אני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.
-
אין מה להתייחס ספציפי לכרטיס טיסה.
אני סתם ערבבתי סיפורים אני כבר לא זוכר. סתם זרקתי דוגמא לבן אדם שמראה לך שהוא חסר אונים. ואתה נקרע בין רחמים עליו לבין רחמים על המנגון הסרה של התוכנה שצריך להיות קפדני כדי שאף אחד לא ישחק בו. -
@למדן-וידען אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@שלום-עולם דווקא לריב יש הרבה שרוצים.. הבעיה שצריך כן שיקול דעת רצינית ובזה יהיה הקושי של נטפרי למצוא כאלו שיהיו בין הגבול הדק הזה.
אזז... ככנראה שש...זז..זה, זה בדיוק הקושי למצוא מתנדבים!!! וחזרה קושיא לדוכתיה
-
יש לי רעיון!!
מכירים את זה שבסוף ההתקנה של WIN 10 (או עדכון משמעותי) כשמפעילים את המחשב לראשונה, המסך צבוע בכחול, ויש במרכזו שורה שאומרת משהו בסגנון " אנחנו מכינים לך את המחשב" "עוד כמה שניות ותוכל להתחיל לעבוד" , משפטים די חסרי משמעות ותוכן שקוראים אותם מרוב שעמום והמתנה שהמחשב כבר יעלה......
ניתן לעשות אותו דבר בהתקנת וויפרי..... @GolanArt יעשה איזשהיא אנימציה, שמכסה את כל המסך, עם שורות מתחלפות, בסגנון "חשוב היטב לפני שאתה מתקין --ההסרה כרוכה ב100 ש"ח" "האם בדקת כבר אם הסינון מתאים לך?" "אם עדיין אתה לא בטוח אנא אל תתקין עד שתהיה בטוח שזהו הסינון המתאים עבורך"
לאחר 2 דקות של המתנה תהיה השאלה האם אתה בטוח כן/לא........
גם עם הרעיון לא מעשי, הוא נראה לי משעשע -
אולי התשובה היא 'השם לי לא אירא מה יעשה לי אדם !
תשובה לשאלה הבאה.
התשובה לזה !
[עניתי כאן כי עדיין אין לי מספיק מוניטין, אז מסתדרים]. -
@אני-הקטן תשובה למה?
-
-
@magicode צריך להוסיף בהתקנת התכנה אזהרה לא ניתן להסיר את התכנה אלא בתשלום 100 ש"ח האם אתה מסכים? כן.לא ובהמשך אתה בטוח כן,לא.
-
@magicode אם אני לא טועה פיצחתי את נקודת התורפה והדבר הספציפי לבעיה הנזכרת
כנראה רוב הטענות זה מאנשים שאם היו יודעים מראש על מה חתמו היו מקבלים בהבנה כלשהיא
אך הפתחון פה הוא 'כנראה' ש'לא ידעתי שזה יחסום גם מה שלא חשבתי אני יודע אנטי וירוס או אני יודע מהנפלתי על רעיון, יתכן לא רע, והוא לאסוף מכל המתלוננים מה שהפריע להם, ולהוסיפו למסך הפתיחה, רשימה מלאה מלאה בכל מכל כל שיכול להיות שיפריע לו בעתיד וכך יוכל להיערך מראש לכל בעיה שתצוץ לעתיד
מקווה שהובנתי -
@יעקב.ק וגם האם אתה בטוח שאתה בטוח שכן?
-
@ww199ww אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
בא נכנס לשורש העניין לכאורה למה אנשים רוצים להסיר????
אבל באמת???אז ככה יש כאלה שכשהם מצטרפים לנטפרי הם לא מסתדרים בכלום, ושום דבר לא עובד עדיין (כך היה לי). וצריך להדריך אותם להתקין תעודות אבטחה... ובדרך כלל גם מדריכים את ההרשמה לנטפרי (זה הדבר הראשון)
כעת לא אוחזים ראש, רק עושים לפי ההוראות תלחץ כאן, תעשה כאן V תרשום פה. ואין ראש להתכונן מה בדיוק עושים.
ואז מגלים שהתקינו גם ווייפרי ואי אפשר להתחרט.
ומבחן אמריקאי בכזה זמן לחוץ לא יעזור. כנ"ל
ומה זה מפריע להם??? למה הם רוצים להסיר
לפי דעתי (אני מאמין שמערת הפניות יותר חכמה ממני בעניין)
מתחלק ל2- כאלה שרוצים אולי לגלוש לא דרך נטפרי...
- וכאלה שאין להם דרך להתחבר ממקומות אחרים. באם יתנו לכל אלו שהתקינו וויפרי את התוכנה אינוואר - להם זה יפתור את הבעיה, אם ידרשו מהם תשלום, אז הם שוב לא ירצו.
כך אני חושב. טעיתי?
מהסיבה הנ"ל לא יעזור לאשר שוב ושוב
-
לאסוף מכל המתלוננים מה שהפריע להם, ולהוסיפו למסך הפתיחה, רשימה מלאה מלאה בכל מכל כל שיכול להיות שיפריע לו בעתיד וכך יוכל להיערך מראש לכל בעיה שתצוץ לעתיד
מקווה שהובנתי
תירוצים יש הרבה, תשובה יש רק אחת [לעולם לא תצליח לכסות את כל התירוצים].
-
-
@אני-הקטן אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
אולי התשובה היא 'השם לי לא אירא מה יעשה לי אדם !
תשובה לשאלה הבאה.
התשובה לזה !
