אני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.
-
@magicode חשבתי על רעיון חדש, לא עברתי על כל הפוסטים, אם כבר כתבו כדברי, הרי דברים אלו בטלים ומבוטלים.
לעשות שני אופני התקנה, אחד התקנה נסיונית, שיפוג תוקפו באופן אוטומטי אחרי כמה ימים, וזה יהיה חינם לכל דורש. אופן השני התקנה קבועה, שיש לשלם על זה 100 ש"ח, ואם הלקוח ישאר בתוכנית לכה"פ שלשה חודשים, יקבל את כספו בחזרה [אפשר להוסיף אופציה לתרום את הכסף לנטפרי]. ובתוך התקופה ההסרה תהיה חינם, ולאחר תקופת שלשת החודשים, ההסרה תעלה 10 ש"ח.
המעלות הם כך. 1. אין תירוצים רק רציתי לנסות.
2. אין נסיון לא להתקין, כי הרי מקבלים החזר מלא על הכסף. -
@GolanArt אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@magicode אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@מושט
מה תענה למישהו שבגללך לא מצליח להדפיס את הכרטיס טיסה שלו. ולכן הוא מפסיד טיסה לחו"ל בגללך. בגלל הסינון הדפוק הזה.@magicode באמת סינון דפוק, מה אתה אומר, אולי נעזוב אותו נלך לרימון?
לפי כמות המוניטין אני רואה שהציבור פה באמת מאוכזב מנטפרי, אולי באמת נעזוב?...
-
אולי יעזור במקום שצריך ללחוץ אני מסכים נצתרך לכתוב אם אני רוצה להסיר זה עולה 100 ש"ח
כך כל אחד כותב את זה בידים שלו ואין מה לבוא בטענות ואתה לא צריך להרגיש לא נעים וכו' וכו' זה התנאי וזהו
וכל מי שרוצה רק לנסות שלא ישים את התוכנה ויבדוק את זה יום יומיים ואם הוא מפחד שישלם על זה. אין בשום מקום הכל בחינם מספיק זול הסינון כאןוח"ו אל תבטל את הWIFREE, כולנו איתך!!!!!!!!
-
יש דבר אחד שאני לא מבין בכל התגובות שכתבו ל @magicode
כל מי שמגיב להודעה שלו מבקש ממנו שלא יבטל את הוויפרי, אבל בהודעה שלו כתוב שהוא לא מבטל את הוויפרי
אלא רוצה לבטל את האפשרות להסרהחשבתי פשוט לעשות תוכנה בלי הסרה כלל. וזהו.
אז מה הקשר בין כל הבקשות להנ"ל ?
-
@מעמד אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
יש דבר אחד שאני לא מבין בכל התגובות שכתבו ל @magicode
כל מי שמגיב להודעה שלו מבקש ממנו שלא יבטל את הוויפרי, אבל בהודעה שלו כתוב שהוא לא מבטל את הוויפרי
אלא רוצה לבטל את האפשרות להסרהחשבתי פשוט לעשות תוכנה בלי הסרה כלל. וזהו.
אז מה הקשר בין כל הבקשות להנ"ל ?
תקרא שוב
magicode לפני יום
אני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE. הסיבה המרכזית כי זה מתיש אותנו. ומבזבז לנו בתמיכה הרבה הרבה זמן -
@מעמד הם מתכוונים לא לבטל את וויפרי במתכונת הנוכחית...
עריכה - או שאני טועה... -
@מעמד
הוא גם כתב והנה ציטוטאני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE. הסיבה המרכזית כי זה מתיש אותנו. ומבזבז לנו בתמיכה הרבה הרבה זמן. על כל מיני אנשים שמתקשרים לומר שהם זכאים לקבל הסרה בחינם. כי ..... אלף ואחד תרוצים.
-
לכל המגיבים - תתפסו לשון אחרון
-
@מעמד
אבל היה איום בלשון הראשון
וזה הזעיק את כולם
בלי הפתיח הזה
לא היו כאן 177 תגובות... -
אני לא שוקל ברצינות. אבל עולות מחשבות כאלה.
