מהירות בדיקת תמונות לפי חיבור
-
כידוע בתקופה האחרונה, שונתה המדיניות בנוגע לבדיקת התמונות.
דהיינו שמי ששולח הרבה תמונות, תמונותיו נבדקות לאחר תמונות שנשלחו מחיבור השולח כמות תמונות קטנה יותר.
ההצעה היא, שבפאנל יופיע הזמן הממוצע - מה שמוצג כעת, ובנוסף כמות השניות / דקות המעודכנת לחיבור הנוכחי, זה נראה לי מאוד נצרך למי ששולח הרבה תמונות. -
הזמן הוא לא הזמן הממוצע. הוא הזמן הנמוך ביותר.
גם כתוב בנוסח. כעת נבדקות התמונות שנשלחו לפני 5 שניות. כלומר לא זמן הבדיקה 5 שניות אלא שעכשיו נבדקו תמונות שנשלחו לפני X שניות. -
@magicode כלומר שתמונות שנשלחו נגיד לפני יותר מהזמן שכתוב מחכות לבדיקה ?
-
@magicode זה מכוון שהלקוח לא יידע מהו הזמן שהוא יצטרך לחכות?
-
@WWW
לא עשינו את זה בשביל זה. אבל זה יצא ככה איך שהוא. וזה לא קריטי. תמיד צריך לחכות קצת יותר ממה שכתוב. -
@magicode אמר במהירות בדיקת תמונות לפי חיבור:
@WWW
תמיד צריך לחכות קצת יותר ממה שכתוב.עכשיו אני מבין...
צריך לדון לכף זכות -
לא עשינו את זה בשביל זה. אבל זה יצא ככה איך שהוא.
נו, אז אני מציע שכן יעשו בשביל זה, אני מאמין שהרבה ייהנו מזה.
-
@magicode
אולי בהזדמנות זו קצת יותר פרטים על האלגוריתם החדש
מדובר בהעדפה משמעותית?
מה לגבי גרפיקאיות וכדו ששולחות הרבה תמונות לבדיקה האם זה משמעותי לגביהם ? -
@957 אמר במהירות בדיקת תמונות לפי חיבור:
@magicode
אולי בהזדמנות זו קצת יותר פרטים על האלגוריתם החדש
מדובר בהעדפה משמעותית?
מה לגבי גרפיקאיות וכדו ששולחות הרבה תמונות לבדיקה האם זה משמעותי לגביהם ?מהנסיון שלי זה די משמעותי, אבל נמתין לתגובתו של הקוסם
-
@WWW מנין זה ידוע? איפה זה פורסם?
-
-
זה האלגוריתם המדויק.
כאשר count זה כמות התמונות שנשלחו באותו יום. ו priority מי שגדול יותר עדיף יותר.var priority = -(Math.floor(Date.now()/1000)) + -count;
-
@WWW אמר במהירות בדיקת תמונות לפי חיבור:
לא עשינו את זה בשביל זה. אבל זה יצא ככה איך שהוא.
נו, אז אני מציע שכן יעשו בשביל זה, אני מאמין שהרבה ייהנו מזה.
@magicode אולי אפשר להוסיף להצבעות?
-
-
אולי אפשר לייצר מסלול בתשלום מסוים שבו גרפיקאיות ואנשי מקצוע שצריכים הרבה תמונות יקבלו קצת יותר העדפה?
יש אפשרות כזו?
או באופן חד פעמי, אנשים שמרכזים רכישות ומוכנים להוסיף תשלום מסוים חד פעמי בשביל לקבל את התמונות במהירות.מה דעתכם?
-
-
אפשר לשנות את "כעת נבדקות מונות שנשלחו לפני X שניות" ל- "התמונות ייפתחו בעוד X שניות" זה ייתן אינדקציה יותר טובה לזמן שייקח עד שהתמונה תפתח, כמובן שאפשר להוסיף באופן מובנה שניה או שתים שזה יהיה יותר מדויק.
-
זה האלגוריתם המדויק.
כאשר count זה כמות התמונות שנשלחו באותו יום. ו priority מי שגדול יותר עדיף יותר.var priority = -(Math.floor(Date.now()/1000)) + -count;
סליחה על ההקפצה...
למי שרוצה להבין, אז בעברית פשוטה זה אומר ככה, נדמיין שיש משבצת לכל שנייה של היום, כל תמונה משובץ במשבצת ששייכת לשנייה בה היא נשלחה, העובדים [הגויים] עוברים משבצת משבצת כסדר, לא מתייחסים למשבצת הבאה עד שגומרים משבצת זו. על כל תמונה ששלחת היום אתה נקנס שהתמונה הבאה משובץ במשבצת אחד יותר קדימה. אם כבר שלחת היום מאה תמונות, אז התמונה הבאה משובץ במשבצת ששייכת לעוד מאה שניות מעכשיו.
מובן מה שכתבתי? אולי מישהו יכול להסביר יותר טוב... -
@yzahn אמר במהירות בדיקת תמונות לפי חיבור:
מובן מה שכתבתי?
מאד!
חשבתי בזמנו איך להפשיט את הדברים, ולא הצלחתי... -
@yzahn אם זה ככה זה אומר שהנציגים שם עובדים במהירות האור כי גם אחרי שאתה שולח מאתיים תמונות נבדק לך גג תוך שלוש שניות
אם זה עובד ככה אז מגיע לנטפרי הרבה יותר ממה שחשבתי (וחשבתי על הרבה מאוד)