מבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי
-
@מוגן
כן, אבל לא עדיף להשקיע עוד 10 שקל למכשיר שתומך בכל התדרים ואמור לקבל קליטה יותר טובה? -
@shraga וואוווו
פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר, אני כבר מתחיל לחשוב שלשימוש רגיל זה עדיף מלשלם 100 שקל (פחות או יותר) בשביל חיבור קווי. -
מישהו יודע אם יש אצליהם אפשרות לבטל את הקו ואחר כך להחזיר אותו בלי לשלם שוב דמי חיבור?
פשוט אני לא צריך אותו חוץ מפעם בכמה חודשים. -
-
@אלי-TZA ב019 הקצב יותר נמוך
-
מישהו מצא דרך לגלות מה המספר לקבלת SMS?
אני יודע שהם אומרים שאין אבל כיון שיש עוד דברים שהם "אומרים" שאין אני בכ"ז שואל -
@אלי-TZA אולי תחכה לחשבונית
-
@אלי-TZA אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
@מוגן
כן, אבל לא עדיף להשקיע עוד 10 שקל למכשיר שתומך בכל התדרים ואמור לקבל קליטה יותר טובה?@אלי-TZA אני צריך את הקליטה של הWI FI.
-
@אלי-TZA אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
מישהו מצא דרך לגלות מה המספר לקבלת SMS?
אני יודע שהם אומרים שאין אבל כיון שיש עוד דברים שהם "אומרים" שאין אני בכ"ז שואל@אלי-TZA איזה עוד דברים הם 'אומרים' שאין...
-
@מוגן אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
@מוגן
כן, אבל לא עדיף להשקיע עוד 10 שקל למכשיר שתומך בכל התדרים ואמור לקבל קליטה יותר טובה?@אלי-TZA אני צריך את הקליטה של הWI FI.
דיברתי על המכשיר הזה
-
@shraga באיזה איזור בארץ אתה ?
-
@יעקב-ישראל רחוב? או גם מספר בית? ;), הבדיקה נעשתה באיזור הדרום (איפה שיש שיבושי קליטה בגלל המצרים...)
-
תכלס קצת התבלבלתי בעניין הנטסטיק...
אני רוצה נטסטיק דור 4, [ווי פי פחות דחוף, אם זה בא על חשבון מהירות/איכות/שיקול חשוב אחר]
לעיל הביאו פה @shraga דגמים 79 ו zte mf821 וכתב שה79 פחות טוב בהעלאה אבל אלוף בהורדה, מה החילוק לגבי העלאה בערך?
וכן האם זה באמת הדגם האידיאלי [או מה נראה לך באמת האידאלי]
וכמובן אשמח לקישור מאיביי או אלי אקספרס - מה שעדיף..., לדגם המומלץ במחיר זול.
הרבה תודה, מראש... -
כמו כן רציתי לברר מה ההפרש בין דור 3 לדור 4 הנ"ל במהירויות בסים של x2one
-
- לגבי הנטסטיקים אין לי באמת נסיון עם שלושתם אבל מבחינה טכנית רק הhuawei e8372-608 עובד עם כל התדרים של דור 4 בארץ.
- לגבי מהירות יש לי נטסטיק דור 3 מעולה ואני גר במרכז אחד המטרופולינים הגדולים והמהירות במקרה הטוב היא:
בדור 4 יש את הבדיקה שלו:
@shraga אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
עוד בדיקה...
zte mf79,
המקסימום שהגעתי בhuawei e8372 ובzte mf821 בהורדה זה 55 mbps, משא"כ בmf79 שנראה שהשמים הם הגבול...
בהעלאה הם קצת יותר טובים מהmf79 נראה לי -
יש עניין באנטנות לסטיק כמו אלה?
-
@אלי-TZA יש לי כמה כאלו... הם לא עזרו כלל, אולי הפוך...
-
-
האם הסיים הזה עובד גם בטאבלט עם סיים?
-
@TCRVOFVI אמור לעבוד,
צריך להתקין תעודת אבטחה
ויש אפליקציות של יעבדו