האם להחזיר את המצב הישן? - נא להצביע...
-
-
פוסט זה נמחק! -
1
-
@GolanArt
2, כי אני לא יודע מה השינויים שתעשה, מסתבר שיהיו לטובה... -
@GolanArt
אני מצביע 2
כי הפורום חד-גווני מידי, והשינויים שעשית היו טובים. כדאי להחזיק השינויים ולעשות עוד כמה. -
@GolanArt
2. היה יותר יפה ויותר קריא, רק התמונות היה קטן. שמישהו מעלה תמונה - הוא רוצה שיראו אותה ברור כדי שיגידו לו מה הבעיה.
אם תעשה ערכת נושא כזו ואפילו יותר יפה - זה יהיה מצויין ! -
- לדעתי
-
בודאי 2.
היה הרבה יותר קריא,
וכמובן יש עדיין מה להוסיף ולשפר,
ואין חשש שתקלקל כי כבר איתמחי גברא... -
@GolanArt תוצאות הסקר לעת עתה הם: 6 - בעד להחזיר למראה הישן (כמו שהוא עכשיו) ו8 - כמו העיצוב היפה יותר שעשית לפני שהחזרת למראה הישן.
-
@מעמד אמר בהאם להחזיר את המצב הישן? - נא להצביע...:
@GolanArt תוצאות הסקר לעת עתה הם: 6 - בעד להחזיר למראה הישן (כמו שהוא עכשיו) ו8 - כמו העיצוב היפה יותר שעשית לפני שהחזרת למראה הישן.
אוקיי, אני רואה, אבל אני רוצה להגיע למצב שכולם נהנים, אז אני מקווה למצוא פתרון איך לא לפגוע
בתבניות וליצור חדשות. בינתיים שדרוג נוסף לכרטיסיה בדרך אודות ל @רחמים -
@GolanArt פשששש !
איזה רגישות לרצות את כולם !! -
-
אני חושב שערכת נושא חדשה לא תזיק ואם לא תהיה מוצלחת תמיד אפשר להחזיר כך נראה לי ואם אי אפשר אז יעשו חדש שכן יהיה טוב
-
@GolanArt אמר בהאם להחזיר את המצב הישן? - נא להצביע...:
אוקיי, אני רואה, אבל אני רוצה להגיע למצב שכולם נהנים, אז אני מקווה למצוא פתרון איך לא לפגוע
בתבניות וליצור חדשות. בינתיים שדרוג נוסף לכרטיסיה בדרך אודות ל @רחמיםדרך אגב כשכתבתי לעיל 1, עיקר הנושא היה הגודל הגדול של הגופן, אין משהו באמצע ?
-
בינתיים שדרוג נוסף לכרטיסיה בדרך אודות ל @רחמים
אם כבר, תשלב רענון אוטומטי לזמן בדיקת התמונות בכרטסת, שלא יצטרכו לרענן את הדף.
וכן, אגדיל לבקש, ביצוע ההצעה שיוצג בכרטסת גם זמן הבדקה פר חיבור.
@magicode -
@GolanArt
תוצאות - יש? -
@קלונימוס כרגע לא ראוים עדיין תוצאות
-
בינתיים שדרוג נוסף לכרטיסיה בדרך אודות ל @רחמים
אם כבר אתם משדרגים את הפנל, אז רציתי לבקש בקשה:
כשנכנסים לדיווח על תמונה לא ראויה ורוצים לחזור יש רק קטע קטן בגודל של החץ שהוא לחיץ וגורם לחזור למסך הראשי של הפאנל- אם אפשר להאריך את אזור הלחיצה מהחץ ועד איפה שכתוב netfree כמו מה שמסומן ולא צריך להוסיף איור נוסף, החץ יכול להישאר ורק אזור הלחיצה לחזרה יהיה יותר רחב שאם אני ירחף עם העכבר כל האזור המסומן יתבהר כמו שהיום. -
@מעמד בוצע
-
@957 אני חשבתי לתומי שהפורום לא כ"כ חשוב שיתעסקו בו כ"כ הרבה כפי שהסברת לי כמה פעמים...