אני לא מקבל קשבקלאחרונה
-
@magicode אני קונה הרבה דרך קאשבאק, תמיד קיבלתי החזר לחשבון הקאשבאק שלי, אני מקפיד למחוק קוקיס לפני שאני גולש דרך אתר הקאשבאק, אולי הוא לא מחק, ואם כך זה בעיה שלו
-
אם נמצאים באתר למשך זמן ארוך אז זה מאבד את הקישור של קשבק ועובר לחשבון של מג'יקוד (כנראה זה פשוט מתנתק אוטומאטית ולכן עובר, אני לא יודע מה הסיבה).
בכל אופן כאשר משוטטים לאורך זמן בחנות, כדאי לחדש את ההפניה מקשבק, מיד לפני הקניה. -
@magicode איך אפשר לייצור איתך קשר ישיר לגבי דברים מסוימים בחסימות שונות באנדרויד
אפשר לכתוב לי ב kdoshatmchne@gmail.com
-
@shraga אמר באני לא מקבל קשבקלאחרונה:
@magicode אני קונה הרבה דרך קאשבאק, תמיד קיבלתי החזר לחשבון הקאשבאק שלי, אני מקפיד למחוק קוקיס לפני שאני גולש דרך אתר הקאשבאק, אולי הוא לא מחק, ואם כך זה בעיה שלו
מחקתי כמו שהצעת בזמנו ולא עזר
-
@magicode אמר באני לא מקבל קשבקלאחרונה:
@יהודי-פשוט
זה היה התוכנית. אבל כנראה באג גרם לכך שעיסקה של @משה-זוכמיר עברה לנטפרי ולטענתו הוא ביצע את ההפניה כמו שצריך. יכול להיות באג גם אצל אליאקפרסס.אני בהחלט תורם את הקשבאק בחפץ לב לנטפרי היה קניה רצינית שתהיה רצינית תרתי משמע
היו פעמיים אחד אחרי השני שלא קבלתי
ובמערכת הפניות ענו לי שרק אחד הם מוצאים אצלם והשני לא
למי נראה לכם הלך הכסף?
-
@magicode חבל שלא עידכנת עד היום שככה זה עובד- שנטפרי מקבלים על כל עיסקה שלא נעשית דרך קאשבאק.
כי בלנ"ד מהיום אני מפסיק לעשות קניות דרך קאשבאק ואת כל הקניות של המשפחה [מי שעדיין לא בנטפרי] אני יעשה דרך נטפרי.
ועכשיו לכולכם: תעשו טובה כמה כבר תרוויחו מהקאשבאק הזה ולא תצליחו להוציא עד שיש מינימום 100 ש"ח. בואו נתרום כולנו לנטפרי כי להם זה פרוטה לפרוטה מצטרפת וכך נזכה כולנו לתמוך בדבר הענק הזה!!!!
מצטרפים?! -
@aiib
עכשיו זה לא עובד. בגלל @משה-זוכמיר ומצאתי תיקון לזה. אבל אני לא בטוח שזה 100% . -
@magicode מה מושה זוכמיר עדיף ממני?! תשנה את זה בחזרה כדי שנוכל לתרום לנטפרי בדרך פשוטה וקלה!!!
-
@magicode ואגב לי נצבר קאשבאק גם כשלמושה זוכמיר לא נצבר.
-
@aiib אמר באני לא מקבל קשבקלאחרונה:
@magicode חבל שלא עידכנת עד היום שככה זה עובד- שנטפרי מקבלים על כל עיסקה שלא נעשית דרך קאשבאק.
עיין
http://forum.netfree.link/topic/273/ניווט-באיביי-מועבר-בשרת-של-הקוסם-magicode-me
http://forum.netfree.link/topic/1398/הפניות-magicode -
@aiib נטפרי מעדיפים להפסיד את מה שהם יכולים לזכות מן ההפקר מאשר פעם אחת לקחת מאחר מה שמגיע לו
-
@גלינג כמובן שזה מתאים לנקיות של נטפרי.
אבל עדיין בשביל לעזור לאלו שרוצים לעזור לנטפרי לקבל כמה פרוטות חשובות אז אולי כדאי למצוא גם להם פתרון.
או מנגנון שיזהה אם האדם מגיע כבר דרך קאשבאק או לפתוח אתר נפרד שמי שרוצה ייכנס דרכו ואז לגמרי לא יוכל להיות שיהיו טעויות. -
-
@clickone מסכים לגמרי.
רק אחרי שעושים את זה אני חושב שכדאי לפרסם את זה יותר. -
@clickone אמר באני לא מקבל קשבקלאחרונה:
@aiib
@magicode לדעתי תכניס סימון בV באיזור האישי מי שמוכן שיעבור אצלו הקאשבק, ולאלו זה יעבור, גם אם הוא הגיע דרך קאשבק אחראולי בכלל אפשר לרשום את נטפרי כחברת קאשבאק, כך שהתמלוגים שלה יהיו גבוהים יותר, כמו שחברות הקאשבאק משתפות אותנו רק באחוזים מסוימים מההחזר שהן עצמם מקבלות
-
כמו זה https://www.glouds.com/ לדוגמה
-
@shraga
זה רשום כמו חברת קאשבאק והאחוזים באמת גבוהים יותר. -
@magicode אמר באני לא מקבל קשבקלאחרונה:
@shraga
זה רשום כמו חברת קאשבאק והאחוזים באמת גבוהים יותר.אתה יכול לומר כמה? (זה לא אמור להיות סוד), מעניין אותי כמה חברות הקאשבאק מרוויחות עלינו?
-
באליאקספרסס זה 8 אחוז.
-
@magicode
8 אחוז בתוספת ל5 אחוז שחברות הקאשבאק נותנות לנו או כולל?