בעיות מוזרות עם 019 ופרטנר
-
מאז ששינמכתי את המהירות ל40 אז נראה לי שהחיבור באמת יותר יציב. לבינתיים כבר יום בלי שום ניתוקים.
-
אני עם נטסטיק דרך 019 וכל 20 דקות נפילה לדקה וחצי. למי הפתרונים?
-
@מושט אמר בבעיות מוזרות עם 019 ופרטנר:
קופץ על האשכול
אני נמצא בטלפון 013- נטוויזן עם RL, אני חווה המון המון נפילות של ראוטר לא מובנות ,כפי שציין @3-פינות זה ממש מעיק שאין טלפון ,ניסיתי לבדוק הכל, החליפו לי ראוטר ושום דבר לא עוזר, לא מבין מה הבעיה [גם הרבה פעמים הראוטר לא מקבל DSL] (מסתבר שהבעיה לא אצל RL, כי בראוטר רגיל זה עובד חלק ללא נפילות).
אם מישהו נתקל בבעיה כזאת ונפתר לו אשמח עם יעדכן.בכל מקרה למישהו יש נסיון טוב עם חברת טלפון נייח+נטפרי. שאין נפילות ויש שירות טוב. אני רוצה לעבור. אם אפשר לעדכן.
אני היו לי המון ניתוקים כמו שאתה מתאר, ב013 + 019, ולאחר שהחלטתי שאני עושה לזה סוף, שיגעתי את הנציגים ב019 (שאלתי אותם בדיוק על כל ניתוק וניתוק מה זה היה וכו'), ויצא שיש לי בעיה בראוטר (שהוא מתאתחל מחדש ומבקש שם משתמש וסיסמה), ואז התחלתי לשגע את נטוויז'ן, שכמובן טענו שהבעיה באינטרנט וזה לא קשור אליהם, אך לאחר שהתעקשתי, התחילו לבדוק את הראוטר אך הראוטר היה תקול ולא הצליחו להתחבר אליו, עד שהם החליטו לשלוח טכנאי, ביקשתי לטכנאי שיחליף לי ראוטר, ומאז הכל הסתדר (למעט נפילות DSL פעם בשבוע שבועיים, ואיפוס מכוון (נטוויז'ן) של הראוטר ב4 לפנות בוקר).
-
@WWW אמר בבעיות מוזרות עם 019 ופרטנר:
ביקשתי
גם לי היה בדיוק אותו דבר והחליפו ראוטר, אבל עדיין יש נפילות DSL. לא יודע מה הבעיה.
מי שיכול לעזור בענין אשמח. -
גם לי היה בדיוק אותו דבר והחליפו ראוטר, אבל עדיין יש נפילות DSL. לא יודע מה הבעיה.
בנטוויז'ן?
-
אבל עדיין יש נפילות DSL. לא יודע מה הבעיה.
לפעמים, זה יכול להיות בעיה בכבל, או בחיבורים בשקע.
-
@סמוי בדקת קליטה?
-
@Chocolate כן בנטויזן.
@WWW לא בעיה בכבל ולא בעיה בפילטר. החלפתי ניסתי כמעט הכל, מה שקורה כרגע זה שמידי כמה ימים הנורה של הDSL בראוטר של נטויזן לא נידלקת כלומר הוא לא מקבל DSL, ואז גם אם מכבים ומדליקים את הראוטר מחדש לא עוזר אפילו שמוציאים את הכבל לא עוזר. מה שעזר לי זה שחיברתי טלפון ישירות לחור בקיר. (זה היה בשביל לבדוק עם יש בעיה בחיווט, ובאמת אין שום בעיה הוא משמיע צליל חיוג, אבל לא מחייג כי זה רק קו לתשתית) ולאחמ"כ החזרתי לראוטר חזרה והכל עבד חלק. (כנראה שהפעולה של חיבור הטלפון לקיר מאפסת את ה DSL באיזשהי צורה).
מאז כל פעם שיש נפילה והראוטר לא מקבל קו אני מחבר ישירות לקיר קו טלפון מחזיר חזרה לראוטר וזה עובד. מוזר!!! אבל לא יודע מה הבעיה. בבזק טוענים שהכל תקין. -
גם לי היה הרבה בעיות וגם החלפתי ראטור וכו' וכו' בסוף קיבלתי ראטור חדשה עם שתי ערוצים וויי פיי ומאז עובד לי ב"ה
-
@Chocolate אמר בבעיות מוזרות עם 019 ופרטנר:
גם לי היה הרבה בעיות וגם החלפתי ראטור וכו' וכו' בסוף קיבלתי ראטור חדשה עם שתי ערוצים וויי פיי ומאז עובד לי ב"ה
גם אני, הראוטר החדש, (השחור).