אני לא מקבל קשבקלאחרונה
-
@משה-זוכמיר אני לא יודע מה גרם לזה, אבל בכל מקרה מומלץ למחוק קבצי קוקיס של אתר הקניות לפני שאתה גולש דרך אתר הקאשבאק
-
יש לך קישור למדריך מסוים איך אני עושה את זה
-
@משה-זוכמיר תתקשר אלי. אני צריך אותך ואין לי את המספר שלך.
-
אחרי שכמה מחברי הפורום כמו @ברוך-השם בקשו לדעת בעקבות הפוסט מה זה בדיוק הקשבאק
אפרט
קונים באתרי הקניות הרגילים אלי אקספרס/איביי וכדומה ומקבלים החזר אחוזים על כל קניה
אני מבקש שתצטרפו דרך הלינק המצורף https://www.cashback.co.il/?uref=uLpwX
(אם תצטרפו דרך הקישור אני יקבל 5 שקל)
כמה פרטים נחוצים:
-
מקבלים מידית כמתנה 10 שקל
-
יכולים למשוך את הכסף רק כשמגיעים ל100 שקל קשבאק.
-
משיכה מתבצעת או לחשבון פייפאל או לחשבון הבנק האישי שלכם.
-
על כל חבר שתצרפו והוא יעשה קניה דרך קשבאק תקבלו 5 שקל לחשבון שלכם
הכי חשוב: עד היום מי שקנה דרך נטפרי היה לו קצת בעיות (דהיינו שנטפרי עד כמה שהבנתי גם כן קבלו אחוזים מסוימים ללא קשר לאחוזים של הקונה)
נטפרי כרגע הורידו את הבעיה (בעקבות פניתי) והיום חזרתי לקבל קשבאק ואין נטפרי מקבלת כנראה שום דבר
מקווה שנטפרי תוכל להתגבר על הבעיה וכך יהיה גם תמיכה עקיפה בנטפרי
הנני כותב על דעתי בלבד
עוד טיפ קטן: תתמקחו עם המוכרים של האתרים השונים וצרו אתם קשר לפני הקניה אפשר בהחלט להוריד מחירים בפרט אם אתם קונים כמה יחידות מאותו סוג.
בהצלחה
-
-
אם אתה קונה דרך קאשבאק נטפרי לא תקבל כלום מזה.
מה שנטפרי קיבלה זה דרך מי שלא הפעיל קאשבאק.ועכשיו בגללך יש לי יסורי נקיפות מצפון שמא גרמתי לנטפרי לקחת מאנשים את הקאשבאק שהיה מגיע להם. למרות שבתנאי שימוש כתוב מפורש שאין שום אחריות לשום נזק.
-
@magicode אמר באני לא מקבל קשבקלאחרונה:
ועכשיו בגללך יש לי יסורי נקיפות מצפון שמא גרמתי לנטפרי לקחת מאנשים את הקאשבאק שהיה מגיע להם.
הסר חשש מליבך, מי שלא הפעיל את זה, מה נטפרי לקחה לו? זה נהנה וזה לא חסר.
אני אישית קניתי שם הרבה [לפני עידן שלי עם נטפרי] ומעולם לא ידעתי על כזה דבר. -
@יהודי-פשוט אמר באני לא מקבל קשבקלאחרונה:
ועכשיו בגללך יש לי יסורי נקיפות מצפון שמא גרמתי לנטפרי לקחת מאנשים את הקאשבאק שהיה מגיע להם.
הסר חשש מליבך, מי שלא הפעיל את זה, מה נטפרי לקחה לו? זה נהנה וזה לא חסר.
אני אישית קניתי שם הרבה [לפני עידן שלי עם נטפרי] ומעולם לא ידעתי על כזה דבר.לא דיברתי על מי שלא הפעיל. דיברתי על מי שכן הפעיל. כמו @משה-זוכמיר שעיסקה אחת שלו הלך לטובת נטפרי. ויכול להיות עוד הרבה. לך תדע.
-
לא דיברתי על מי שלא הפעיל. דיברתי על מי שכן הפעיל. כמו @משה-זוכמיר שעיסקה אחת שלו הלך לטובת נטפרי. ויכול להיות עוד הרבה. לך תדע.
