תקלה בוייז
-
אחרי נסיונות רבים על סוגי מכשירים שונים וכן מערכות מולטימדיה מתברר שכל מכשיר משום מה מקבל גרסה אחרת ולא נמצא אחד מתאים לכולם. לכן אני מעלה פה קובץ RAR מכווץ עם 8 גרסאות שונים בתקוה שמי שרוצה ימצא בה לפחות אחת שתעבוד אצלו. ובנתיים על אנדרויד 5 לא עובד כלל
בכולם התעודה של נט פרי נמצאת בפנים.https://magicode.me/send-file/file/425d391ff9c24c658441bc12068859368d6f5f21/view
-
@מנתק נראה לי שהבנתי את הסיפור, עשיתי חסימת אינטרנט לפי שעות ולכן כתב מחפש רשת.
תודה רבה על הכל!!! -
@מנתק
גירסה 4.2.2 -
@מנתק אמר בתקלה בוייז:
אחרי נסיונות רבים על סוגי מכשירים שונים וכן מערכות מולטימדיה מתברר שכל מכשיר משום מה מקבל גרסה אחרת ולא נמצא אחד מתאים לכולם. לכן אני מעלה פה קובץ RAR מכווץ עם 8 גרסאות שונים בתקוה שמי שרוצה ימצא בה לפחות אחת שתעבוד אצלו. ובנתיים על אנדרויד 5 לא עובד כלל
בכולם התעודה של נט פרי נמצאת בפנים.https://magicode.me/send-file/file/425d391ff9c24c658441bc12068859368d6f5f21/view
@מנתק איך פותחים את הכיווץ?
-
@שטייגניסט אמר בתקלה בוייז:
@מנתק נראה לי שהבנתי את הסיפור, עשיתי חסימת אינטרנט לפי שעות ולכן כתב מחפש רשת.
תודה רבה על הכל!!!אז ספר לנו איזה גרסה מבין הוייזים עובד לך? האם כתוב WAZE או "וייז לנט פרי" ?
-
@ששלום אמר בתקלה בוייז:
@מנתק אמר בתקלה בוייז:
@מנתק איך פותחים את הכיווץ?
עם תוכנת WINRAR
-
-
http://media.softwares.center/android/waze/Waze-4.25.0.2.apk
התקנתי את הגרסה הזו והיא עובדת פיקסססס
תודה לכל מי שעוזר לעם ישראל להישאר נקיים מהאינטרנט -
@מנתק
גירסה 4.25.0.2
יצויין שעוד לא נסעתי עם זה בכביש בשביל לדעת האם התוכנה מידי כבידה על המכשיר והאם זה נתקע או לא אבל בבית מתקשר טוב עם השרת ומראה דיווחי תנועה ולא כותב מחפש רשת למרות שהיום כשפתחתי פעם ראשונה את הוייז כתב לי מחפש רשת אבל כיביתי והפעלתי מחדש והבעיה חלפה כנראה שזה היה משהו נקודתי
תודה רבה -
@מאיר.ל אמר בתקלה בוייז:
@מנתק
גירסה 4.25.0.2
יצויין שעוד לא נסעתי עם זה בכביש בשביל לדעת האם התוכנה מידי כבידה על המכשיר והאם זה נתקע או לא אבל בבית מתקשר טוב עם השרת ומראה דיווחי תנועה ולא כותב מחפש רשת למרות שהיום כשפתחתי פעם ראשונה את הוייז כתב לי מחפש רשת אבל כיביתי והפעלתי מחדש והבעיה חלפה כנראה שזה היה משהו נקודתי
תודה רבהמה כתוב בשם של האפלקצייה WAZE או בעברית ?
בגרסה זו לפעמים בהדלקתו כתוב רגע אחד מחפש רשת
-
@מנתק
כתוב בעברית וייז לנט פרי -
@מאיר.ל אמר בתקלה בוייז:
@מנתק
גירסה 4.25.0.2
תודה רבה@מנתק
אני התקנתי את הוויז הזה ועובד מעולה נוסע מצוין והוא לא כבד בכלל.
