חסימה תמוהה של תצוגת חיפוש בהיברובוקס
-
@ירא אצלי עובד חלק.
תנסה בדפדפן אחר -
@ירא אמר בחסימה תמוהה של תצוגת חיפוש בהיברובוקס:
כאשר אני נכנס לדף השער של היברובוקס ואני מבצע חיפוש טקסט מתוך מאגר הספרים כולו, אני מקבל את רשימת הספרים בהם נמצאה מחרוזת הטקסט. לחיצה על ה"view" שבשמאל כל רשומה אמורה לפתוח את הספר במקום הרצוי. אך נטפרי חוסמת את פתיחת הספר שם.
למה ?
את האמת לא ניסיתי עד היום את הפונקציה הזאת, ואני משתמש די הרבה באתר הזה.
אבל כפי שהגיב @yonig20 גם אצלי עובד חלק.
-
עוד דוגמא למה ש @magicode העיר שלפעמים נראה שנט פרי חסמו אבל באמת הבעיה תלויה במשהו אחר לגמרי
-
ניסיתי גם בדפדפן אחר.
איך אני מעלה כאן תצלום מסך ?
-
@ירא ניסית כאן http://beta.hebrewbooks.org ?
-
גירסת הבטא של היברובוקס לא פתוחה אצלי בנטפרי, חבל סתם לבקש את פתיחתה כאשר עדיין אינני יודע מה מקור הבעיה.
אני חושש שהבעיה היא לא בנטפרי אלא בהיברובוקס, שכן בדף של ההיברובוקס תמיד מופיע לי שנמצאו 0 תוצאות (גם לחיפוש שאין ספק שקיימות לגביו תוצאות, והרי גם הספר מופיע ברשימת הספרים שבהם נמצאת תוצאה). כדי לברר זאת יהיה לי לעזר רב אם אוכל להעלות כאן תצלום מסך. האם הדבר בלתי אפשרי ? -
@ירא לוחצים כאן
ואז נפתח חלונית ושם תבחר במיקום שבו נמצאת התמונה וopen -
@ירא ממש לא חבל לפתוח את הבטא, כי הוא הרב יותר נח לשימוש. וזה בטח שווה נקודה, ואפילו 3 נקודות.
-
@מעמד, באיזה פורמט (סיומת) צריך להיות קובץ התמונה ?
ניסיתי ב- TIF, ולא הצליח ? -
@ירא הכל חוץ מ TIF (ככה נראה לי. אולי זה כן אפשרי ?!)
-
@סופר אמר בחסימה תמוהה של תצוגת חיפוש בהיברובוקס:
@ירא ממש לא חבל לפתוח את הבטא, כי הוא הרב יותר נח לשימוש. וזה בטח שווה נקודה, ואפילו 3 נקודות.
צודק ! צודק !
ואפילו יותר מ-3 נקודות ! -
אבל למה לחיצה על כרטיסיית Browse מביאה חסימה של נטפרי ?
-
@ירא תפתח פניה ושאל שמה
-
@ירא תשלח באותו פנייה שביקשת שיפתחו לך את זה, שיפתו את זה http://beta.hebrewbooks.org לבד בלי תוספות.
-
אולי זה לא עובד בגלל שזה מבוסס על חיפוש של גוגל לאתר מסוים וכמדומני שזה דבר שלא עובד בנטפרי.
-
@6262 אצלי זה עובד.
-
@סופר יש בהברובוקס 2 אפשרויות של חיפוש, רגיל דרך האתר שלהם ומערכת חיפוש מבוססת גוגל, אולי כל אחד מכם מנסה משהו אחר...
-
@6262 הוא דיבר על browse (-עיון) לא על חיפוש.
-
@סופר, ואצלך שזה עובד - לאן זה מוביל ?
-
@ירא זה מביא אותי לחלון שאפשר לבחור ספרים לפי קטגוריה.