אניוואר
-
@מחצלת-של-קנים
כמה אתה משלם סה"כ לחודש לנטפרי? (ולא לספקים) -
@מחצלת-של-קנים
נסיעה טובה, ותחזור לשלום (ואל תשכח שם אותנו.. ) -
@הגוף-והנפש
אני משלם 15 כי בחודשים רגילים אני לא נוגע באניוואר
בחודשים שאני משתמש באניוואר אני משלם על משתמש נוסף -
@עברי-אנכי אם אנחנו כבר מדברים, אספר לכם שלפני כחצי שנה הייתי באמריקה ושכרתי נטסטיק והתחברתי דרך האניוואר וזה היה סיוט פשוטו כמשמעו. בדר"כ זה לא עבד וגם כשעבד היה מאוד איטי. (הייתי בבייסמנט, וכנראה לכן זה היה כ"כ איטי) מעניין אותי אם האיטיות קשור לאניוואר ואם לא הייתי בנטפרי לא היתה לי בעיה של מהירות או שאין קשר
לפני שנה הייתי בלונדון, אז עוד לא היה אניוואר אלא רק VPN רגיל ורכבתי על הרשת של המארח, יום אחרי שהגעתי פתאום לא היה לי אינטרנט כלל. לא היה לי מושג איך ליצור קשר עם נטפרי ולכן בלית ברירה גנבתי מדי פעם מהבעה"ב את המחשב שלו. לא נעים.
כשחזרתי לארץ התברר לי לאחר מעשה שזה היה איזה עדכון שווינדוס הוריד למחשב שלי שתקע את כל הגלישה והייתי צריך להתקין מחדש את הWIFREE ואין קשר ללונדון. בזמן שהייתי בטוח שזה בעיה בVPN
א קיצור. החיים לא פשוטים. נקוה שהפעם כבר לא יהיו בעיות. בכל מקרה רשמתי לי בטלפון את מספר התמיכה של נטפרי כדי שאם יהיו חלילה בעיות אוכל מיד להתקשר... (בתקוה שהטלפון יעבוד כמו שצריך
-
@מחצלת-של-קנים נסיעה טובה!!!
-
@מחצלת-של-קנים אמר באניוואר:
@עברי-אנכי אם אנחנו כבר מדברים, אספר לכם שלפני כחצי שנה הייתי באמריקה ושכרתי נטסטיק והתחברתי דרך האניוואר וזה היה סיוט פשוטו כמשמעו. בדר"כ זה לא עבד וגם כשעבד היה מאוד איטי. (הייתי בבייסמנט, וכנראה לכן זה היה כ"כ איטי) מעניין אותי אם האיטיות קשור לאניוואר ואם לא הייתי בנטפרי לא היתה לי בעיה של מהירות או שאין קשר
יצויין שלפני חצי שנה עדיין לא היה לנטפרי שרת vpn בארה"ב, והחיבור שלך (מסתמא) היה לשרת בקנדה.
היום המצב שונה@magicode אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
פתחנו VPN נוסף בארה"ב ממש.
-
סתם מעניין אותי
האיטיות שהיתה קשורה לנטסטיק לVPN או לבייסמנט
או שכל התשובות נכונות -
@מחצלת-של-קנים אני חושב שכל התשובות נכונות
-
@מחצלת-של-קנים
כשתגיע למקום תעדכן אותנו
(בתקוה שהפעם זה לא יהא בייסמנט) -
@מחצלת-של-קנים
ובתקוה שלא תצטרך לגלוש רק על נטסטיק - אלא על VPN נורמלי, דרך וויפיי או קווי.
בכ"מ, נטסטיק היא קליטה סלולארית, ויש לה מלא חסרונות קליטה. -
@וועד-הבניין
ברוך ה' הגעתי והכל עובד מצויין
ברגעים הראשונים היה לי חלישות הדעת שזה לא עובד לי
אבל אח"כ התחברתי עם התוכנה הזאת וזה עובד לי מצויין - http://netfree.link/wiki/קובץ_התקנה_ייעודי_ל-VPN_החדש
מעניין מה הבעיה בתוכנה הרגילה שאיתה אני לא מצליח להתחבר אף פעם
לתשומת לב @administrators -
@מחצלת-של-קנים
שמחים בשמחתך
לגבי הvpn נדמה לי שהחליפו את הצורה של התעבורה