אני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.
-
@גלינג אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@למדן-וידען בשם @GolanArt כרגע יש מקום פנוי....
איך מצטרפים??
-
@magicode אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@מושט
מה תענה למישהו שבגללך לא מצליח להדפיס את הכרטיס טיסה שלו. ולכן הוא מפסיד טיסה לחו"ל בגללך. בגלל הסינון הדפוק הזה.@magicode באמת סינון דפוק, מה אתה אומר, אולי נעזוב אותו נלך לרימון?
-
@אורי-אטדגי תודה!
אני ינסה -
@6262 אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@WWW דווקא הקטע של ועדות/רבנים/מותגים/ וכו' וכו' לא נראה לי.
זה לא ענין של ועדות מי שרוצה להסיר צריך שיוכל להסיר בלי לדבר עם יותר מידי אנשים מצד אחד, ומצד שני שזה יהיה כרוך בתשלום (100 ש"ח זה סביר לגמרי מצד אחד יקר מידי בשביל שאדם יסיר סתם בשביל הקטע ומצד שני לא מידי יקר כשיש צורך חריג ואמיתי) לכן לדעתי הפתרון של תוכנה אוטומטית שעם הכנסת פרטי אשראי וגביה תסיר את עצמה הוא הפתרון המועדף, ושיהיה כתוב באותיות קידוש לבנה שמערכת נטפרי לא תטפל בפניות בענין זה. (למעט תקלות במנגנון ההסרה האוטומטי נניח...)לכן כתבתי, שאין שום פרוצדורה, פשוט מפנים אותך למייל מסוים, ואם אתה משלם תוך 5 דקות אתה משוחרר.
רק אם אתה רוצה לערער, על זה יש פרוצדורה בהחלט! -
@magicode
לעניות דעתי,- צריך להחליט שאין בשום פנים ואופן הסרה ללא התשלום וללא יוצא מן הכלל.
- לנסח מחדש את ההודעות בתחילת ההתקנה שיובהר העניין הזה חד משמעית, ואלי אפי' לכתוב שגם אם נטפרי תחליט להפסיק לתת שירותי גלישה לא תהיה הסרה של התוכנה.
וזהו...
אולי תבנה מנגנון שנותן הסרה רק אם מכניסים אשראי, שלא יהיה אפשרות אחרת... (למרות שתמיד תוכל לעקוף את זה :))
-
יש לי רעיון, שיפנו את כל המתלוננים לכאן לפורום
-
@שלום-עולם ואז מה יקרה???
-
@magicode חשבתי על רעיון חדש, לא עברתי על כל הפוסטים, אם כבר כתבו כדברי, הרי דברים אלו בטלים ומבוטלים.
לעשות שני אופני התקנה, אחד התקנה נסיונית, שיפוג תוקפו באופן אוטומטי אחרי כמה ימים, וזה יהיה חינם לכל דורש. אופן השני התקנה קבועה, שיש לשלם על זה 100 ש"ח, ואם הלקוח ישאר בתוכנית לכה"פ שלשה חודשים, יקבל את כספו בחזרה [אפשר להוסיף אופציה לתרום את הכסף לנטפרי]. ובתוך התקופה ההסרה תהיה חינם, ולאחר תקופת שלשת החודשים, ההסרה תעלה 10 ש"ח.
המעלות הם כך. 1. אין תירוצים רק רציתי לנסות.
2. אין נסיון לא להתקין, כי הרי מקבלים החזר מלא על הכסף. -
@GolanArt אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@magicode אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@מושט
מה תענה למישהו שבגללך לא מצליח להדפיס את הכרטיס טיסה שלו. ולכן הוא מפסיד טיסה לחו"ל בגללך. בגלל הסינון הדפוק הזה.@magicode באמת סינון דפוק, מה אתה אומר, אולי נעזוב אותו נלך לרימון?
לפי כמות המוניטין אני רואה שהציבור פה באמת מאוכזב מנטפרי, אולי באמת נעזוב?...
-
אולי יעזור במקום שצריך ללחוץ אני מסכים נצתרך לכתוב אם אני רוצה להסיר זה עולה 100 ש"ח
כך כל אחד כותב את זה בידים שלו ואין מה לבוא בטענות ואתה לא צריך להרגיש לא נעים וכו' וכו' זה התנאי וזהו
וכל מי שרוצה רק לנסות שלא ישים את התוכנה ויבדוק את זה יום יומיים ואם הוא מפחד שישלם על זה. אין בשום מקום הכל בחינם מספיק זול הסינון כאןוח"ו אל תבטל את הWIFREE, כולנו איתך!!!!!!!!
-
יש דבר אחד שאני לא מבין בכל התגובות שכתבו ל @magicode
כל מי שמגיב להודעה שלו מבקש ממנו שלא יבטל את הוויפרי, אבל בהודעה שלו כתוב שהוא לא מבטל את הוויפרי
אלא רוצה לבטל את האפשרות להסרהחשבתי פשוט לעשות תוכנה בלי הסרה כלל. וזהו.
אז מה הקשר בין כל הבקשות להנ"ל ?
-
@מעמד אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
יש דבר אחד שאני לא מבין בכל התגובות שכתבו ל @magicode
כל מי שמגיב להודעה שלו מבקש ממנו שלא יבטל את הוויפרי, אבל בהודעה שלו כתוב שהוא לא מבטל את הוויפרי
אלא רוצה לבטל את האפשרות להסרהחשבתי פשוט לעשות תוכנה בלי הסרה כלל. וזהו.
אז מה הקשר בין כל הבקשות להנ"ל ?
תקרא שוב
magicode לפני יום
אני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE. הסיבה המרכזית כי זה מתיש אותנו. ומבזבז לנו בתמיכה הרבה הרבה זמן -
@מעמד הם מתכוונים לא לבטל את וויפרי במתכונת הנוכחית...
עריכה - או שאני טועה... -
@מעמד
הוא גם כתב והנה ציטוטאני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE. הסיבה המרכזית כי זה מתיש אותנו. ומבזבז לנו בתמיכה הרבה הרבה זמן. על כל מיני אנשים שמתקשרים לומר שהם זכאים לקבל הסרה בחינם. כי ..... אלף ואחד תרוצים.
-
לכל המגיבים - תתפסו לשון אחרון
-
@מעמד
אבל היה איום בלשון הראשון
וזה הזעיק את כולם
בלי הפתיח הזה
לא היו כאן 177 תגובות... -
אני לא שוקל ברצינות. אבל עולות מחשבות כאלה.
-
@magicode הווווו. צפירת ארגעה.
מחשבות כאלה באות רק באמצע העליה. וזה טוב.
כי מי שנמצא בצ'ופצ'יק של ההר ויושב לנוח, נשאר לו רק לרדת.... -
@אבק ממש לא נראה לי ש @magicode יבטל את התוכנה ויהיה רגוע שאולי בגלל שהוא ביטל את התוכנה מישהו גולש ברשת אחרת
זה היה כדי שכולם יתעוררו ויעשו הרבה רעש על ההתהגות הזאת והוא עשה את זה בצורה כזו כדי שכוווווולם יבואו ויעלו פתרונות ושנושא זה לא ישקע איפשו בפורום וישכח !!
אני חושב ש @magicode הוא אמן לא רק בתיכנות ואתרים אלא גם בהבנת האנשים והלך מחשבתם. -
@מעמד הבנת באופן מדויק את מה שכתבתי ........