איטיות בבדיקת התמונות!!!
-
@magicode בא נראה כמה יצטרפו....
מרן הרב עובדיה זצ"ל פסק שעדיף להשתמש עם גנרטורים, ועדיין אני ועוד חברים רבים שלי מתקשים לעמוד בזה, ולא מבחינה כלכלית, אלא עדיין לא עשיתי כנראה את הסוויצ' בראש שגם זה בכלל הוצאות שבת שחוזרות....
-
@הגוף-והנפש ה15 ש"ח זה ללא התחייבות.
אם אתה רוצה שמישהו יתחייב, הוא חייב לכסות את עצמו....
פעם כתבתי כאן את החשבון, בשעות של עומס זה לא כ"כ נכון ההגדרה שלך -
@ezra אמר באיטיות בבדיקת התמונות!!!:
לא כל פעם שלוקח יותר מעשר דקות לבדיקת התמונות צריך לפתוח אשכול חדש בנושא, העניין כבר הובן עשרות פעמים , שלפעמים ישנו עומס על המערכת כשיש שליחה של כמות רבה של תמונות.
אם אני לא טועה, לאחרונה המצב הזה חוזר על עצמו בקביעות בכל יום ראשון בשבוע.
אני ח"ו לא בא בטרוניא על אף א', אני רק חושב ומציע שאם אכן ישנה איזה בעיה ספציפית בענין זה לגבי ימי ראשון בשבוע, כדאי לכתוב א"ז ולציין זאת, אולי זה ימנע מפתיחת פוסטים חדשים בכל שבוע מחדש.... -
@עברי-אנכי אמר באיטיות בבדיקת התמונות!!!:
יתכן שכדאי לפתח אפשרות - שמי שלחוץ לו ממש, יוכל לשלוח לבדיקה מהירה, ולהשתמש לצורך כך בנקודות נטפרי, @administrators מה דעתכם?!
@ezra אמר באיטיות בבדיקת התמונות!!!:
לא כל פעם שלוקח יותר מעשר דקות לבדיקת התמונות צריך לפתוח אשכול חדש בנושא, העניין כבר הובן עשרות פעמים , שלפעמים ישנו עומס על המערכת כשיש שליחה של כמות רבה של תמונות.
ואגב תהיו הוגנים -עכשיו נבדקות התמונות שנשלחו לפני 1 דקותהיות שישנם הרבה אנשים שחלק גדול מהעבודה שלהם מבוסס על תמונות, והענין נורא מטריד אותם, וע"כ הנושא לא יורד מסדר היום. וע"כ היה מן הראוי שהצוות הנפלא שלנו ישקוד על פיתרון לאלו שרוצים ומוכנים לשלם על מהירות הבדיקה. ונראה מן הדברים של @magicode שהוא תומך בזה, (אבל מפחד להוציא את זה לפועל).
העלו כאן היום ובעבר הרבה רעיונות, או לשלם בנקודה, או לשלם יותר כל חודש. אפשר, ולדעתי ראוי ומומלץ לפתוח אפשרות כזו, ובכך ירווח למשתמשים, ולכם (-פחות תלונות).
בהצלחה -
מישהו יודע מה זה אומר כשכתבתי על תמונה "חריגה לא נשלח"?
-
כשנכתב על תמונה "חריגה לא נשלח"
-
@מויש
המערכת מגבילה את כמות התמונות אותן ניתן לשלוח לבדיקה, החריגה מתאפסת כל חצי שעה עגולה.
ודרך אגב, ניתן לערוך את ההודעה בלי לכתוב תגובה חדשה, ע"י לחיצה על שלושת הנקודות שבצד שמאל >> 'עריכה' -
ציטוט מהויקי:
במידה ושלחתם תמונות רבות לבדיקה (המספר המדויק משתנה ותלוי בעומס) התמונות שלכם לא ישלחו ויופיע עליהם הכיתוב 'חריגה לא נשלח', המגבלה מתבטלת בכל חצי שעה עגולה.
וראה גם פוסט בנידון מהשבוע העעל"ט: http://forum.netfree.link/post/34086
-
@ezra תודה ותודה על "דרך אגב"....
-
הים אחה"צ היה לי 'חריגה' - על לא הרבה תמונות בכלל, וזה גם לא התאפס לי בחצי שעה עגולה. (019)
@administrators