וירטואל מייל החינמי נסגר!
-
איזה שירות וירטואלי?
-
-
באמת קצת צרם שאמרו שזה בשם הרבנים.
זכותו להרוויח כסף אבל לא לזרוק את זה על הרבנים
מאחל לו בהצלחה אבל לא נראה לי ע[כ"כ שימושי כדי לשלם על זה אפילו את הסכום הפעוט הזה -
@aiib מידיעה ברורה זה בהוראת רב!
לדעתי זה מאד שימושי, במיוחד למי שלא ליד מחשב הרבה, ו8 ש"ח זה ממש ממש קצת.....
(את האמת, כשזה היה בחינם, השתמשת בזה? יש כאלו שהשתמשו הרבה, ופתאם כשזה עולה כסף זה נהיה להם "לא שימושי")וכאם המקום להצדיע ל @שואף שעל הוראה של רב הוא מוכן לסגור את החינמי, אף על פי שזה מביא פרסומת, ובד"כ הרבה שמשתמשים בחינם עוברים לשלם.
ולמי שתהה, @שואף זה לא השם השני שלי בפורום. אז אפשר להירגע.....
-
מסכים עם כל מילה של @clickone .
-
@clickone מה הסיבה ?
-
@מעמד
לא כאן המקום.
אבל יש סיבות כבדות משקל לכך... -
-
@שואף
איזה יראת שמים לשמוע לקול חכמים ולהפסיק דבר שהיה כ"כ מושקע וכו'.הצטרפת לקבוצה מיוחד של אנשים (ודוגמת המנהלים כאן) שלציית לדברי חכמים היא מעל הכל וכל עבודתם לשם שמים...
בודאי תקבל שכר על זה וגם עודדת את כולנו להתנג גם בדרך זה.
אגב לכל המתלבטים, השירות עדיין קיים תמורת תשלום סימלי....
-
למה הפסיק? ממשיך להשקיע את כל מרצו למען יראי ה' אשר שותפים להוראת הרבנים ובשל כך אף נותנים מהונם!
לאחרונה תיקשרתי עם מנהל המערכת שלפי התוכניות שלו כנראה נעדיף לשלוח מייל מהמערכת שלו ולא מספק האימייל. חכו ותראו. -
@מובהק
אולי כדאי לשקול (כמובן בעצת הרבנים) לתת למשל לחודש התנסות חינם,
כי לא נראה לי שאנשים ישלמו על משהו בלי לדעת אם עובד כראוי או לא.
אני בטוח שלהרבה אנשים יהיה קשה להאמין שזה פועל טוב, עד שיתנסו בזה בפועל...
יישר כח על היוזמה המיודת -
איך בנטפרי? ניסית חודש חינם? השקעת על זה יותר מ8 ש"ח? אם אתה מתאכזב תבטל! מה הבעיה?
מי שמכיר את המערכת לא גומר להתלהב. לא מרגיש חסר בזה שהוא חרדי ומתרחק מכל המרעין בישין. -
-
היה באמת קשה לסגור את זה, אבל זה נהיה משחק ורציתי שזה יהיה רציני. כשהצגתי את הנתונים לאחד מגדולי הרבנים, אמר לי לסגור מיידית את המסלול החינמי.
כשבשלש בלילה יש עשר אנשים מחוברים, וארבעים דקות לפני השקיעה בער"ש יש חמש אנשים, זה אומר שמשתמשים בזה למשחק יותר מלתועלת.השירות ימשיך להתפתח בעז"ה, אבל רק למנויים. מי שלא מעוניין לשלם הוא כנראה לא צריך את זה, ובאמת עדיף שלא ישתמש.
בחודשים האחרונים נוצרו אפשרויות חדשות שלא היו קיימות עד עכשיו, אף אחד לא יודע לאן זה יביא את הציבור, אבל אני מקווה שכולם ישתמשו בזה רק לדברים טובים ומועילים.
-
@שואף תחזקנה ידיך!!!
במעשיך אתה מוכיח שנותרו אנשים שאצלם כסף הוא רק אמצעי ולא מטרה!!!
וכבר נאמר: 'אין אדם שומע לי ומפסיד'.
-
@שואף
תתחדש על החתימה שלך... -
@שואף
אני אתן דוגמה לדבר שאני משתמש בכגון זה.
יש לי קו של דיווחים מהציבור, ואני לא יכול כל רגע לבדוק האם יש דיווח. אז יש אופציה של הקלטות של שמירת בתיקייה ושליחתם במייל.
ואז אני מעדכן את המייל על הטלפון במייל ואז אני מקבל צלצול ואני יודע ללכת להקשיב להודעה שהשאירו לי.
אמנם אני משתמש בממייל2פון מקווה שהם לא יסגרו.... -
@שואף
למחוברי אינטרנט (ללא סמרטפון) תועלת גדולה שלא צריך לבדוק אם הגיע מייל (חשוב)
קל וחומר למי שיכול לאפשר לעצמו לשמור את זמנו לדברים חשובים יותר שיכול להרחיק את עצמו בזכות זה מהמחשב והמסתעף ועדיין להיות מחובר ולא לפספס מיילים חשובים!!
שווה כל שקל !!!!!!!
זכות הרבים תלויה בך
כל שניה של יהודי זה רוחניות
וכל הרחקה ממגרסת הזמן והחיים הלא הם "פלאי הטכנולוגיה" בד בבד עם להשתמש בהם רק לנצרך , יש בה כדי לקרב בין בנים לאביהם שבשמים -
@שואף אולי תעשו מסלול עם תעריף נמוך יותר שנותן רק התראות על קבלת הודעה למייל ללא אפשרות לשמיעת ההודעה.
-
@חיבור לדעתי, הכי יעיל, גם מבחינה רוחנית, שיהיה מסלול חינמי / מוזל במיוחד, רק לשמיעת מיילים, ולא לשליחה.