מרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...
-
@מאיר.ל יש בחור נחמד שפיתח תוכנת שליטה על אוצר החכמה כשהתשלום מתבצע באמצעות העמדה של נדרים פלוס.
באשר לשאלה השניה, אני לא יודע פרטים מדוייקים, אבל אני מפעיל את כל התוכנה של נדרים פלוס כמעט כל שעות היממה עם נטסטיק ובקושי יורד לי מהחבילה. -
@מאיר.ל אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
אפשרות יש להשתמש בעמדת אוצר החכמה לאחר תשלום בנדרים פלוס כפי שראיתי שהזכרת בדרך אגב
וכן אם למישהו יש מושג אם עושים גבי@מאיר.ל אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
@אוהב-ישראל
שלום וברכה
רציתי לדעת איזה אפשרות יש להשתמש בעמדת אוצר החכמה לאחר תשלום בנדרים פלוס כפי שראיתי שהזכרת בדרך אגב
וכן אם למישהו יש מושג אם עושים גביה ע"י קוד משתמש עם תוכנה שמסונכרנת עם נדרים פלוס כמה תעבורת רשת זה לוקח אם זה פעיל 24 שעות ביממה היות ואני רוצה לדעת אם משתלם להפעיל כזה דבר ע"י נטסטיק או שהחבילה תגמר לי תוך כמה ימיםאם תרצה את הפרטים של אותו "בחור נחמד" תפנה אלי למייל שבחתימה.
-
שמעתי שנדרים פלוס הוסיפו אפשרות להטענת רב קו מישהו יודע אם זה אמיתי?
-
@חמד-ילד אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
שמעתי שנדרים פלוס הוסיפו אפשרות להטענת רב קו מישהו יודע אם זה אמיתי?
-
@חמד-ילד כעת נסיוני באזור ירושלים.
-
לדעתי זה כבר עבר את הטעם הטוב !
עוד מעט באמת יהיה אפשר לקנות מהאינרנט דרך העמדות האלו ובתי הכנסת ניהיו מקומות קניה ולא בתי כנסת
זה לא מתאים !!צריך להוציא קריאה למנהלים של העמדות האלו (אם הם רואים את הפורום כאן) תוציאו מהעמדות כל מה שלא קשור לתרומות !!! כולל תשלומים על קניות למיניהם !
-
@מעמד הבחירה האם להתקין תוסף רב קו נתונה למנהל בית הכנסת או הגבאי, ככל ובבית כנסת שלך הנך גבאי אתה מוזמן לא להסכים בשופו"א להתקין את התוסף, במידה ובבית כנסת אחר ייבחרו להתקין כדי לעזור קצת לציבור (בירושלים כבר לא ניתן להטעין באוטובוס החל מעוד כמה שבועות) זו זכותם וחובתם
-
@by6199 כן אבל בית כנסת זה מקם לתפילה ולימוד ולא לקניות או הטענת רב קו
וחוץ מזה, דבר כזה נתון להחלטת רב בית הכנסת ולא הגבאי ! -
ולא בחינם יש קהילות שלא מכניסים את המכשירים האלו לבתי מדרשותיהם.
מתחיל בצדקה, ממשיך למכירת ספרים, ועובד לרב-קו, ועוד מעט זה יגיע לNEXT. -
@סופר אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
מתחיל בצדקה, ממשיך למכירת ספרים, ועובד לרב-קו, ועוד מעט זה יגיע לNEXT.
אל תגזימו, לא כל כך מהר , השנה יהיה מכירת חמץ, בשנה הבא צימרים במירון לל"ג בעומר ושובבים, בעוד שנתיים סוכות סכך וד' מינים, בקיצור זה תהליך של לפחות עוד 10 שנה. (הומור שחור)
-
@Chocolate אתה מתכווין 10 חודשים
-
@Chocolate ומה עם מכירת Chocolate למשלוח מנות, זה גם מצווה רבה, לא ?!
-
אין...
הדור הזה זה משהו...
מחפש כל יום מחדש להתפתח...
ה' יעזור. -
@חן ואל תשכח שהכל לשם שמים - לפרנסת אנשי ביתם ולהוצאת בניהם לתלמוד תורה.
