שוב וייז
-
@הקטן אמור לעבוד. ברור שתעודת אבטחה יש להתקין
-
וזה עובד תקין לאורך כל הנסיעה? או שזה נופל אחרי חצי שעה?
-
@הקטן אמור לעבוד. ברור שתעודת אבטחה יש להתקין
זה לא כ"כ ברור למי שקרא את כל המלל של כמה וכמה אשכולות כאן, ובעצם יוצא שהתעודת אבטחה של נטפרי לא מעלה ולא מוריד כלל בוייז כי הוא לא מתיחס לזה אלא רק לתעודת אבטחה פנימית שיש לו באפלקצייה ולכן היה פה אחד שעשה וייז מיוחד שהתעודת אבטחה כבר בנוי בתוך האפלקציה אך מאידך האפלקציה שלו הואיל והיא עברה שינויים היא לא עובדת על אנדרויד 6. לכן שאלתי האם היא עובדת על על מכשירים כמו אנדרויד 6 שלא התקינו תעודת אבטחה (או שהתקינו אבל זה לא עוזר לוייז)?
-
עושה הרבה בעיות. לפעמים לוקח כמה דקות ולפעמים לא עובד בכלל.
לכן אבקש בכל לשון של בקשה ממי שיכול כאן להוציא גירסא חדשה של וייז עם תעודת אבטחה בפנים (לאנדרואיד 7) כי זה ממש מתבקש ויש אנשים שבגלל זה שוקלים לחזור לסים רגיל ללא סינון (אני מדבר על מולטימדיה ברכב).
אם מישהו מוכן להסביר לי באישי כיצד מבצעים זאת (יצירת WAZE עם תעודת אבטחה מובנית) אני מוכן להרים את הכפפה ולהעלות גירסא חדשה כל תקופה בל"נ.
-
מישהו יודע היום מה המצב של וייז בנט פרי (מבלי להתקין תעודת אבטחה מיוחדת לוייז וכו') עובד לא עובד?
שמעתי מאחד שאמר שהוריד את גרסת הוייז האחרונה או כמעט אחרונה והוא עובד הרבה יותר טוב רק לפעמים לא עושה חיפוש אבל חוזרים על זה שנית ואז הוא כן מוצא ובסה"כ אפשר להסתדר
אולי מישהו יעלה לפה את האחרון -
@הקטן
קצת סדר בדברים.- את תעודת האבטחה של נטפרי לאנדרואיד צריך להתקין בכ"מ, בכדי שתתאפשר הגלישה והשימוש השוטף, ואכן, גם אם התקינו אותה, עדיין פעילות הוייז תהיה לקויה בגלל בעיה בתעבורת הרשת שמנוטרת בשלב המודעות פרסומת הקופצות שיש בהם תמונות באפליקציה עצמה.
- מה שצריך להתקין בשביל לקבל פעילות תקינה בוויז היא תעודה עבור ווייז, שקישור אליה ואת ההוראות שלה תוכל למצוא ב'ויקי' בקישור שהבאתי. ועוד תוכל לקרוא ע"ז בפורום כאן. כך בחשבון שהמכשיר צריך לעבור ROOT [פריצה].
- לא התרשמתי כ"כ מהאפליקציה עם תעודת האבטחה המובנית [עיין מה שכתב הרב @magicode כאן], בטח שבגירסאות מתקדמות של אנדרואיד זה הרבה יותר מסובך ובלתי אפשרי.
-
מישהו יודע היום מה המצב של וייז בנט פרי (מבלי להתקין תעודת אבטחה מיוחדת לוייז וכו') עובד לא עובד?
שמעתי מאחד שאמר שהוריד את גרסת הוייז האחרונה או כמעט אחרונה והוא עובד הרבה יותר טוב רק לפעמים לא עושה חיפוש אבל חוזרים על זה שנית ואז הוא כן מוצא ובסה"כ אפשר להסתדר
אולי מישהו יעלה לפה את האחרוןבררתי שוב ואכן טוען שעם הגרסה החדשה של וייז הולך די טוב אך קצת איטי אבל לא נתקע רק לפעמים אומר מחפש רשת אבל מיד חוזר לעצמו וממשיך לתפקד
הורדה לוייז האחרון או כמעט אחרון - עוד אנשים יכולים לעדכן אם אכן זה יותר טוב עם הוייז הזה
https://magicode.me/send-file/file/4af093facf25545b646673b30de386468488db97/view
-
בדקתי עם האחרון. לא משהו.
אולי אחת ולתמיד יטפלו בזה ויינתן פתרון עומק? -
-
@NDS @ilanmat0
כל עוד נטפרי תנטר את התעבורה, ותסנן תמונות - לא יוכל לעבוד טוב!! (ללא התעודה המיוחדת שהבאתי לעיל).
גם אם ההודעה שקפצה שאומרת 'מחפש רשת..' נעלמת, זה לא בהכרח שהרשת הסתדרה, אלא שהוא ממשיך עם מידע שיש כבר באפליקציה לגבי המסלול הזה מלפני שנוצרה הבעיה, והרשת [או ה-GPS] רק מחזיקה את המיקום של הרכב, ומסתדרת בכוחות עצמה במפה שיש בתוכה.
טיפ: אחרי שיורדת ההודעה של חיפוש הרשת, נסו לשלוח דיווח חדש. אם הצלחתם - עובד טוב. אם לא - אין לכם חיבור לשרת שמתפקד היטב, ואתם גם עם עדכונים שמעודכנים לשלב של פתיחת האפליקציה בערך.. -
אז תעזרו בבקשה לתעודת אבטחה למכשיר בלי רוט עם אנדרואיד 7.2
זה נתקע לי כל הזמן -
אז תעזרו בבקשה לתעודת אבטחה למכשיר בלי רוט עם אנדרואיד 7.2
זה נתקע לי כל הזמןמישהו הציע לעשות מה שכתוב למטה וטוען שזה עוזר 'קצת'
א. להתקין את הוייז האחרון שלא עבר שום שינוי- מקורי
ב. לחסום את כל הכתובות האלו "לכתחילה"venue-image.waze.com
il-advil.waze.com
advil.waze.com
photos.waze.com
social.waze.com -
תודה. אבל ניסיתי ולא עזר.
הפתרון הוא רק תעודת אבטחה אבל את זה אני לא יכול לעשות בגלל שאין לי רוט למכשיר וגם לא הצלחתי לעשות לו. זה מכשיר מולטימדיה לרכב סיני עם אנדרואיד 7 -
תודה. אבל ניסיתי ולא עזר.
הפתרון הוא רק תעודת אבטחה אבל את זה אני לא יכול לעשות בגלל שאין לי רוט למכשיר וגם לא הצלחתי לעשות לו. זה מכשיר מולטימדיה לרכב סיני עם אנדרואיד 7אני מקוה שעשית גם הפעלה מחדש. נראה לי שבמערכות כאלו לעשות הפעלה מחדש גמור לא רק כיבוי והדלקת המסך זה דורש לכבות את האוטו לאיזה זמן
חוץ מזה דבר עם @מנתק לגבי מערכות מולטימדיה