תודה רבה. -
יש כאן מישהו עם אנדרואיד גירסא 6 ללא רוט, שהצליח להתקין ולהפעיל איזושהי גירסא?
א"כ, עשו עימדי חסד.. -
הוא העלה 8 גרסאות ניסת את כולם ?
-
@הקטן האמת שלא את כולם ממש, ואני אנסה בכ"א הערב את כולם, וה' יעזור.
אדווח בהמשך. בינתיים ניסיתי 4 שלא עבדו. -
הגירסה שלו חתומה ע"י חתימה מזוייפת לכן כנראה זה לא עובד.
או שתתקין את המקורי ותעשה מה שאני עשיתי. או שחפש במכשיר אפשרות להתקין ממקורות לא מיהמנים. -
@מנתק כתב שבשביל לעשות מה שאתה אומר צריכים לעשות רוט. צריכים להעלות פה איזה מדריך איך עושים זאת ואח"כ איך מחליפים את הקובץ הרצוי.
@ינאי הייתי מציע לגשת לאיזה טכנאי שיעשו לך רוט + החלפת קובץ כי אני מאמין שזה לא דבר שלומדים ועושים על רגל אחת -
לא נראה לי שהוא צודק. לדעתי לא צריך רוט.
-
@הקטן ניסיתי את כל 8 הגירסאות, ולא עלתה לי בידי אף אחת מהנה. תחושתי הברורה, כי לאור דרישת המערכת ל"הרשאות" - שאינני מצליח לפתוח [כיון שכל ההרשאות שיכולתי הרשאתי] = ידידנו magicode פשוט צודק בפיתרון שלו, ויש צורך להתקין תעודת אבטחה אמיתית.
ע"כ התקנתי גירסא 4.19.0.2 [@מנתק לעיונך..] ששמורה אצלי על המחשב, שנפתחת נפלא (ורק שיש את הבעיה עם ה'מחפש רשת'), ואנסה את הפיתרון הנ"ל.
דא עקא, שאינני מצליח להגיע לסייר הקבצים או משהו מעין זה, ע"מ להחליף שם את הקובץ הנז' [נראה לכאו', כי אופ' זו נפתחת רק אחרי רוט לתוכנה. @957 תקן אותי אם אני טועה].
@magicode אנא, את עזרתך בעניין, מעט הכוונה, לתועלת הכלל (והפרט..:) -
@ינאי אמר בתקלה בוייז:
@הקטן ניסיתי את כל 8 הגירסאות, ולא עלתה לי בידי אף אחת מהנה. תחושתי הברורה, כי לאור דרישת המערכת ל"הרשאות" - שאינני מצליח לפתוח [כיון שכל ההרשאות שיכולתי הרשאתי] = ידידנו magicode פשוט צודק בפיתרון שלו, ויש צורך להתקין תעודת אבטחה אמיתית.
כפי שכתבתי למעלה כל הגרסאות האלו לא מתאימות לאנדרויד 5 וכ"ש לא ל 6. הפתרון היחידי בנתיים הוא להשתיל את התעודה במיקום שנזכר למעלה
ע"כ התקנתי גירסא 4.19.0.2 [@מנתק לעיונך..] ששמורה אצלי על המחשב, שנפתחת נפלא (ורק שיש את הבעיה עם ה'מחפש רשת'), ואנסה את הפיתרון הנ"ל.
חבל על הנסיונות והזמן, עיין למעלה שכל הגרסאות שלפני 4.2 לא יעבדו גם על רשתות פרוצות וכל התעודות שבעולם לא יצילו את המצב כי חברת וייז בטלה אותם. יתכן שיעבוד כמה דקות עד שכיתוב "מחפש רשת" יהיה קבוע ומשמעותה שאין לו תקשורת עם שרתי וייז והאפלקצייה לא מקבלת נתונים מקוונים.
לכן למכשירי 6 יש להתקין וייז רגיל לחלוטין (לא מה שמופיע באתר של צביצבי שאלו עברו טיפול) ולהשתיל התעודה במקום הראוי לו.