הקרב לסגירת ויקיפדיה.
-
@אוריויל אמר בהקרב לסגירת ויקיפדיה.:
כשאני ככותב בעלון הידברות אזדקק לציטוט של בן גוריון, איפה בדיוק אני אמצא אותו במכלול?
בדיוק כמו כמו שערך בבונים או מקקים ימשיכו להופיע, כך גם....
-
@GolanArt למה מיועד התת פורום החדש ?
-
@אוריויל
יש מידע חבל לכתוב סתם בלי לבדוק.
תיכנסו להמכלול ותקראו.
התגובה שלכם מעידה שלא קראתם על זה . -
אוקיי. רק רציתי ליידע אתכם שבעצמי ערכתי כמה ערכים שם.
-
אני גם לא מתנגד לעצם הרעיון. גם לי לא נח עם הרבה ציטוטים בויקי, רק אני יודע שיש הרבה אנשים שזקוקים בהחלט לויקי, ואין מקום לסוגרו כל עוד התחליף שלו לא מוכן דיו.
-
יפה אז יש שם איזה "שום מידע" על הגורם המפעיל אותו.
ואף אחד לא סגר סה"כ מכינים תחליף.
אני משער שיקח חודשיים. ונסגור בעז"ה. אני מקווה שפחות.
ומי שצריך לקרוא שמה את הכפירה אפשר לסדר לו הגדרות מיוחדות אם יהיה לו אישור של ועדת הרבנים. -
המידע הזה לא מיידע כלום. "מכון חכמת התורה, או בשמו נכון לשבועיים האחרונים "המכון לאוריינות", מה זה אומר? שיש שם בעל הבית יחיד. ברור שהוא אדם מוכשר שהרים את הכפפה, וכוונותיו טהורות, אבל לדעתי יש בזה גם חסרון.
ושוב, האם למשל יש לך בטחון שכשתסגרו את ויקי, הם לא ידרשו תשלום? סתם ספקולציה.
ואם אכן תהיה אפשרות להשאר עם הויקי, בודאי שזה יהיה מועיל.נ.ב. אם אתבקש, אני מוכן לסייע מניסיוני בעריכה
-
המידע הזה לא מיידע כלום. "מכון חכמת התורה, או בשמו נכון לשבועיים האחרונים "המכון לאוריינות", מה זה אומר? שיש שם בעל הבית יחיד. ברור שהוא אדם מוכשר שהרים את הכפפה, וכוונותיו טהורות, אבל לדעתי יש בזה גם חסרון.
גם בנושאי השקפה, ה'מכון' הזה מחליט, אפשר לבנות על זה?
נ"ל שצריך לתאם איתם, שיהיה סוג של הסכם עם נטפרי. -
ושוב, האם למשל יש לך בטחון שכשתסגרו את ויקי, הם לא ידרשו תשלום? סתם ספקולציה.
ואם אכן תהיה אפשרות להשאר עם הויקי, בודאי שזה יהיה מועיל.נ.ב. אם אתבקש, אני מוכן לסייע מניסיוני בעריכה
לדעתי צריך שנטפרי יקים אתר כזה לבד במקום למלאות את המכלול, כמו שנכתב בסיירת נקיפדיה ואז בטוח לא יסגרו אותו או יתערבו בתכנים או יגבו כסף...
-
איך האמנתם ל"נטפרי" שהיא לא של איש אחד ומחר יעשקו אתכם?
-
@magicode אמר בהקרב לסגירת ויקיפדיה.:
אני משער שיקח חודשיים. ונסגור בעז"ה. אני מקווה שפחות.
אם כבר שיעבור אוטומטית לערך של המכלול
במקום לויקי -
@ש.-סמט אמר בהקרב לסגירת ויקיפדיה.:
אם כבר שיעבור אוטומטית לערך של המכלול
במקום לויקיזה השלב הבא... סבלנות
-
@magicode אתה מכיר את ה'איש אחד' של המכלול?
אם כן, הכל בסדר. -
גם אני מצטרף ל@WWW
-
אני נהנה שאתם סומכים עלי. אני יקח את העול הזה יותר ברצינות.
-
מזכיר לי משהו...
-
@GolanArt אהבתי את הנקיפדיה....
-
@magicode
אנחנו סומכים עליך לחלוטין, אבל כדאי לסכם (אם עדיין לא סכמתם) שבכל מקרה של חילוקי דעות בקשר לתכנים תהיה ועדת הרבנים שלכם קובעת. כי זכור לי שרפרפתי שם בעבר והיו לי אי אלו צרימות מהתוכן -
אינני רוצה חלילה לצנן את האמבטיה, אהל יש כאן נקודה שלא הועלתה.
חלק מהמעלה הגדולה של ויקיפדיה היא לא רק ההיקף העצום שלה אלא גם העדכון השוטף שלה. אביא דוגמא: ביום שהיה את הפיגוע בלאס וגאס ב7 בערב באותו היום כבר ראיתי שם ערך ע"כ. זו אולי דוגמא קיצונית, אבל אני מתכוון שיש כאן בעיה יותר שורשית: הפתגם אומר 'לא צריך הרבה כסף לקנות אוטו, צריך המון כסף להחזיק אותו'. יש עכשיו המון מרץ, ואני בטוח שהמיזם יושלם הרבה לפני ארבעת החודשים המצופים. אבל אח"כ?! אח"כ זה יצלע, ואח"כ ידשדש, ואח"כ... ויעוין ערך 'וידיאו טוב'...
בקיצור, צריך תחליף הוגן, למשל מישהו (בתשלום!) שיהיה אחראי לעדכן בכל התחומים. לא יודע אם זה מעשי, אבל בכ"א זו נקודה למחשבה.
סליחה אם קלקלתי למישהו את החגיגה, אבל דברים טובים לא נמדדים בחודשיים, ו'סוף מעשה במחשבה תחילה'! -
@זהיר אמר בהקרב לסגירת ויקיפדיה.:
אינני רוצה חלילה לצנן את האמבטיה, אהל יש כאן נקודה שלא הועלתה.
חלק מהמעלה הגדולה של ויקיפדיה היא לא רק ההיקף העצום שלה אלא גם העדכון השוטף שלה. אביא דוגמא: ביום שהיה את הפיגוע בלאס וגאס ב7 בערב באותו היום כבר ראיתי שם ערך ע"כ. זו אולי דוגמא קיצונית, אבל אני מתכוון שיש כאן בעיה יותר שורשית: הפתגם אומר 'לא צריך הרבה כסף לקנות אוטו, צריך המון כסף להחזיק אותו'. יש עכשיו המון מרץ, ואני בטוח שהמיזם יושלם הרבה לפני ארבעת החודשים המצופים. אבל אח"כ?! אח"כ זה יצלע, ואח"כ ידשדש, ואח"כ... ויעוין ערך 'וידיאו טוב'...
בקיצור, צריך תחליף הוגן, למשל מישהו (בתשלום!) שיהיה אחראי לעדכן בכל התחומים. לא יודע אם זה מעשי, אבל בכ"א זו נקודה למחשבה.
סליחה אם קלקלתי למישהו את החגיגה, אבל דברים טובים לא נמדדים בחודשיים, ו'סוף מעשה במחשבה תחילה'!דברים של טעם. אם כי בשונה מוידאו טוב, מכלול בנוי מעוד אנשים, לא רק אנחנו...
את וידאו טוב צריכים לרענן קצת באמת.