תצוגה מקדימה בדרייב
-
לפי מה שיוצא לי כרגע, שישנה הבדל בדרייב ציבורי, בלינק שקיבלתי במייל יכולתי ליכנס ואילו בלינק שהגיע ע"י חיפוש בגוגל קיבלתי אופס הקובץ פורסם לציבור, עם אפשרות של שלח בקשה לבדיקה.
איני יודע אם פורסם לציבור הכוונה ללינק שהגיע דרך גוגל, או אולי המערכת מזהה לינקים שבעבר פורסמו בגוגל וגם אם יתקבל לינק כזה במייל זה יהיה חסום ויהיה צורך לשלוח את זה לבדיקה. -
-
-
@magicode תודה!
-
אצלי קובץ ווידאו .AVI גם מופיע ויש גם PDF שלא מופיע
-
@Chocolate אתה יכול גם להדליק את הוידאו, או רק לראות תמונה?
-
@סופר אמר בתצוגה מקדימה בדרייב:
@Chocolate אתה יכול גם להדליק את הוידאו, או רק לראות תמונה?
אני רק רואה
-
@סופר אמר בתצוגה מקדימה בדרייב:
לעת עתה לכאו' מומלץ להמתין מלעדכן בויקי, כי אפשר לשער שיהיו עוד שינוים בנוגע לדרייב, נקווה שיהיו שינוים רק לטובה.
כידוע שקשה מאוד לסנן את מוצרי גוגל, שמעתי פעם משל על זה, למי שנתערב לו 2 פאזלים בת 1000 יחידות כל אחד, שיש צורך להפריד כל חלק לאיזה פאזל זה שייך ואח"כ להרכיבם, גם מוצרי גוגל מורכבים מהמון לינקים, וכל לינק שפותחים צריכים לבדוק בשבע עיניים מה נפתח כתוצאה מזה.
אפשר לראות את זה בהקלטות, בהרבה מההקלטות תמצא כתובת של גוגל הגם שלא השתמשה ישירות במוצר שלהם. -
@Chocolate גם אני כך, ולזה התכוונתי.
-
@שלו' בינתיים יש אנשים שרוצים להצטרף לנטפרי, וישנם אנשים שנושא הדרייב מאוד מאוד חשוב, וע"כ חשוב ביותר שיהיה מעודכן.
-
עוד חידוש מבית נטפרי
ניתן גם לצפות בוידאו בתצוגה מקדימה בגוגל דרייב.הרב @magicode וכל הצוות @administrators אין לכם מושג כמה הועלתם לי (וכנראה לעוד הרבה) בהסדרת כל נושא הדרייב, ועל כך מגיע לכם התודה והברכה בכל מידי דמיטב.
-
@סופר מה הכווונה 'לצפות' ?
להפעיל את הסרט או רק לראות תמונה שלו כדי לדעת איזה סרט זה ? -
@מעמד גם להפעיל את הסרט.
עדיין לא קלטתי מתי זה עובד ומתי לא, ברוב המקרים זה כן עובד. כל היחכים אותי בזה, יתברך.
ומה שמעניין מעל הכל, שהצוות @administrators לא עושה מכל השיפורים האלו עסק, אלא הכל כלאחר יד. -
@סופר ואני ניסיתי להפעיל סרט כל שהו ולא הופעל !
-
@מעמד קישור שמישהוא שלח לך, או מתוך האחסון שלך ?
-
@סופר גם באחסון שלי
-
@מעמד
בדקתי אצלי, ומה שמעניין, שיש לי שני חשבונות, ובחשבון אחד עובד גם מהקבצים המשותפים אתי, וגם באחסון שלי. ובחשבון השני לא עובד בכלל. -
@מעמד נראה לי שזה עובד דרך YOU TUBE, ולכן אם יו טיוב חסום לך אז זה לא יעבוד.
תנסה לעשות הקלטה ותבדוק אם זה אכן כך. -
@סופר אני יכול לעשות הקלטה אבל אני לא מבין שם כלום
מה צריך להיות כתוב שם ? -
@מעמד תבדוק אם באחד מהשורות כתוב את זה, ....https://youtube.googleapis.com/ וליד זה חסום