-
@magicode הווווו. צפירת ארגעה.
מחשבות כאלה באות רק באמצע העליה. וזה טוב.
כי מי שנמצא בצ'ופצ'יק של ההר ויושב לנוח, נשאר לו רק לרדת.... -
@אבק ממש לא נראה לי ש @magicode יבטל את התוכנה ויהיה רגוע שאולי בגלל שהוא ביטל את התוכנה מישהו גולש ברשת אחרת
זה היה כדי שכולם יתעוררו ויעשו הרבה רעש על ההתהגות הזאת והוא עשה את זה בצורה כזו כדי שכוווווולם יבואו ויעלו פתרונות ושנושא זה לא ישקע איפשו בפורום וישכח !!
אני חושב ש @magicode הוא אמן לא רק בתיכנות ואתרים אלא גם בהבנת האנשים והלך מחשבתם. -
@מעמד הבנת באופן מדויק את מה שכתבתי ........
-
@magicode אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
אני לא שוקל ברצינות. אבל עולות מחשבות כאלה.
אז אפשר לנשום לרווחה?
כבר התחלתי לתכנן את היום שאחרי...
-
@magicode מהיום תשלח לכל אחד כזה לינק לאשכול הזה.
או שתרים אשכול מיוחד שידון בפומבי בעניין כל אחד.. ולפי התגובות כאן.. תפתור את הבעיה מהשורש, יאכלו אותו חי. -
אחרי שהתקפתם את כל המבקשים להסיר רוצה לתת לכם תובנה אחרת
אימי צביה בת נעמי לרפואה שלימה בתוך שאר חולי ישראל חולה זמן רב לא עליכם במחלה הארורה.
כדי להקל על הורי שליט"א לקחתי על עצמי טיפול בפרוצדורה של המחלה.
יום אחד הורי בתור לאחד מהטיפולים והנה הם צריכים מסמך דחוף, אני מנסה להוריד אותו עבורם, אבל קובץ הפידיאף עובר סינון (מה שהוא דבר חשוב מאין כמוהו בשאר מצבים) והמסמך לא מגיע תקין, להזכירכם מסמך רפואי חשוב מאוד. יש שני ברירות לפנות לתמיכה אולי יורידו בלי סינון, או להוריד את WIFREE והלהחבר לרשת אחרת חד פעמי להוריד את המסמך ולהחזיר מיד את WIFREE. מנסים את שני האפשרויות בתמיכה, אבל בגלל העומס ככנראה אצל הנציגים המיוחדים שאין בשום חברה כמוהם, אין מי שעונה, וכך רק לאחר 9 שעות ענו אבל מסמך לא היה והפגישה התבטלה.
האם לדעכם הייתה פה הצדקה להורדה מיידית של התוכנה או לא, כל אחד יחשוב זאת לעצמו. אבל לא כל מי שרוצה להוריד זה בגלל יצר הרע.
אני כמעט שנה בנטפרי השאר זה בכלל לא סינון לענ"ד, אבל במשך השנה 3 פעמים שילמתי 100 ש"ח ע"מ להסיר את התוכנה מטעמים הכרחיים כנ"ל (למשל קובץ וורד שלא יכול לעבור סינון וחסום להורדה עד שיאשרו במרכז הפניות אבל בנתיים עבר הזמן), והתקנתי אותה חזרה מיידית, דבר שהמערכת אולי יכולה לבדוק.
והנהלה עבודת הקודש שאתם עושים שווה את כל הטענות והקשיים שאתם עוברים, דורנו צריך פנחס כמוכם, וע"ז נאחר הנני נותן לו את בריתי שלום. המשיכו בעבודת הקודש והיו ברוכים. -
@avishalom אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
אחרי שהתקפתם את כל המבקשים להסיר רוצה לתת לכם תובנה אחרת
אימי צביה בת נעמי לרפואה שלימה בתוך שאר חולי ישראל חולה זמן רב לא עליכם במחלה הארורה.
