מבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי
-
@חיבור צודק!
סליחה לא שמתי לב..
אך אני מחפש נטסטיק איכותי ומהיר שיכול להתחבר למחשב דרך ה WI FI ולא דרך USB
בכל אופן תודה רבה. -
קיים נט סטיק WIFI
שתומך גם ב-5Ghz ולא רק ב-2.4Ghz?
שזה משמעותי יותר מהר, כשהמחשב קרוב לראוטר. -
@מוגן אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
@חיבור צודק!
סליחה לא שמתי לב..
אך אני מחפש נטסטיק איכותי ומהיר שיכול להתחבר למחשב דרך ה WI FI ולא דרך USB
בכל אופן תודה רבה.חושב לך שזה יהיה נייד עם בטרייה נטענת? או שחיבור לחשמל מספיק לך?
-
@חיבור עדיף עם בטריה נטענת.
-
@מוגן יש לך את זה
https://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=zte mf910&ssPageName=GSTL
זה מצויין ומהיר -
אני לא יודע אם זה קשור אבל מאז שהתחברתי יש לי כל כמה דפים שגיאה (אופס שגיאה)
לפני כמה חודשים הייתי מחובר דרך 019 וזה כמעט לא היה
@magicode @administrators אשמח לשמוע אם זה קשור -
@יעקב-ישראל אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
אני לא יודע אם זה קשור אבל מאז שהתחברתי יש לי כל כמה דפים שגיאה (אופס שגיאה)
לפני כמה חודשים הייתי מחובר דרך 019 וזה כמעט לא היה
@magicode @administrators אשמח לשמוע אם זה קשורלא קשור.
עיין: http://forum.netfree.link/topic/3357/error-socket-hang-up/14
ובתגובה שלי שם, אין לי את הסים הנ"ל ויש לי את השגיאה הנ"ל מאתמול. -
@שואף אשמח לקבל פרטים על הנסטיק ZTE 910
תודה רבה. -
אני מוכרח להגיד שאין כמו השירות שלהם
אין כאלו דברים
כל הכבוד -
מה יהיה???????
אני הזמנתי במצ"ש הקודם את הסים, אמרו לי שיש דואר "24" וזה עדיין לא הגיע, מישהו יודע אם אני יכול ללכת מחר לנטקום מחשבים בירושלם לקחת סים חדש? -
לאור התגובות הנלהבות כאן, והמהירויות המטורפות הצטרפתי.
(היה לי עד 2.5 MB בסלקום - סים כשר, באותו המחיר, ואת ה15 GB גמרתי כל חודש שני...)
רק השאלה, אם ייצטרפו לזה הרבה אנשים, המערכת תתחיל להיות עמוסה, ובאיטיות נוראה!
ואם נוסיף לזה את ה500 GB לחודש, אז בכלל...אין לי מושג בזה, אבל אני משער ש"פלאפון" נותנים איזה הקצאה של אוחזים מהאנטנה שלהם,
ואם יהיו הרבה אנשים, ממילא המהירות תרד...ולמעשה זה מה שמסביר את המהירויות האלה, זה שעדיין אין מספיק אנשים שיתפסו את הרוחב...
יש תגובה לעניין? -
@מבין-מקצועי אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
מה יהיה???????
אני הזמנתי במצ"ש הקודם את הסים, אמרו לי שיש דואר "24" וזה עדיין לא הגיע, מישהו יודע אם אני יכול ללכת מחר לנטקום מחשבים בירושלם לקחת סים חדש? -
@מענטש-אמיתי אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
לאור התגובות הנלהבות כאן, והמהירויות המטורפות הצטרפתי.
(היה לי עד 2.5 MB בסלקום - סים כשר, באותו המחיר, ואת ה15 GB גמרתי כל חודש שני...)
רק השאלה, אם ייצטרפו לזה הרבה אנשים, המערכת תתחיל להיות עמוסה, ובאיטיות נוראה!
ואם נוסיף לזה את ה500 GB לחודש, אז בכלל...אין לי מושג בזה, אבל אני משער ש"פלאפון" נותנים איזה הקצאה של אוחזים מהאנטנה שלהם,
ואם יהיו הרבה אנשים, ממילא המהירות תרד...ולמעשה זה מה שמסביר את המהירויות האלה, זה שעדיין אין מספיק אנשים שיתפסו את הרוחב...
יש תגובה לעניין?המשווק אמר לי שיש להם קליטה מלאה של פלאפון בלי הגבלת אחוזים וכדו'
-
@מבין-מקצועי אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
מה יהיה???????
אני הזמנתי במצ"ש הקודם את הסים, אמרו לי שיש דואר "24" וזה עדיין לא הגיע, מישהו יודע אם אני יכול ללכת מחר לנטקום מחשבים בירושלם לקחת סים חדש?לי גם לקח שבוע עד שהגיע. מודיעין עילית,
וידוע לי שיש עוד כמה וכמה פה שככה קרה להם.
מאיפה אתה? -
נתיבות המשפט
-
@מבין-מקצועי אני בשאג"א, והדואר מגיע פעם ביומיים (כן, גם דואר 24!!)
סיכוי סביר מאוד שיגיע אליך מחר, גג מחרתיים.
ככה זה פה :frowning2: -
השאלה היא אם אין לי כוח לחכות אם אני יכול לקחת סים חדש מנטקום מחשבים???
-
מה יהיה???????
אני הזמנתי במצ"ש הקודם את הסים, אמרו לי שיש דואר "24" וזה עדיין לא הגיע, מישהו יודע אם אני יכול ללכת מחר לנטקום מחשבים בירושלם לקחת סים חדש?גם אני מנתיה"מ, ולקח לי שבוע לקבל. אני הזמנתי מ'אינפון' (באשדוד), והתקשרתי מידי יומיים להתעניין בנימוס מה קורה... בסוף זה הגיע...
-
לדעתי מי שעדיין לא הזמין שינסה להתעקש לקבל את הסים ממרכז הסלולר, אני אישית בערב התקשרתי לברר פרטים ואמרו לי שישלחו בדואר, ולמחרת כשהתקשרתי להזמין בפועל הם אמרו לי לקחת את הסים מהם, בכל אופן זה די מוזר שהדואר עצמו מתעכב כ"כ הרבה זמן...
-
@מוגן אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
בכל אופן זה די מוזר שהדואר עצמו מתעכב כ"כ הרבה זמן...
למה מוזר?
זה מצב הדואר בארצנו.
יש לי תיעוד מהשנה האחרונה על דואר ששלחתי/קבלתי מכל מיני אזורים בארץ, שכולל תאריך משלוח ותאריך הגעה. דואר 24 שהגיע לאחר כמעט 24 יום, דואר רשום שהגיע לאחר חודשיים! (ויש לי תיעוד מהאתר מתי הגיע לכל תחנה בדרך), דואר רגיל לאחר מספר שבועות. היחיד שהיה סביר היה רשום מהיר.