הצעת שיפור ייעול במיוחד, לממהרים, והמנצלים במיטיביות, את האינט' בנטפרי
-
היית מציע ליצור סמלון (בראש הכרטיסיה) לכל דבר בנפרד, רק רגע ואסביר,
כרגע אחרי חיפוש גוגלי, ופתיחת כמה קישורים ברצף,
אני עובר על כל פתיחה (וחיפושים מסויימים הרוב או חצי הם עוד לא נבדק)
וכרגע יש תמונת שריפה כשנחסם, ותמונה אחרת כשעוד לא נבדק עם הפניה למערת הפניות, ובפדאף תשאול האם לשלוח לפתיחה, וכן ע"ז הדרך.מה שמפריע הוא שהוא אותו סמלון לכל האופתיות הפדאף והחסומים והעוד לא,
יועיל מאוד שמלמעלה כבר אוכל לראות מה וכמה ואיזה פתוחים, איזה חסומים מכבר(ואוכל לסגור ב-X מיד בלי לבזבז זמן), יחסוך לי המון זמן של מבוזבז
-מי שגם מזדהה - מוזמן להצטרף,
וזה לא נראה משהו קשה להוסיף כמה סמלונים,
(ה שבכל מקרה אפשרי להוסיף אופציה זו להגדרות של נטפרי ומי שירצה יעשה מי שלא לא============================================
אם כבר אז כבר,
אפשר בדף התוצאות ליצור הסמלות הנ"ל ליד כל תוצאה,
וכן אפשרות מיון וסינון
לפי: פתוחים, ללא חסומים, פדאף, לא נבדקו,
עם אפשרות לשלוח לבדיקה מדף התוצאות
יחסוך המון זמן מיותר ממש של בזבוז זמן לריק -
@שלום-עולם אמר בהצעת שיפור ייעול במיוחד, לממהרים, והמנצלים במיטיביות, את האינט' בנטפרי:
אם כבר אז כבר,
עם אפשרות לשלוח לבדיקה מדף התוצאותכבר קיים מזמן, מעניין שלא שמת לב לכך.
בכל אופן ראה בהרחבה כאן: http://wiki.netfree.link/index.php/סינון_חיפוש_בגוגל
-
@ליכט הוא מדבר על הסמלון של הדף בכרטסת של הדפדפן.
@שלום-עולם ההצעה די דומה להצעה שלי להבדיל בין סוגי דפי החסימה / שגיאה, שכבר טופלה חלקית.
אמנם לא כתבתי לעניין הסמלונים, כתבתי רק לשנות את הרקע, (הבעיה ש @GolanArt פרש...). -
@WWW
אני אכן לא הגבתי על החלק של הסמלונים בראש הדף, אלא על חלק נוסף ש @שלום-עולם כתב בהמשך (ראת את הציטוט שציטטתי בהודעתי). -
@ליכט הוא כנראה מתכוון, שיהיה כמה סוגי סמלים לפי כל סוג חסימה (דרייב, 'מחפשים פתרון', וכו'), את זה גם אני הצעתי.
-
@ליכט אמר בהצעת שיפור ייעול במיוחד, לממהרים, והמנצלים במיטיביות, את האינט' בנטפרי:
@שלום-עולם אמר בהצעת שיפור ייעול במיוחד, לממהרים, והמנצלים במיטיביות, את האינט' בנטפרי:
אם כבר אז כבר,
עם אפשרות לשלוח לבדיקה מדף התוצאותכבר קיים מזמן, מעניין שלא שמת לב לכך.
בכל אופן ראה בהרחבה כאן: http://wiki.netfree.link/index.php/סינון_חיפוש_בגוגל
אני פשוט לא ידעתי, חשבתי שזה סמל של גוגל, ...לכל אתר שהוא 'תמיכה' או 'עזרה' של מוצר...
תודה רבה, וייש"ב -
@WWW אמר בהצעת שיפור ייעול במיוחד, לממהרים, והמנצלים במיטיביות, את האינט' בנטפרי:
@ליכט הוא מדבר על הסמלון של הדף בכרטסת של הדפדפן.
@שלום-עולם ההצעה די דומה להצעה שלי להבדיל בין סוגי דפי החסימה / שגיאה, שכבר טופלה חלקית.
אמנם לא כתבתי לעניין הסמלונים, כתבתי רק לשנות את הרקע, (הבעיה של @GolanArt פרש...).אכן דברתי גם על זה.
