספק (הטלפון עובד גם בלי זה, כמובן כשיש ספק אחר) פשוט להודיע להם שיש לך ספק אחר ואתה לא צריך ולא מעונין בספק שלהם. וממילא יורד התשלום של המרכיב הזה. מלבד זאת אפשר בקלות להוריד את התשלום החודשי ל-35 ש"ח ואם עוד בקשה ל-30 ש"ח. (כל זה מניסיון).
-
@WWW הקו של נטויזון, כמובן עובד רק על ספק, אבל יש אצלהם 2 אפשריות, 1 ספק עם גלישה, 2 ספק ללא גלישה רק לצורך קו הביתי.
במחיר של קו הביתי כלול ספק ללא גלישה (ואם יחליפו ליוזר שלהם, אז זה יהיה יוזר הזאת), כשיש ספק עם גלישה יש תשלום נוסף עבור הספק. -
אפשר להוריד המחיר שלהם ל20 ש"ח לא ללחןץ על הצטרפות רק לתמיכה
-
@Chocolate ליתר דיוק מחלקת שימור לקוחות, דרך השירות לקוחות.
השירות לקוחות בהתחלה יאמרו שאין כזה מחיר, ואז צריך לבקש את שימור לקוחות, ושם מתברר שיש....
את האופציה של 20 ש"ח לא נותנים אפילו למצטרפים חדשים, אלא רק ללקוח קיים שמבקש. -
@yonig20 אני הצטרפתי כלקוח חדש וקיבלתי 20
-
בענין המחיר בנטויזון, בדקתי פעם את הנושא ויצא לי שיש אצלהם 2 סוגי קוים א' כשר וא' הרגיל, הכשר עולה 45 ש"ח וזה מחיר שהם לא מורידים מזה כלום, והרגיל עולה פחות וגם ניתן להלחיץ לעוד הוזלה.
קו הכשר אמור להיות דומה לקו ונקי בבזק שחסום לקוי תוכן לא רצוים.
האם יש למישהו קו הכשר וגם משלם פחות ? -
בבדיקה שערכתי לפני תקופה ארוכה לא היה ניתן להתחבר עם ספק אינטרנט פעיל גם לקו כשר
-
@סים-כשר אמר בנטויז'ן - בקשר למש"כ מגיקוד:
בבדיקה שערכתי לפני תקופה ארוכה לא היה ניתן להתחבר עם ספק אינטרנט פעיל גם לקו כשר
גם אני הבנתי מהם ככה, וזה מאד מציק לי כיוון שהיום אני מחזיק שני תשתיות אחד לטלפון ואחד לאינטרנט,
אשמח לשמוע אם למישהו יש פתרון לזה -
@username
בוודאי שאפשר לאחד בינהם . אין צורך להחזיק 2 תשתיות.
תוכל לפנות אלי לפרטים.
..........................
-
@957 אמר בנטויז'ן - בקשר למש"כ מגיקוד:
@username
בוודאי שאפשר לאחד בינהם . אין צורך להחזיק 2 תשתיות.
תוכל לפנות אלי לפרטים.
בדקת על קו כשר????
-
@username
עד כמה שאני מבין ההגבלה על קו כשר הינה שלא ניתן להוסיף ספק אינטרנט מטעם נטוויזן. אפשר פשוט לבדוק את זה.
גם במידה וההגבלה היא ברמת הנתב שיחות- ראוטר ניתן ככל הנראה לשרשר אותו אחרי הראוטר הרגיל והוא עדיין ישמש כקו טלפון בלבד.
חיברתי הרבה לקוחות עם קו של נטוויזן ולא נתקלתי בבעיה.
-
@username
עד כמה שאני מבין ההגבלה על קו כשר הינה שלא ניתן להוסיף ספק אינטרנט מטעם נטוויזן. אפשר פשוט לבדוק את זה.
גם במידה וההגבלה היא ברמת הנתב שיחות- ראוטר ניתן ככל הנראה לשרשר אותו אחרי הראוטר הרגיל והוא עדיין ישמש כקו טלפון בלבד.
את האפשרויות האלו כבר ניסיתי,
לכן שאלתי אם ניסית בפועל לבדוק על קו כשר. -
@username
@957 ,
בעקבות מה שכתבת כאן החלטתי לנסות שוב (לשרשר), לאחר שכבר ניסיתי בעבר,
וזה עובד מצוין.
אז תודה לך!!(אני לא יודע למה בפעם הקודמת זה לא עבד, אולי בגלל שצריך לחבר דווקא בפורט Eth1 ואז לא שמתי לב לזה...)
-
@username
אתה מוזמן לפנות אלי בכדי לנייד את התשתית מנטוויזן ולחסוך בהוצאות תשתית מיותרת.
-
@957
בהחלט הייתי שמח,
העניין שעד עכשיו היה לי שני תשתיות אחד של בזק לאינטרנט,
ואחד של נטוויזן לטלפון, שאותה אני אמור לבטל,
עכשיו הכל עובד על התשתית של בזק,
כך שאין לי מה לנייד כרגע, אז אולי בפעם הבאה...ושוב תודה
-
@username
פנה אלי במייל ואסביר לך.
-
תשובה רשמית שקיבלתי מחברת נטוזיון לפתור את הבעיה של החלפת הספק.
יש להתקשר לתמיכה טכנית ולמסור להם את שם המשתמש והסיסמא של הספק הרצוי, והם יקבעו את זה במערכת שלהם, ככה שגם אחרי עדכון שלהם בראוטר, ישאר הקו מחובר לאותו ספק.