כדי להקל על הורי שליט"א לקחתי על עצמי טיפול בפרוצדורה של המחלה.
יום אחד הורי בתור לאחד מהטיפולים והנה הם צריכים מסמך דחוף, אני מנסה להוריד אותו עבורם, אבל קובץ הפידיאף עובר סינון (מה שהוא דבר חשוב מאין כמוהו בשאר מצבים) והמסמך לא מגיע תקין, להזכירכם מסמך רפואי חשוב מאוד. יש שני ברירות לפנות לתמיכה אולי יורידו בלי סינון, או להוריד את WIFREE והלהחבר לרשת אחרת חד פעמי להוריד את המסמך ולהחזיר מיד את WIFREE. מנסים את שני האפשרויות בתמיכה, אבל בגלל העומס ככנראה אצל הנציגים המיוחדים שאין בשום חברה כמוהם, אין מי שעונה, וכך רק לאחר 9 שעות ענו אבל מסמך לא היה והפגישה התבטלה.
האם לדעכם הייתה פה הצדקה להורדה מיידית של התוכנה או לא, כל אחד יחשוב זאת לעצמו. אבל לא כל מי שרוצה להוריד זה בגלל יצר הרע.
אני כמעט שנה בנטפרי השאר זה בכלל לא סינון לענ"ד, אבל במשך השנה 3 פעמים שילמתי 100 ש"ח ע"מ להסיר את התוכנה מטעמים הכרחיים כנ"ל (למשל קובץ וורד שלא יכול לעבור סינון וחסום להורדה עד שיאשרו במרכז הפניות אבל בנתיים עבר הזמן), והתקנתי אותה חזרה מיידית, דבר שהמערכת אולי יכולה לבדוק.
והנהלה עבודת הקודש שאתם עושים שווה את כל הטענות והקשיים שאתם עוברים, דורנו צריך פנחס כמוכם, וע"ז נאחר הנני נותן לו את בריתי שלום. המשיכו בעבודת הקודש והיו ברוכים.רפואה שלימה לאמך! שלא תדעו צער.
-
@GolanArt תודה רבה רבה
-
@avishalom
תארת יפה מאוד פן א' של הצד השני. ו@GolanArt כבר איחל לכם שיהיה רפואה שלמה.
אך עדיין מי יערב לנו שלא יבוא מישהו אחר וימצוץ מהאצבע סיפור כזה (ואפי' סיפור יותר מרגש) ?!
אם הסרת התוכנה תהיה קלה ונוחה, אזי (לענ"ד) באמת חבל להשקיע בתוכנה, כי היא לא תהיה אפקטיבית כלל. -
@למדן-וידען אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@magicode מהיום תשלח לכל אחד כזה לינק לאשכול הזה.
או שתרים אשכול מיוחד שידון בפומבי בעניין כל אחד.. ולפי התגובות כאן.. תפתור את הבעיה מהשורש, יאכלו אותו חי.שים לב ותראה שאמנם האשכול כבר עומד כעת על 190 פוסטים (מתוכם חלק נכבד שלא קשור לנושא), אך למעשה יש פה בסה"כ כ-45 כותבים (ביניהם כמה שזה א', וד"ל), כך שמי שירצה יוכל לטעון שזה לא ממש משקף את דעתם של אלפי משתמשי נטפרי.
אגב, @administrators אם באמת אתם מתכוונים להפנות לכאן משתמשים (וגם אם לא...) כדאי ורצוי מאוד לנקות קצת את האשכול מכל מה שלא קשור לענין (גם מה שאינן פגיעות אישיות וכדו').
ובעת הזאת, אליכם @ספאמרים יקרים אקרא, אנא לטובת כולנו, אל תביאו למצב שבו נקבל הודעה מ@magicode: אני שוקל לסגור את הפורום. זה גורם לנו הרבה מידי כאבי ראש ואין לנו זמן להיות גננים בקייטנה...