בין כה ובין כה אם יהיה כל הסמלונים בדף התוצאות עצמו [לצד כל תוצאה],
אז כבר לא דחוף או לא חשוב סמלון הכרטסת אם כי אולי לא יזיק -
@WWW אמר בהצעת שיפור ייעול במיוחד, לממהרים, והמנצלים במיטיביות, את האינט' בנטפרי:
@ליכט הוא כנראה מתכוון, שיהיה כמה סוגי סמלים לפי כל סוג חסימה (דרייב, 'מחפשים פתרון', וכו'), את זה גם אני הצעתי.
בדיוק,
מה הטעם לפתוח תוצאה כדי לראות שנחסם, שיהיה סמלון של אש לצד התוצאה בדף התוצאות,
וכן של פדאף לינק לפתיחה מדף התוצאות למה לפתוח הכרטסיה ואז לשלוח.. ועוד פעם..ועוד פעם..
וכן אנחנו מחפשים פתרונות איך לסנן.., אם אין לי פתרון אז בנתיים זה חסום,, אז שאני יראה זאת מיד בדף התוצאות.. אני לא צריך לקרא את זה מאות פעמים ביום....נכון? מסכימים?... -
@שלום-עולם אני שואל בעדינות אם כל זה גם אחרי התוסף לבדיקת קישורי גוגל חסומים [ניתן להשיג כאן] כי כשיש וי ירוק זה פתוח, וכשיש איקס אדום זה סגור. אבל אולי התכוונת אעפ"כ ואז אני מושך את המילים חזרה [למקלדת...]
-
@שלום-על-ישראל
האמת שאני לא יודע מה זה התוסף הזה, ככלל אני מעדיף לא להעמיס על המחשב עוד תוכנות רק הכרחויתמה זה התוסף הזה זה עושה את מה שבקשתי?
מקוה שעניתי בעדינות
-
@שלום-עולם נראה לי שכן, וזה יחסוך לך זמן רב. קשה לדמות בין תוכנה שרצה על המחשב לבין תוסף לגוגל שלענ"ד הוא הרבה יותר קל מקל. הורד, התקן, ורווה נחת.
כדי לחסוך לך את הפוסט הבא, פשוט כך: הורד את הקובץ, פתח בכרום את התפריט של ההגדרות ע"י שלשת הנקודות המוערמות זו ע"ג זו, לקראת הסוף בחר ב"כלים נוספים" ושם ב"תוספים". גרור את הקובץ שהורדת ל'חלל הפנוי' ואשר את הפעלת התוסף. מעתה והלאה, כל תוצאה חיובית תסומן בוי ירוק, שלילית באיקס אדום, וכזו הממתינה [אולי לך] בסימן שאלה.
אשמח לקבל אחוזים מהזמן שחסכת, זה מצרך נורא יקר...!! -
@שלום-על-ישראל שניה, אבל זה מעמים את הטעינה של הדף?
-
@שלום-עולם אה, זו כבר למדנות של ממש...
יותר קל לי להכריע במראה של אתרוג מאשר באיזו דרך חוסכים יותר זמן (רציתי להוסיף פרצוף צוחק וזה משום מה לא מוסיף לי. הנקודתיים והסוגר לא מספיק מחייך בשבילי.)
אני לא מרגיש איטיות מיוחדת. -
@שלום-על-ישראל
למה זה רושם לי "לא ניתן להוסיף יישומים, תוספים וסקריפטים של משתמש מהאתר הזה. : אישור...למידע נוסף link text -
@שלום-עולם נראה לי כי זה אתר שכרום לא מכיר. פשוט לוחצים "אישור" ו...@שלום על ישראל
-
@שלום-על-ישראל כל הכבוד !!!
אכן עושה את העבודה !!!
אכן התקנתי ו-
שלום על ישראל !!!ומה אתה רוצה בתמורה? רעיון לחסכון בזמן או לחילופין משהו אחר???... (:point_down_tone1: )
-
ואולי בעל התוסף יסכים לנטפרי להשתמש כחלק מהפלטפומה,
אפשר להתקין ואפשר,
ההיגיון הוא שיהיה כחלק טבעי מנטפרי,,, -
@שלום-עולם
בעל התוסף הוא @magicode (ומאוחר יותר @רחמים), עיי' כאן:http://forum.netfree.link/post/7747 -
@ליכט היו ימים... טרום נטפרי, לך תאמין איך הסתדרו...???