WAZE כהנים
-
@האברך תודה לכולם על הפרגונים והלייקים. אבל אני אשמח אם מישהו יבשר לי שהוא כבר חושב איך לקדם את זה למעשה.
-
יכול להיות שאם @אברהם-כהן היה פה הוא היה נרתם לזה. כי הוא כהן.
בגדול לדעתי צריך להתחיל מהמפות של גוגל אפשר לשלב אותם באיזה אתה שמספק את המידע ולהראות את השטחים הבעייתים. יש להם API לעניין הזה.
אני לא מכיר אותו האם זה מסובך או לא. -
חשוב לציין שמאז שיש מכשירי WAZE בלבד, אין בפיתוח הזה שום גושפקנא להחזקת מכשיר חכם.
-
פוסט זה נמחק! -
אם כבר יש אופציה לפתח דבר כזה.
אז כדאי להוסיף גם את האיזורים הבעיתיים במזרח ירושלים שמבחינת ווייז ומפתחיה הכניסה לשם חופשית ואף מומלצת (כי תמיד פתוח שם.) גם אם תסמנו הימנע מאיזורים מסוכנים.
ואז מי שאמר ל"המנע מכבישי אגרה" וידלק יאמר ל"המנע ממקומות מסוכנים ליהודים" וידלק
סליחה על הטרמפ על הרעיון החשוב של הכהנים, אבל גם ענין זה נוגע ל"וחי בהם" ולא וכו'
-
-
@shraga
מה רואים כאן?
אני פתחתי ונכתב לי אין מפות בבעלותך
ואין מפות ששותפו איתי -
@הגוף-והנפש יש שם אפשרות של יצירת מפה עצמאית וע"י זה ניתן להתחיל את הפרויקט
-
@מרדכי איך אני משיג אנשים שישבו ויעבדו על זה, וכמה זה אמור לעלות +-? [אפשר גם יהודים, מהארץ...]
-
@גבריאל-פולארד אין לי מושג... אולי ל @magicode או ל @shraga יהי' יותר מידע בנושא
-
אז לאחר חודשים רבים מצאתי מישהו שהתלהב מהענין והמסקנות הם כאלו:
א] אין אפשרות ליצור תוסף לוויז אלא ע"י וויז עצמם
ב] בשביל שוויז יזיזו משהו צריך לכתוב להם בדף של שיפורים לוייז
ג] מסתבר שבסיס הרעיון כבר הוצע!
הרעיון השלם הוא כזה:
- לאפשר לכל אחד להגדיר "המנע מכבישים לפי התאמה אישית"
- כ"א יוכל לבחור "אפשר לאחרים להשתמש בהגדרות שלי" ואז כל אחד יכול לבחור "השתמש בהגדרות אישיות של פלוני"
- כ"א יכול לבחור "אפשר לאחרים להעתיק את ההגדרות שלי" ואז כל אחד יוכל לבחור "העתק הגדרות אישיות של פלוני"
ואז פשוט מאד, לוקחים כמה אנשים שמסמנים את כל הכבישים הבעייתים, מעתיקים הכל לאחד שקורא לעצמו נגיד "טהרת כהנים", ואז כל יהודי בוחר "התשמש בהגדרות אישיות של 'טהרת כהנים'
עד"ז 'סכנת נפשות' 'פריצות' וכו'.
בקיצור הצעד הראשון הוא להכנס ללינק הזה: https://waze.uservoice.com/forums/59223-waze-suggestion-box/suggestions/2370421-avoiding-roads
ולהצביע. אפשר להצביע בהצבעה אחת שלוש נקודות.אם בקשה לנווט בשפה הפרסית הגיעה ל- 18000 קולות תראו כאן: https://waze.uservoice.com/forums/59223-waze-suggestion-box אז גם אנחנו יכולים. למה נגרע?
-
ידידי היקר @גבריאל-פולארד
א] טוב לראות אותך מפעם לפעם...
ב] @מרדכי פרש סופית מהאינטרנט.
ג] מאיפה הידע הנרחב הזה?
ד] אתה צריך לשנות את החתימה לקיץ בריא בערבית.
-
מה שמוזר, שניתן להכניס שם כל כתובת דוא"ל שתחפצו, זה לא דורש שום הודעת אימות שנשלחת למייל, אפשר בקלות לנפח את אחוזי ההצבעה,
אפשר גם להצביע כאנונימי הרבה פעמים, מחלון גלישה בסתר או מחיקת קאש -
@גבריאל-פולארד
למה שלא תרשום את זה פטנט?
http://www.justice.gov.il/Units/RashamHaptentim/Pages/ApplyOnline.aspx -
-
@שרגא אדרבה, זה אכן עובד.
-
@shraga אמר בWAZE כהנים:
מה שמוזר, שניתן להכניס שם כל כתובת דוא"ל שתחפצו, זה לא דורש שום הודעת אימות שנשלחת למייל, אפשר בקלות לנפח את אחוזי ההצבעה,
אפשר גם להצביע כאנונימי הרבה פעמים, מחלון גלישה בסתר או מחיקת קאש@clickone תריץ רובוט, תוך לילה זה יעבור את המיליארד
-
@shraga אמר בWAZE כהנים:
אפשר גם להצביע כאנונימי הרבה פעמים, מחלון גלישה בסתר או מחיקת קאשמה זה מחיקת קאש?
-
@גבריאל-פולארד אמר בWAZE כהנים:
@shraga אמר בWAZE כהנים:
אפשר גם להצביע כאנונימי הרבה פעמים, מחלון גלישה בסתר או מחיקת קאשמה זה מחיקת קאש?
-
מי יודע איפה אפשר להשיג את המפות של הכהנים?