אפשרות בדיקת ערוצים שלמים ביוטיוב
-
הדרכות וכד'
על סמך בדיקה של כמה אחוזיםאו שיבדקו אחד אחד אבל יהיה אפשרות לשלוח את זה ביחד
-
@ש.-סמט לכאו' אתה יכול לשלוח למערכת הפניות.
אך תצטרך להוסיף נק' עבור כ"א. -
@גלינג אמר באפשרות בדיקת ערוצים שלמים ביוטיוב:
לכאו' אתה יכול לשלוח למערכת הפניות.
שלחתי כבר,
וענו שאין אפשרות טכניתאז בשביל זה כתבתי את זה פה
-
מעניין?!
יש מישהו שאחראי לבדוק סירטון. הוא יושב רגע לפני הסינון. שם יש אפשרות לפלייליסט בלחיצת כפתור.... אני מוכן לתרום עכבר חדש....
כל אחד מבין שהתשובה הטכנית היא 'חותמת של מילת כיסוי מוכנה מראש' כידוע. ולא ענייני בכלל.אין ספק שהאנשים הטובים של נטפרי חושבים על הרעיון קצת יותר ברצינות.
האינטרנט מלא בלגן לא מסודר של חומר. אם אתה צריך להחכים באיזה עניין ובחרת באופן של הדרכה חזותית, תמצא את עצמך מבלה שעות ע"ג שעות מול המחשב בלי להגיע למשהו מאורגן ומקצועי בכלל.
נטפרי מייצג את דגל ה'איכא דרכא אחרינא'
ואין ספק שהצעד החשוב הזה מאוד מאוד במקום ומאוד מאוד חשוב ומהווה נדבך נוסף וחשוב מאוד בבניה של האימפרייה הענקית והחשובה הזאת! -
זה לא מילת כיסוי . אין להם אינטרנט פרוץ לבודקות יש להם אינטרנט של נטפרי. ומה שיש בממשק זה מה שהם יכולים לבדוק.
וגם אם היה יכולת לבדוק לא היינו בודקים ערוץ שלם עם נקודה אחת. -
@chaim7 אמר באפשרות בדיקת ערוצים שלמים ביוטיוב:
כל אחד מבין שהתשובה הטכנית היא 'חותמת של מילת כיסוי מוכנה מראש' כידוע. ולא ענייני בכלל.
לא ב'נטפרי'!
-
@magicode אמר באפשרות בדיקת ערוצים שלמים ביוטיוב:
וגם אם היה יכולת לבדוק לא היינו בודקים ערוץ שלם עם נקודה אחת.
אולי כן אפשר לאפשר את האופציה הזו במידה מסוימת, כמו פתיחת ערוץ שלם של שיעורי תורה וכדו'
-
אני מציע לאפשר פתיחת כתובות של ערוצים בלי סרטוני הוידאו שבפנים.
אבל במקרה וישנם סרטונים פתוחים בערוץ, זה יהיה שימושי. -
אם המנהל בכבודו ובעצמו מצהיר שלא מדובר במילת כיסוי, אני מקבל.
כמובן לא מדובר על נקודה אחת מצידי שיעשו תעריף כפול ומכופל לכל בדיקה בתוך ערוץ. למשל יש 30 הרצאות, מצידי שיעלה גם 120 שקל כי פה אני יודע שאני רוצה את זה, 'הכתובת על הקיר' וזה לא סתם לגשש לפתוח סרטון עם כותרת מדוייקת לצורך, ואתה מוצא איזה סמיילי שלא אומר כלום - כולו אומר תת רמה. כידוע.
במקרה שלי אני מוכן לשלם, כי זה במקום לפתוח אינטרנט פרוץ [מכורח הנסיבות רק בשביל להוציא את הרשימה של הכתובות ולשלוח לנטפרי]. זה מאוד חבל שבדיוק בזה אין דרכא אחרינא
או במילים אחרות, אני מאוד מקווה שהמנהל המסור של נטפרי ימצא האפשרות לאפשר בדיקה כאמור -
@zvizvi אמר באפשרות בדיקת ערוצים שלמים ביוטיוב:
אני מציע לאפשר פתיחת כתובות של ערוצים בלי סרטוני הוידאו שבפנים.