[עניתי כאן כי עדיין אין לי מספיק מוניטין, אז מסתדרים].הבנתי וזה נכון, אך הוא לא מחפש להיות שרירותי הוא מחפש להיות ידידותי
זה נכון אדם לעצמו להיות חזק, אך לא מחייב שזה מספק את הפונים שמעמיסים את 'לשכת הפניות'
חוץ מזה הוא כותב שהוא לא תמיד יודע מי צודק, מה שאמרת נכון אם יודע בודאות שצודק וגם השני מבין זאת... -
@אני-הקטן אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
לאסוף מכל המתלוננים מה שהפריע להם, ולהוסיפו למסך הפתיחה, רשימה מלאה מלאה בכל מכל כל שיכול להיות שיפריע לו בעתיד וכך יוכל להיערך מראש לכל בעיה שתצוץ לעתיד
מקווה שהובנתי
תירוצים יש הרבה, תשובה יש רק אחת [לעולם לא תצליח לכסות את כל התירוצים].
אממ.. קודם תוריד מהראש אותם שבטעות מחוסר מידע [ע"י עיצה הנ"ל]
השאר זה גם יעזור שבריבוי מידע ירד להם טענות לו הייתי יודע [לפחות כמות מכובדת של תירוצים, ירדו, עכשיו הלאה פרה,פרה -
אממ... מה דעת הקהל?
-
@magicode זו בעיה להוסיף קישור בדף ההתקנה "מעונין להתנסות בנט פרי"? כך אדם ינסה לפני שהוא מתקין. אם רוב הטענות על השבועיים הראשונים, אולי זה יפתור משהו.
-
@magicode
נראה לצרף מה שכתבת עם מה שכתבו אחרים ביחד והיינו:
מי שמבקש לוותר להגיד לו שיש פרוצדורה לזה ואם הוא מרגיש שהצדק אתו אפשר לעבור הפרוצדורה.מבקשים ממנו שם של הרב שלו (חייב להיות מוכר) ואז שולחים לו טופס שכתוב על זה הטענה של נטפרי (ביחד עם צילמי מסך עם אזהרת תשלום) למה לדעתם הוא חייב ע"פ דין לשלם.
אז יש מקום בשביל המשתמש לנמק למה לדעתו הוא פטור.
אם הרב שלו יחתום שהוא מסכים שלדעתו הוא באמת פטור מלשלם ע"פ דין אז נטפרי יקבל את זה (ויוותר על זכותם לדבר ישיר עם הרב - חוץ מלבדוק אתו שהוא אכן חתם על זה) ויוותר לו על התשלום.
(וכמו שאמרו קודם מי שבוער להסיר מיד שיכול לשלם ואחרי החזרת התופס יקבל הכסף חזרה).
-
אני חושב אולי לעשות 2 מסלולים
מסלול 1 : הסרה חינם /30 שח
יש להגיש טופס בקשת הסרה והמערכת /הקהילה תחליט לאשר או לשלול, תשובה תינתן בתוך 72 שעות. חוסך גם יצר הרע רגעי וגם נותן שיקול דעת מלא מתון ושקול לנציגים.מסלול 2:
הסרה מיידית / ללא טופס 170 שח
מיועד עבור מי שרוצה כאן ועכשיו הסרה או אין לו כח למלאות טפסים וכו .
הסכום הוא לא פעוט כך שבנדאם יחשוב פעמיים ואם זה באמת דחוף אז שווה לו לשלם , וכמו שאדם שרוצה. להוציא דרכון בנתבג באופן מיידי משלם מחיר גבוה יותר.
יש אפשרות אבל היא קצת תסבך שאם אחרי ההסרה הלקוח מגיש טופס לפי מסלול 1 ונמצא זכאי או לחלופין החזיר את התוכנה יהיה החזר חלקי. -
@סים-כשר אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@ww199ww אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
בא נכנס לשורש העניין לכאורה למה אנשים רוצים להסיר????
אבל באמת???אז ככה יש כאלה שכשהם מצטרפים לנטפרי הם לא מסתדרים בכלום, ושום דבר לא עובד עדיין (כך היה לי). וצריך להדריך אותם להתקין תעודות אבטחה... ובדרך כלל גם מדריכים את ההרשמה לנטפרי (זה הדבר הראשון)
כעת לא אוחזים ראש, רק עושים לפי ההוראות תלחץ כאן, תעשה כאן V תרשום פה. ואין ראש להתכונן מה בדיוק עושים.
ואז מגלים שהתקינו גם ווייפרי ואי אפשר להתחרט.
ומבחן אמריקאי בכזה זמן לחוץ לא יעזור. כנ"ל
ומה זה מפריע להם??? למה הם רוצים להסיר
לפי דעתי (אני מאמין שמערת הפניות יותר חכמה ממני בעניין)
מתחלק ל2- כאלה שרוצים אולי לגלוש לא דרך נטפרי...
- וכאלה שאין להם דרך להתחבר ממקומות אחרים. באם יתנו לכל אלו שהתקינו וויפרי את התוכנה אינוואר - להם זה יפתור את הבעיה, אם ידרשו מהם תשלום, אז הם שוב לא ירצו.
כך אני חושב. טעיתי?
מהסיבה הנ"ל לא יעזור לאשר שוב ושוב
אכן נכון ולכן אני לא תומך בהצעה הזו!
מה שאני אישית כן תומך בהצעה שבשבועיים הראשונים ניתן עדיין להתחרט.
(ואני חושב את זה על עוד דברים כאן כמו קהילות למשל...) -
@magicode
שיהיה כתוב בהתקנה שבכל נושא ההסרה הסמכות לכך היא איקס שתבחרו, ורק על דעת זה ההתקנה, ועד שאין אישור ממנו צריך לשלם, ובכך את נפשכם הצלתם,
כי כל תלונות שיהיו ניתנים לברור אצל הסמכות הנ"ל, ועל דעת זה הם התקינו ואז אתם מכוסים ג"כ מצד חו"מ, בהצלחה