גוגל מפות במייל
-
אשמח מאד אם יהיה טכנאי מוכשר שיפתח אפשרות גוגל מפות דרך מייל למחוברים למייל בלבד
אין לי אפילו הבנה בסיסית בנושא אבל אולי זה יכול להיות בצורה של לשלוח למייל וירטואלי סוג של טבלת אקסל או משהו דומה עם שורה לסוג נסיעה ברכב או תחבורה ציבורית ועוד שתי שורות של נקודת מוצא ויעד וכן שורה לשעת נסיעה רצויה ואז זה יעשה חיפוש אוטומטי בגוגל מפות וישלח חזרה קובץ מצורף של מפת מסלול נסיעה וכן את האופציה של קוים בתחבורה ציבורית שאין לי שום רעיון איך אפשר להמיר למייל את המידע הזה איזה קוים נוסעים ליעד ואיפה צריך להחליף אוטובוס וכדו'
אם למישהו יש הערכה האם זה מעשי בכלל דבר כזה אשמח אם יעלה את זה פה
בפרט שאם זה ילך יהיה לזה ביקוש גדול וזה ידרוש מאד הרבה משאבים בשרת או משהו דומה -
-
@Chocolate
היות ואין לי גישה לאתרים אשמח שתפרט יותר
תודה רבה -
@מאיר.ל למיטב ידעתי לא קיים דבר כזה אבל זה אפשרי לבצע
-
@Chocolate
"קריינא דאיגרתא.." -
@מאיר.ל לא הבנתי למי זה נצרך?
אתה רוצה מייל וגוגל מפות, קח נטפרי עם רשימה לבנה על מייל וגוגל מפות, ושלום על ישראל. -
@WWW
זה באמת מה שיש לי אך אני כיום אני משלם 56 ש"ח לחודש כולל 15 ש"ח לנטפרי ואני מעוניין לחסוך את ההפרש ולעבור למייל בלבד שזה 35 ש"ח בחודש
אבל היות ומאד חשוב לי הגוגל מפות אני מעוניין שמישהו יפעל בענין
וגם שלדעתי זה יעזור לכלל המשתמשים במייל בלבד מטעמים עקרוניים -
@מאיר.ל אמר בגוגל מפות במייל:
אני כיום אני משלם 56 ש"ח לחודש כולל 15 ש"ח לנטפרי ואני מעוניין לחסוך את ההפרש ולעבור למייל בלבד שזה 35 ש"ח בחודש
לא הכי מדויק כי הסים של מייל בלבד הוא של גיגה אחד או שלש וחבילה של 3 גיגה ב019 עולה 30 ועם ה 15 של הסינון זה יוצא 45
-
@מאיר.ל אמר בגוגל מפות במייל:
וגם שלדעתי זה יעזור לכלל המשתמשים במייל בלבד מטעמים עקרוניים
אם זה מטעמים עקרוניים, אין סיבה לפתוח את זה...
אתה צריך גוגול מפות, השני חיפוש גוגל וכו' וכו'.... -
@WWW
מה שאפשר דרך המייל אין סיבה לא לאפשר את זה אם זה יכול לעזור לאנשים
בפרט שמייל בלבד זה סייג חשוב בפני עצמו -
@מאיר.ל בדרך הזה, אפשר הכל!
-
@WWW
אדרבה
יש מישהו שעובד במיוחד על אינדקס שירותים דרך המייל בלבד כדי לעודד שימוש במייל בלבד
וכמה שיותר אנשים יכנסו תחת המטריה הזו זה דבר מבורך
בפרט שעל מה שאני דיברתי זה דבר פרקטי ושימושי -
@מאיר.ל
למה זה מבורך?
לדעתי עדיף רק בנק ועוד מלא אתרים בסגנון מאשר רק מייל.
מייל זה פירצה אחת גדולה. ועדיף כמה שפחות לעשות נפשות לזה. -
@magicode אמר בגוגל מפות במייל:
@מאיר.ל
למה זה מבורך?
