אני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.
-
@למדן-וידען סליחה לא שמתי לב...
למחוק או להשאיר? -
@WWW תשאיר, אין צורך להתנצל, כולנו אנשים.
אחרי הכל זה רעיון שלך.
אהבתי. -
עיצות טובות. אבל לא פתרתם את הבעיה
אם יעמדו חזק, לא פתרת את הבעיה של הפניות לכאורה הפניות רק יגברו
עמותה חיצונית כאב ראש חדש
מה הלאה? -
@למדן-וידען שים לב ערכתי את ההודעה שלי, הוספתי עוד ציטוט מדברי.
אין צורך במוניטין... -
@סופר אז צריך לחלק לשני סוגים האלה שלא רוצים לשלם. והאלה שבאמת טעו בהתקנה או לא הכי הבינו (מאמין שיש גם כאלה).
ולשני הסוגים האלו אפשר לעשות מענה נוסף, הרי כל האינטרס ב100 ש"ח ברמת העיקרון הוא בשביל שלא יהיה קל להסיר את התוכנה.
אז אפשר למצוא אולי פתרון נוסף, שכל מי שיש לו השגות או טענות על התשלום, מוזמן לשלוח את פניתו וועדת חריגים אמיתית תתכנס לדון בענין אחת לשבוע , ובמידה והוא אכן זכאי והוועדה תשתכנע שזה היה במשוגה. ישחררו אותו ללא תשלום, עכשיו בא נראה אותו מחכה שבוע או משלם כמו ילד טוב 100 ש"ח. -
שמתם לב ש @אורי הביא את אחת הטענות שאנשים טוענים.
אני מרגיש שאני צריך להקים בית דין על כל טענה. אם אני ישחרר בקלות אנשים ילמדו את השיטה וירמו אותנו. אם לא אז מגיעים אנשים שבאמת יש להם טענה חזקה אם הם צודקים כמובן אבל זה הענין שצריך להאמין.
וקטע שלוקח הכי הרבה זמן זה הלבטים לתת לא לתת ,לתת לא לתת.
עלה לי רעיון שניקח איזה רב נגיד לכל מי שרוצה אישור מיוחד שהוא צריך להביא אישור ממנו. ואז אותו אחד יחליט מה יותר קל לשלם 100 שקל או ללכת לרב. -
@שלום-עולם אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
מה הלאה?תבין לפני הכל שזאת בעיה לא כ"כ פתירה.
עבודה עם ציבור, בפרט נרגן, זה לא פשוט, משה רבינו התמודד עם הדבר הזה ועם קשה עורף נאמר עלינו..
מה שאני משער שקורה כיום שמתחיל דיונים במרכז הפניות הו"ש וטלפונים וזה מעמיס וכ"ו
ברגע שמייצאים את זה למתנדבים חיוניים וזה לא מגיע למרכז הפניות ויש מישהו יעודי שמטפל בזה כשבא לו (הרי האלטרנטיבה הינה תוכנה שלא ניתן להסיר כלל.. אז הכל יותר טוב מזה גם אם זה ייקח קצת זמן עד שמישהו יתפנה לזה) בתקווה שיהיו כמה וכמה מתנדבים לעניין ואז השירות יהיה מעולה. -
@magicode אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
עלה לי רעיון שניקח איזה רב נגיד לכל מי שרוצה אישור מיוחד שהוא צריך להביא אישור ממנו. ואז אותו אחד יחליט מה יותר קל לשלם 100 שקל או ללכת לרב.
אבל צריך שיהיה, או רב גדול ומפורסם, או תקיף...
-
@מושט
מה תענה למישהו שבגללך לא מצליח להדפיס את הכרטיס טיסה שלו. ולכן הוא מפסיד טיסה לחו"ל בגללך. בגלל הסינון הדפוק הזה. -
-
@למדן-וידען אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@שלום-עולם אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
מה הלאה?תבין לפני הכל שזאת בעיה לא כ"כ פתירה.
עבודה עם ציבור, בפרט נרגן, זה לא פשוט, משה רבינו התמודד עם הדבר הזה ועם קשה עורף נאמר עלינו..
מה שאני משער שקורה כיום שמתחיל דיונים במרכז הפניות הו"ש וטלפונים וזה מעמיס וכ"ו
ברגע שמייצאים את זה למתנדבים חיוניים וזה לא מגיע למרכז הפניות ויש מישהו יעודי שמטפל בזה כשבא לו (הרי האלטרנטיבה הינה תוכנה שלא ניתן להסיר כלל.. אז הכל יותר טוב מזה גם אם זה ייקח קצת זמן עד שמישהו יתפנה לזה) בתקווה שיהיו כמה וכמה מתנדבים לעניין ואז השירות יהיה מעולה.האמת במקרה שהמתנדבים מחכים בדלת להתחיל במלאכה אם כן לא אמרתי כלום...
-
@מושט
מה תענה למישהו שבגללך לא מצליח להדפיס את הכרטיס טיסה שלו. ולכן הוא מפסיד טיסה לחו"ל בגללך. בגלל הסינון הדפוק הזה.תשלם 100 ש"ח ותסיר את הסינון ובמידה והוועדה תמצא אותך זכאי תקבל את כספך חזרה.
-
@שלום-עולם נטפרי מצאו מהר מאוד מתייגים שעבדו.. לא הספקתי להתנדב וכבר סגרו את הקבוצה.
-
@מושט אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@מושט
מה תענה למישהו שבגללך לא מצליח להדפיס את הכרטיס טיסה שלו. ולכן הוא מפסיד טיסה לחו"ל בגללך. בגלל הסינון הדפוק הזה.תשלם 100 ש"ח ותסיר את הסינון ובמידה והוועדה תמצא אותך זכאי תקבל את כספך חזרה.
אכן הוא יקבל את זה מיד בכניעה ובבקשת סליחה...
-
@magicode עם בנאדם שלא מוכן להוסיף 100 ש"ח בשביל לא להפסיד טיסה....
אין הרבה דרכים להתמודד... -
@מושט מצדד במה שכתבת
-
עלה לי רעיון שניקח איזה רב נגיד לכל מי שרוצה אישור מיוחד שהוא צריך להביא אישור ממנו. ואז אותו אחד יחליט מה יותר קל לשלם 100 שקל או ללכת לרב.
אני מתנדב להיות הרב
-
@yonig20 אתה תקיף?
-
@yonig20 אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
אני מתנדב להיות הרב
הבעיה שתצטרך הרבה מאוד ל'ריב'
-
@למדן-וידען אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@שלום-עולם נטפרי מצאו מהר מאוד מתייגים שעבדו.. לא הספקתי להתנדב וכבר סגרו את הקבוצה.
במה אתה מתנדב?