אבל במקרה וישנם סרטונים פתוחים בערוץ, זה יהיה שימושי.אם זה אפשרי זה יוכל לעזור מאוד כי הרי יש כל מיני ערוצים שאו כול או רוב ואפילו חלק מהסרטים כשרים וכן לא לצורך בילוי וכו
ויוכל להיות פתוח הערוץ דהינו רק התמונות המקדימות וטקסט יסוננו ומי שירצה יוכל לבחור מתוך זה סרטון שישלח לבדיקה לדעתי זה יהיה דבר גדול -
@magicode יש מקרים שבהם אפילו לא צריך בדיקה אלא סה"כ קריאה של מה שכתוב על הסרטון או מקסימום פניה במייל למנהלי האתר לברר האם יש תמונות נשים בסרטון.
כמו בדוגמא הבאה [כן אני עושה פרסומת...] באתר של אחינו יש סדרות הרצאות לפחות מה שאני ראיתי סדרת הרצאות על הלכות שבת מאת הרב אליהו הורביץ לעת עתה רק חלק אחד מתוך כמה פתוח בכזה מקרה מה שצריך כמו שכתבתי זה רק להסתכל באתר ולהבין למה הוא מיועד או מקסימום ליצור קשר עם מנהלי האתר לבירור האם ישנם נשים [כמו שלכאורה עשו עם jdn] -
@aiib
ועל זה אמרנו שאין אפשרות טכנית. כלומר גם אם החלטתי לפתוח אין לי כלי לפתוח את זה. -
@magicode
ומה עם הצעתו של @zvizvi ? -
@magicode אמר באפשרות בדיקת ערוצים שלמים ביוטיוב:
ועל זה אמרנו שאין אפשרות טכנית. כלומר גם אם החלטתי לפתוח אין לי כלי לפתוח את זה.
אני מניח שאפשר לבנות כלי שסורק את כל הurl של ערוץ מסוים, וכך לאפשר פתיחה שלו במידה וזה ערוץ תורני וכדו', זה גם יחסוך זמן בדיקה לבודקות, וגם יאפשר לאתרים תורניים לאחסן את הוידאו שלהם על יוטיוב בלא שהמשתמשים יאלצו לשלוח כל סרטון לבדיקה
-
@shraga
זה נכון שאפשר אבל זה גם נכון שכרגע אין. -
@magicode בדיוק בשביל כך נועדה הקטגוריה הזו..
-
@shraga אמר באפשרות בדיקת ערוצים שלמים ביוטיוב:
וגם יאפשר לאתרים תורניים לאחסן את הוידאו שלהם על יוטיוב בלא שהמשתמשים יאלצו לשלוח כל סרטון לבדיקה
זה בתנאי שכולם יהיו בנטפרי
-
לפני שהיה את נטפרי, מישהו היה מאמין שאפשר להגיע לכזו רמה של סינון ובמקצועיות הנוכחית?
אני לא.
ובכל זאת זה פה במלוא הדרו.
אז הנה יעד חשוב מאוד מאוד למה שכרגע אין ויש בו צורך גדול מאוד למי שחשוב לו להקיף נושא ובכשרות.
לא מבין כ"כ בתיכנות מהצד של נטפרי אבל ברור שמדובר בסקריפט פשוט יחסית לפיתוח מצד אנשי המקצוע.איכא דרכא אחרינא!
לא צריך לשנורר אינטרנט פרוץ בשביל רשימת פלייליסט. לנטפרי יש היכולת לעזור גם בזה!!! אין לי ספק בכך!
אנחנו מבקשים מבקשים מבקשים
חוץ מזה אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות בשביל ההשתדלות בנושא.
תכלס לי זה נחוץ ואני בטוח שנטפרי זה הכתובת.
מקווה מאוד שבעז"ה גם במקרה הזה ימשיכו להפתיע
שוב תודה מקרב לב לכל המשתדלים הנפלאים
שכרכם כפול ומכופל ואם מזכה הרבים אין חטא בא על ידו, כ"ש החושך רבים מעוון שאין קץ למתן שכרו -
יש ערוץ של שיעורי תורה מה הבעיה לפתוח את כולו?
שנט פרי יעשו שיצליחו לפתו ערוצים
כל פעם אני צריך לחכות הרבה זמן עד שהם פותחים -
@chaim7 אמר באפשרות בדיקת ערוצים שלמים ביוטיוב:
חוץ מזה אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות בשביל ההשתדלות בנושא.
לתרום למטרה זו!