מייל זה פירצה אחת גדולה. ועדיף כמה שפחות לעשות נפשות לזה.אני קצת מופתע (ואני מניח שעוד רבים כמוני). זה שינוי מוסכמות.
ברור שבמייל עלולות להיות בעיות. אבל כמעט אין אחד שפותח אתרים אחרים והמייל אצלו סגור. זה הדבר הראשון שהנצרכים לאינטרנט משתמשים בו.
וממילא הנידון כאן אינו האם להיות מחובר למייל או לא, אלא האם להיות מחובר למייל ולעוד אתרים נצרכים, או למייל בלבד.
בנוגע לזה לכאורה אין שום סברא לומר שמי שמחובר למייל בלבד חשוף ליותר בעיות ממי שפתוחים לו עוד אתרים נצרכים.
לעצם הנידון אם להעדיף מייל בלבד או מייל + אתרים נצרכים, אני חושב שאלו שמעדיפים מייל בלבד הוא בגלל ההגדרה שאין לו 'אינטרנט' אלא 'מייל' (אני לא נכנס כרגע לדון האם יש בזה היגיון או לא. זו הרגשה של הרבה אנשים). -
@האברך יש כאן דילמה:
מצד אחד, המייל הכי נצרך (הרבה יותר מהבנק).
מצד שני, המייל הכי גרוע.הבו עצה הלום!
-
-
@magicode אמר בגוגל מפות במייל:
@מאיר.ל
למה זה מבורך?
מייל זה פירצה אחת גדולה. ועדיף כמה שפחות לעשות נפשות לזה.כמה שהמייל יהיה רע הוא לא שונה מהטלפון. ואפילו מהדואר (עם ת.ד. פרטית). הוא רק ייעול מטורף שלהם.
הייעול הזה מגדיל אולי את הסיכון בהרבה, אבל לא יוצר פה משהו חדש. וזה כלי מאה אחוז מוגן למי שרוצה להיות מוגן. מי שיושב בתוך עמו, לא יידע אפילו על צל של בעיה גם אחרי חמישים שנות שימוש.
מי שמוצא את עצמו שהמייל מזיק לו, יש לו לדעת שהמייל הוא רק הכלי הנוכחי. והרבה כלים ליצר, ואכן לפעמים יש טעם לחתוך לו כלי, אבל זה מערכה שולית.לעומת זאת, אתר כמו הבנק שייך למערכת ששמה אינטרנט. האינטרנט, המסוכן בו זה שהוא טוב, ומי שחוסם עצמו לדעת מרגיש שוטה. למה ללכת לבנק אם אפשר במחשב? ומכיון שהתשובה היא שאכן אין טעם, אז כלל הציבור - לא רק בעייתיים - הופך לקרבן לכלי יעיל ודביק שמקפל את כל הארץ תחתיו בלי שיודעים מתי יש לומר "די".
אניחושב שהיחס החריף שלך למייל היא תוצאה של כמות הדיווחים שמתנקזת איליך כאיש ציבור בנושא + חוסר האונים לעזור. אבל אין בשניהם להפוך את המייל ללא לגיטימי. האינטרנט לעומת זאת בהחלט לא לגיטימי.באינטרנט החסימה היא המערכה העיקרית, כי הבעיה היא לא האדם אלא הכלי, אז יש לטפל בו.
-
יש כזה שירות טלפוני של "אייקול", לא זוכר את שמו כאן בפורום...
http://email36.com/ -
@נטפריס אמר בגוגל מפות במייל:
האינטרנט לעומת זאת בהחלט לא לגיטימי.
באינטרנט החסימה היא המערכה העיקרית, כי הבעיה היא לא האדם אלא הכלי, אז יש לטפל בו.לא כ"כ מובן ההבדל.
למה הבעיה באינטרנט הכלי?
-
@shraga אמר בגוגל מפות במייל:
יש כזה שירות טלפוני של "אייקול", לא זוכר את שמו כאן בפורום...
http://email36.com/