אני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.
-
@magicode אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
עלה לי רעיון שניקח איזה רב נגיד לכל מי שרוצה אישור מיוחד שהוא צריך להביא אישור ממנו. ואז אותו אחד יחליט מה יותר קל לשלם 100 שקל או ללכת לרב.
אני מתנדב להיות הרב
-
@yonig20 אתה תקיף?
-
@yonig20 אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
עלה לי רעיון שניקח איזה רב נגיד לכל מי שרוצה אישור מיוחד שהוא צריך להביא אישור ממנו. ואז אותו אחד יחליט מה יותר קל לשלם 100 שקל או ללכת לרב.
אני מתנדב להיות הרב
הבעיה שתצטרך הרבה מאוד ל'ריב'
-
@למדן-וידען אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@שלום-עולם נטפרי מצאו מהר מאוד מתייגים שעבדו.. לא הספקתי להתנדב וכבר סגרו את הקבוצה.
במה אתה מתנדב?
-
@שלום-עולם נטפרי מצאו מהר מאוד מתייגים שעבדו.. לא הספקתי להתנדב וכבר סגרו את הקבוצה.
-
@yonig20 אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
אני מתנדב להיות הרב
הבעיה שתצטרך הרבה מאוד ל'ריב'
יש סוג מסויים של מריבות שאני אוהב......
התיאורים של @magicode עשו לי חשק לדבר עם אחד כזה -
למה רצית? קבוצה למה?
-
@שלום-עולם תיוג הסרטונים ב'וידאו טוב'.
-
-
@למדן-וידען מי שתמים, לא בא לבקש הנחות. חוץ אם אתה רואה שבן אדם מתקשר דקה אחרי שהתקין, ואמר שלחץ בטעות.
-
@סופר אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@למדן-וידען מי שתמים, לא בא לבקש הנחות. חוץ אם אתה רואה שבן אדם מתקשר דקה אחרי שהתקין, ואמר שלחץ בטעות.
לכל כלל יש יוצא מן הכלל.
-
@למדן-וידען בשם @GolanArt כרגע יש מקום פנוי....
-
@WWW אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@שלום-עולם תיוג הסרטונים ב'וידאו טוב'.
תיוג בוידאו טוב, נראה לי קצת שונה משירות לאנשים נזעמים שמוציאים עליך את כל התסכול של מה שלא הצליחו לעשות בשעות האחרונות בגלל בגלל ועוד כסף.. ועוד ועוד
בכל מקרה אם אתבדה, אשמח -
@שלום-עולם דווקא לריב יש הרבה שרוצים.. הבעיה שצריך כן שיקול דעת רצינית ובזה יהיה הקושי של נטפרי למצוא כאלו שיהיו בין הגבול הדק הזה.
@אורי-אטדגי אל תתקיל אותי מול כולם
-
@WWW אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@סופר אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
לכל כלל יש יוצא מן הכלל.
ובפרט שזה ממש לא כלל...
-
@למדן-וידען למה לא לנצל את המומנט...:nerd:
-
@magicode , אני לא יודע מה המקרה, אבל להדפיס כרטיס קשור לנטפרי? פשוט מאוד, זה קובץ PDF שצריך לעבור סינון, ומנהל ההורדות שלו מנסה להוריד את זה לפני כן, כמו שלי קרה כמה פעמים עד שהבנתי שצריך לנטרל את מנהל ההורדות והכל בסדר. רק אדם עם עצבים לא חושב ומעדיף להאשים 1000 אנשים חוץ מאת עצמו.
משהו קצת יותר פרקטי, אין אפשרות לתכנת בתוכנה מצב לפתיחה זמנית ע"י קוד ממנהלי נטפרי? בסינון של נתיב שהוא ע"י תוכנה קיים משהו כזה. -
@שלום-על-ישראל
ואז זה מה שהם יעשו כל היום? יפתחו לאנשים אתרים?
שלא לדבר שתכלס יש תמונות וגם יכולות להיות פאשלות -
@שלום-על-ישראל אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
בסינון של נתיב שהוא ע"י תוכנה קיים משהו כזה.
אתה מבין לבד, שזה לא סיבה... וד"ל.
-
@WWW התכוונתי להביא ראיה שניתן לשלוט על התוכנה שמותקנת פיזית על המחשב וזו הדוגמה הראשונה שעלתה לי... ואני בהחלט ד"ל....