"מחפש רשת" בוויז
-
אני מחובר לRL וזה עובד לי כרגיל עכשיו!!!!!
-
אצלי המצב כעת נורא ואיום!
הוויז לא מצליח לאתר מיקום, לא מצליח להעלות מפות, וגם לא מוצא כתובות - מצב עגום ביותר.
השאלה היא האם עוד מישהו חווה דברים מעין אלה? והאם זה תלוי בהתקנת תעודת האבטחה? (לא עשיתי משהו מיוחד בנידון) -
גם אצלי אותו סרט
לפני חודש התקנתי וויז בגרסה המעדוכנת
ויש לי019 -
@yotav7
אכן כך. יש לי גם 019 וגם rl, ובשניהם המצב כזה.
הענין הוא, שפעם המצב לא היה עד כדי כך, @administrators מה קרה?! -
יש לי 019 והמצב בסדר גמור (אבל אך ורק גרסה זו עובדת)
-
@מנתק
ניסיתי להתקין את הגירסא הזו, והמכשיר לא הצליח להתקין. או כיון שהגירסא הזו של ווייז ישנה מדי עבור האנדרואיד 6 שיש אצלי, או כיון שצריך שהמכשיר יעבור רוט לגירסא כזו, מה שבאנדרואיד 6 זה כמעט לא שייך. כך או כך, זה לא פיתרון לאלו שצריכים את הגירסא העדכנית של וויז. -
הגרסא לא מתאימה מ 5 ומעלה. אפשר להתקין גרסה רגילה ולשים את התעודת אבטחה המיוחדת של וייז במקום המתאים. רוט אפשר לעשות בהרבה מאד מכשירים של אנדרויד 6 (וגם ב 7) - מעשים שבכל יום
-
חבל שנטפרי לא מטפלים בוויז שיעבוד בכל הגירסאות ושלא כל אחד יתחיל לנסות איזה גירסא עובד או להתקין תוכנת אבטחה.
שיעבדו על זה פעם אחד ולתמיד. -
לא הבנתי הרי @magicode סלל דרך לכמעט כל המכשירים. פשוט להתקין וייז רגיל (לא מה שמורידים אצל צביצבי) ולהשתיל את התעודת אבטחה במקום הנכון. אמנם יש ידע מסוים שצריך לדעת בכדי לבצע זאת כגון רוט וסייר קבצים שנותן גישה לקבצי מערכת. אך אני מתאר לעצמי שרוב חנויות הסלולר שמתעסקות עם מכשירים לא כשרים (ל"ע) יודעים לעשות זאת.
ואגב נט פרי באופן רשמי לא נותן תמיכה למערכות אנדרויד רק באו לקראתנו בעניין הוייז -
@TCRVOFVI אמר ב"מחפש רשת" בוויז:
חבל שנטפרי לא מטפלים בוויז שיעבוד בכל הגירסאות
חבל שנטפרי אינה מייצרת רכבים עם מערכות מולטימדיה כשרות...
זה לא התפקיד של נטפרי. -
@WWW אמר ב"מחפש רשת" בוויז:
זה לא התפקיד של נטפרי.
מסכים עם זה שנטפרי אינה מטפלת כרגע באפליקציות ואני מבין שהם לא רוצים להיכנס לזה כרגע, אבל אם יורשה לי וייז זה היום מוצר צריכה בסיסי, זה שונה מכל האפליקציות שזה רק ענין של נוחות, כלומר עם כמעט כל האפליקציות אפשר להשתמש במחשב.
אבל וויז זה אפליקציה ללא תחליף היא שימושית ונצרכת כל הזמן, תראה כמה יש עליה דיונים פה, (תראה רק כמה כסף השקיעו חברות כהדרן ונתיב בשביל פירסום רק למוצר זה).
בבקשה, ודאי שלפי הקרטירונים אתם לא חייבים אבל @administrators אנא אם תוכלו לסדר שרק וייז יעבוד חלק, יודו לכם המוני המוני אנשים. בהודאה על העבר בתקווה על העתיד.