-
הלוואי ולכולם היה רצון אמיתי וכוונה אחת של שם שמיים...
אני חושבת אחרת... -
לפעמים האמת כואבת ואין מה לעשות איתה...
-
חבר'ה להירגע -
תאמינו שיש בעיות יותר גדולות בדור הזה מהמכשירים האומללים האלה, שאגב אני בעד שיכניסו שם נקסט אם זה ימנע מאנשיםמלעשות את זה בבית.
-
שלום וברכה.
הנושא עלה אמש לדיון מיוזמתנו בפני בית דין צדק בני ברק, בהרכב של הראב"ד הגאון רבי שריאל רוזנברג שליט"א, האב"ד הגאון רבי יהודה סילמן שליט"א והדיין הגאון רבי יעקב פרבשטיין שליט"א.
בדיון השתתפו אנשי חינוך ומנהל ת"ת מהגדולים והותיקים בארץ שייצגו את עמדת המצדדים בהתקנת אפשרות להטענת רב קו בעמדות נדרים פלוס. לדבריהם בשל המגמה שלא לאפשר הטענה אלא רק באמצעות האינטרנט, חובה למצוא אלטרנטיבה כשרה ומפוקחת, שגם תהיה נגישה.
לאחר דיון ארוך הסכים בית הדין בנחיצות העניין, אך לדעת בית הדין, את האפשרות הזו יש לתת במקומות ציבוריים שונים אך לא בתוככי בתי המדרשות והכוללים. בית הדין הציע להתקין עמדות מחוץ למבני בתי הכנסת ומקומות התורה.
בשל שיקולי כדאיות (ולא מדובר כאן על רווח אלא על מניעת הפסד) הצעה זו אינה מעשית, ולפיכך נושא הטענת הרב קו באמצעות נדרים פלוס נכנס להקפאה עמוקה, עד להחלטה אחרת שתתקבל, אם תתקבל, על ידי גדולי ישראל שליט"א.
חשוב להדגיש כי נדרים פלוס לא התייצבה בדיון כצד, אלא כמי שבאה לקבל את הכרעת בית הדין במלואה. יאושר - נצא לדרך. לא יאושר - נעצור הכל.
עדיין לא התקבלה החלטה האם להתקין את התוסף במקוואות וכדו', וכן מה נעשה במידה וקהילה שיש לה ועדת רבנים משלה תאשר את התקנת התוסף. גם בנושא זה נתייעץ עם שלוחיהם של בית הדין, משמרת הקודש והחינוך. -
ברוח חודש אדר אומר: לדעתי הנושא הוא לא רוחניות גשמיות בית כנסת כסף או אינטרסים.
הנושא הוא שלכאורה נראה שיש יהודי שמצליח פה, וחוששים שחלילה זה יתפשט גם לאנשים שאינם יהודים. וזה מה שכואב, ומפה מתחילה המחאה
אז אם @אוהב-ישראל תרצה להניח את דעתינו תצטרך להבטיח לנו או א. שנדרים פלוס זה לא מצליח ב. שהכסף/ההצלחה בטוח לא תזלוג לגויים כהמן. -
@אוהב-ישראל
יתכן שיש מה לעניין את משרד התחבורה בנושא כך שישתלם לשים מכשיר כזה במרכזי קניות או מקוואות וכדו' מסתבר שיותר ישתלם להם לשלם תשלום חודשי על זה מלממן את המכונות הענקיות האלו שמוצבות ברחובות וחשופות הרבה יותר להרס מצד ילדים
וכן לבתי כנסת שיהיו מעוניינים בתוסף מסתבר שבתור סייג ידרש מהם להתקין את הקורא רב קו במרחק ניכר אפי' 5 מ' עם כבל ארוך וודאי מחוץ לבית כנסת במקרה שהמכשיר נמצא בפנים ואז יהיה לזה יותר צורה כי זה לא שונה מהאפשרות לשלם על ספרים וכדו' שזה כבר מתאפשר
כמובן שרצוי שהממשק יהיה כמה שיותר זהה לתרומה רגילה וללא לוגו רועש של משרד התחבורה או חברת נסיעות זו או אחרת