מה שנטפרי קיבלה זה דרך מי שלא הפעיל קאשבאק.
???
-
@יהודי-פשוט
זה היה התוכנית. אבל כנראה באג גרם לכך שעיסקה של @משה-זוכמיר עברה לנטפרי ולטענתו הוא ביצע את ההפניה כמו שצריך. יכול להיות באג גם אצל אליאקפרסס. -
@magicode אני קונה הרבה דרך קאשבאק, תמיד קיבלתי החזר לחשבון הקאשבאק שלי, אני מקפיד למחוק קוקיס לפני שאני גולש דרך אתר הקאשבאק, אולי הוא לא מחק, ואם כך זה בעיה שלו
-
אם נמצאים באתר למשך זמן ארוך אז זה מאבד את הקישור של קשבק ועובר לחשבון של מג'יקוד (כנראה זה פשוט מתנתק אוטומאטית ולכן עובר, אני לא יודע מה הסיבה).
בכל אופן כאשר משוטטים לאורך זמן בחנות, כדאי לחדש את ההפניה מקשבק, מיד לפני הקניה. -
@magicode איך אפשר לייצור איתך קשר ישיר לגבי דברים מסוימים בחסימות שונות באנדרויד
אפשר לכתוב לי ב kdoshatmchne@gmail.com
-
@shraga אמר באני לא מקבל קשבקלאחרונה:
@magicode אני קונה הרבה דרך קאשבאק, תמיד קיבלתי החזר לחשבון הקאשבאק שלי, אני מקפיד למחוק קוקיס לפני שאני גולש דרך אתר הקאשבאק, אולי הוא לא מחק, ואם כך זה בעיה שלו
מחקתי כמו שהצעת בזמנו ולא עזר
-
@יהודי-פשוט
זה היה התוכנית. אבל כנראה באג גרם לכך שעיסקה של @משה-זוכמיר עברה לנטפרי ולטענתו הוא ביצע את ההפניה כמו שצריך. יכול להיות באג גם אצל אליאקפרסס.אני בהחלט תורם את הקשבאק בחפץ לב לנטפרי היה קניה רצינית שתהיה רצינית תרתי משמע
היו פעמיים אחד אחרי השני שלא קבלתי
ובמערכת הפניות ענו לי שרק אחד הם מוצאים אצלם והשני לא
למי נראה לכם הלך הכסף?
-
@magicode חבל שלא עידכנת עד היום שככה זה עובד- שנטפרי מקבלים על כל עיסקה שלא נעשית דרך קאשבאק.
כי בלנ"ד מהיום אני מפסיק לעשות קניות דרך קאשבאק ואת כל הקניות של המשפחה [מי שעדיין לא בנטפרי] אני יעשה דרך נטפרי.
ועכשיו לכולכם: תעשו טובה כמה כבר תרוויחו מהקאשבאק הזה ולא תצליחו להוציא עד שיש מינימום 100 ש"ח. בואו נתרום כולנו לנטפרי כי להם זה פרוטה לפרוטה מצטרפת וכך נזכה כולנו לתמוך בדבר הענק הזה!!!!
מצטרפים?! -
@aiib
עכשיו זה לא עובד. בגלל @משה-זוכמיר ומצאתי תיקון לזה. אבל אני לא בטוח שזה 100% . -
@magicode מה מושה זוכמיר עדיף ממני?! תשנה את זה בחזרה כדי שנוכל לתרום לנטפרי בדרך פשוטה וקלה!!!
-
@magicode ואגב לי נצבר קאשבאק גם כשלמושה זוכמיר לא נצבר.
-
@aiib אמר באני לא מקבל קשבקלאחרונה:
@magicode חבל שלא עידכנת עד היום שככה זה עובד- שנטפרי מקבלים על כל עיסקה שלא נעשית דרך קאשבאק.
עיין
http://forum.netfree.link/topic/273/ניווט-באיביי-מועבר-בשרת-של-הקוסם-magicode-me
http://forum.netfree.link/topic/1398/הפניות-magicode -
@aiib נטפרי מעדיפים להפסיד את מה שהם יכולים לזכות מן ההפקר מאשר פעם אחת לקחת מאחר מה שמגיע לו