חסימה של נטפרי למחשב נייד למה חוסם אוטלק ואנטי וירוס ושליטה מרחוק
-
בשביל זה יש vpn
-
@מיציבושי ברוך הבא למשפחת נטפרי.
הVPN של נטפרי מקביל ל'ניידן' של נטצח.לגבי החסימה המוחלטת של הWiFree אכן @administrators ראוי באם ניתן שתהיה אופציה להשאיר את עידכוני ווינדוס ואנטי וירוס פתוח..
כמובן רק במידה וזה לא משאיר פירצות בחסימה. -
מה זה VPN אולי יש לי כזה דבר אם אחד יכול להסביר לי???
-
-
מה יהיה???
מה עושים כדי שנטפרי תתיחס למה ששאלתי האם יש באפשרותי להשפיע עליהם???
שיעשו חסימה יותר טובה שלא חוסמת את אוטלוק וכן מה שדיברו שכמה אתרים יהיו פתוחים !!! -
@מיציבושי אמר בחסימה של נטפרי למחשב נייד למה חוסם אוטלק ואנטי וירוס ושליטה מרחוק:
מה יהיה???
מה עושים כדי שנטפרי תתיחס למה ששאלתי האם יש באפשרותי להשפיע עליהם???
שיעשו חסימה יותר טובה שלא חוסמת את אוטלוק וכן מה שדיברו שכמה אתרים יהיו פתוחים !!!זה הגיוני מאוד כי לא יתכן להשאיר משהו פתוח, שאין לך שליטה עליו,
ולא נראה לי שיש מה לשכנע את נטפרי, כי הרבה בעיות נוצרו מהדרך הזאת של שאר החסימות להשאיר דברים פתוחים,
ונטפרי קמה לתת מענה לחסימה מושלמת, -
מה פתאום אני ראיתי בעצמי כמה כמה חסימות שחוסמות את המחשב מחיבור לאינטרנט אבל מכל מקום עדיין תהיה מחובר דרך אוטלוק וכו' וזה כמו אוקיי מייל שנותנים רק מייל בלבד וזה עובד אחרת מאינטרנט פשוט
ומשהו יש בזה וסמוך על נטפרי צריך רק קצת קשרים והכל מסודר !?! -
ואני ראיתי גם חסימות שהשאירו רק עדכונים לאנטיוירוס ומיל אוטלוק, ולמקומות שאפשר היה להגיע, ה' ירחם,
אין דבר כזה דבר שאפשר לא לסנן אותו. -
יכול להיות אבל איך הם יכולים להשאיר את האתר שלהם פתוח ובטוח כך שישאירו את הנ"ל פתוח ובטוח
-
לבנתיים אין תוכנית לבצע את זה.
-
למה כי לא משלמים לכם על זה ?
מבחינת זיכוי הרבים אתם יכולים להוציא תוכנה שחוסמת את המחשב כמו כל הסינון של נטפרי!!!
מחכה לתגובה! תודה! -
אני לא מבין אתה רוצה אוקיי מייל בחינם ?
החסימה היא חסימה הרמטית רוצה אנטי וירוס ומייל תעשה נטפרי ותחסום את הכל. אני לא חושב שנטפרי אמורים למנוע מעצמם את ה 10 שקל המסכנים שהם מקבלים מכל משתמש -
לא אכפת לי לשלם לנטפרי 10 ש"ח אבל למה אני צריך אינטרנט שלם כלומר לשלם תשתית וקו אני גולש על WIFI של אגד ואני רק צריך אוטלוק וכדו' והיה לי כבר חסימה שחסמה הכל חוץ מעדכונים של אנטי וירוס ואוטלוק וחיבור מרחוק שהם לא צריכים אינטרנט רק משהו כמו שאני לא מבין בזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זהו זה -
אז תחזור לחסימה ההיא
יש לנטפרי אלף דברים לעשות קודם -
לא התקוונתי אליך אישית !!!
ואין דרך חזרה כמו שאתה יודע ואני רוצה לחסום עם נטפרי ולהנות !!!
כי נטפרי הוא בית חם ובטוח -
@יעקב-ישראל
צודק 100%, אם הוא צריך רק אאוטלוק, אז למה למען השם הוא צריך דייקא את נטפרי ?? -
@ליכט
התוכנה מיועדת למשתמשי נטפרי ולא לחסימת המחשב. מי שרוצה לחסום את המחשב ולהשתמש בתוכנה יכול להשתמש בתוכנה אחרת. הוא לא צריך אינטרנט - אז שיחסום את המחשב עם חסימה שפתוחה לעדכוני אנטיוירוס. התוכנה הזו לא מיועדת לזה.
אגב, זה לא כזה פשוט לפתוח את כל העדכונים שצריך לכל אנטי וירוס אני מאמין, למרות שהם פתוחים סתם כך בסינון, וזה גם מחייב עדכונים לתוכנה.
וסתם כך @מיציבושי זה שאין דרך חזרה, זה אשמת מי? -
אל תדאג אפילו יש דרך חזרה לא חוזרני בי מנטפרי המהוללה
-
פוסט זה נמחק! -
ובגלל שאתה משתמש אתה יודע כמה אמת מונחות בדבריי ללא שום כוונת רוח!!!