מבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי
-
@עילום א. אני גולש עם רשת פלאפון, אך אני לא יודע אם הנסטיק שלי תומך בדור4 בהחלט יכול להיות שלא.
ב. עשיתי עוד בדיקה על שרת בירושלים להלן התוצאות http://www.speedtest.net/result/7129703522 -
@מוגן אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
@עילום א. אני גולש עם רשת פלאפון, אך אני לא יודע אם הנסטיק שלי תומך בדור4 בהחלט יכול להיות שלא.
ב. עשיתי עוד בדיקה על שרת בירושלים להלן התוצאות http://www.speedtest.net/result/7129703522זה נראה אחד משתיהם
או שאין לך קליטה טובה באיזור
או שהנטסטיק אינו דור 4 (זה יכול להיות גם אי תמיכה בתדרים מסוימים בתוך דור 4)בהצלחה רבה
נ.ב.
נטסטיק דור 4, לא אמור להיות עסק יקר יותר מ300-400 ש''ח
עם הכסף שחסכת בחבילה הנ''ל תוכל לקנות חדש
אני קניתי סוג טוב אצל @975 (שמחה) אבל יש עוד טובים
שישמחו להתאים לךשוב בהצלחה
-
@INphone שאלה חשובה. אתה החברה או רק סוכן שמשווק אותם?
האם יש עוד סוכנים שמשווקים את המוצר בב''ב שאפשר לקבל את הסים מיד? -
יש סוכן במודיעין עילית?
-
@מבין-מקצועי כן!
דרך חנות מרכז הסלולר -
@מוגן אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
@מבין-מקצועי כן!
דרך חנות מרכז הסלולרואני חיכיתי שבוע שלם (!) עד שיגיע אליי דרך "דואר 24"... חבל שהם לא יידעו אותי שיש להם סוכן במודיעין עילית (אולי כך הם קיבלו אחוזים?!)
-
@האברך לפי מה שהבנתי יש למרכז הסלולר כמות של סימים שלהם, ובהחלט יכול להיות שנגמר להם או שלא היה כשאתה רכשת את הסים.
-
@האברך אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
@מבין-מקצועי כן!
דרך חנות מרכז הסלולרואני חיכיתי שבוע שלם (!) עד שיגיע אליי דרך "דואר 24"... חבל שהם לא יידעו אותי שיש להם סוכן במודיעין עילית (אולי כך הם קיבלו אחוזים?!)
אני מזדהה אתך אני הזמנתי לפני שבוע עם הדואר צריך לחכות להם ימים שלימים
זה לא נורמלי אם הם יודעים שלא טוב שיעבדו רק עם סוכן
בתקווה להבנה
+ -
תכלס איך המהירות של הגלישה?
אתם מרוצים?? -
לא ענית על הבעיה
-
@אתרוג לא הבנתי מה אני אמור לענות?!
אני ג"כ לקוח שלהם... -
בירושלים אפשר להשיג אצלי
וב''ב אפשר להשיג אצל @zeevgros -
היכן אפשר במודיעין עילית, אמרו לי שאי אפשר במרכז הסוללר
-
לכאורה לא נראה לי שזה קשור לx2one, אבל מאז שעברתי אליהם - אני לא מצליח לתרגם עמודים ע"י Google Translate. יש מצב שזה קשור? עוד מישהו נתקל בזה?
-
חברה כדאי לעבור?
בנתיים אני על 019 40 ג' -
@דברים-בטלים אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
חברה כדאי לעבור?
בנתיים אני על 019 40 ג'ההתלבטות שלי היא אם יש להם שירות במקרה תקלה וכד'.
אני מוכן לשלם עוד כמה שקלים ולהיות בטוח שיש לקו שלי אבא ואמא... אם למישהו יש התרשמות בעניין, נשמח לשמוע. -
אני עדיין מחכה לסים
דואר 24 חודש עדיין לא הגיע -
@האברך אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
לכאורה לא נראה לי שזה קשור לx2one, אבל מאז שעברתי אליהם - אני לא מצליח לתרגם עמודים ע"י Google Translate. יש מצב שזה קשור? עוד מישהו נתקל בזה?
איך אתה מתרגם דרך האתר או דרך הכרום? דרך הכרום עובד לי מצויין דרך האתר נטפרי חוסמים
-
תכלס איך המהירות של הגלישה?
אתם מרוצים??לא מרוצה
1.98MB/S הורדה בדור 3 עם קליטה מלאה
תוצאה כאן http://www.speedtest.net/result/7135270555 -
@דברים-בטלים אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
חברה כדאי לעבור?
תברר מה איכות הקליטה של חברת פלאפון באזור שלך. בגדול זה תלוי בזה, כי X2ONE מבוססים על האנטנות של פלאפון. באזור שלי (מודיעין עילית) הקליטה מצויינת, דור 4, מהירות גבוהה.