קו נייח + נטפרי, קיים ?
-
@3-פינות נדמה לי שכוונת השואל היתה על קו טלפון, ולא על תשתית אינטרנט.
-
אם אני מתחבר למשל דרך 019 ואני מקבל מהם מודם.ואח"כ רוצה לעבור לאינטרנט לא כשר אני יוכל? או שזה חסום?
-
@avrech תוכל
-
@avrech המודם לא קשור ל019.
-
@חיבור בעיה גדולה.
יש משהו שפתוח רק לנטפרי? -
@avrech אמר בקו נייח + נטפרי, קיים ?:
@חיבור בעיה גדולה.
יש משהו שפתוח רק לנטפרי?בתכנית הסלולר יש להם הוראה לא להעביר לתכנית לא כשרה, ובכדי להתחבר לתכנית לא כשרה תצטרך לקנות סים חדש.
אבל לגבי מסלול קווי אין לי מושג. אולי יהיה פה מישהו שיחכימינו...
בכל מקרה, אם אתה מתקין את תוכנת הווייפרי על המחשב זה יפתור את העניין.
אבל קח בחשבון שתמיד אבל תמיד משהו צריך להישאר תחת אחריותך. אף אחד לא מסוגל לקחת אחריות מלאה על היצר של מישהו אחר. מה שכן עושים, זה לפתח מנגנונים שירחיקו את האדם מן העבירה... -
@avrech
תודה למגיבים, אכן כוונתי הייתה לקו נייח לשיחות על תשתית האינטנרט,
בעבר דובר שיהיה מודם חסום לנטפרי, אולי זה עוד יהיה -
לפי מיטב ידיעתי ניתן להוסיף קו של 013 על החבילות שלנו בטריפל סי
-
@סים-כשר אמר בקו נייח + נטפרי, קיים ?:
לפי מיטב ידיעתי ניתן להוסיף קו של 013 על החבילות שלנו בטריפל סי
אני ממליץ לאנשים, ואני חייב לדעת מידע מלא ומדוייק
-
@חסידיש לי יש לי כזה דבר ספק + תשתית ב019 וקו טלפון על התשתית של 019 מחברת נטוויזן ב25ש"ח בלבד ללא הגבלה לנייחים וניידים, עובד מצויין,
אמנם עד שזה התחיל לעבוד היה קצת קשה כי היה המון בעיות אבל כבר יותר משנה שלא היה אף פעם בעיות עם הקו לפי זכרוני.
מודם אתה מקבל מנטוויזן בהשאלה -
לי אישית עדיין אין כזה קו אבל לקוחות רכשו ולא ידוע לי על תלונות
יש לנו כן מרכזיה על נטפרי וזה בעצם אמור להיות באותו רעיון -
@סים-כשר
תקרא את השאלה למעלה
השואל שאל אם ניתן לקבל חבילת טלפון ביחד עם חבילת האינטרנט מאותה חברה מבלי לשלם לחברה אחרת כך שאם יש בעיה כל האחריות על חברה אחת , ולא שאם יש בעיה יגידו לו תפנה לחברה של האינטרנט והם יגידו לו תפנה לחברה של הטלפון -
יש לי אפשרות בתוספת 80 ש"ח לחודש לתת חבילת שיחות האם זה מעניין?
-
@סים-כשר
נשמע יקר קצת
במחיר הזה אפשר לקבל קו בזק נפרד רגיל בלי ליפול בין שני חברות, -
לכן עדיין לא הצענו
מה נקרא מחיר אטרקטיבי? -
@סים-כשר
בנטוויזן - פרטנר לוקחים 30-40 שח על קו ללא הגבלה.
ככל שזה יהיה קרוב לזה ככל הנראה יהיה לזה אטרקטיביות שהכל בחבילה אחת -
-
נחדד את הדברים, אני כמנהל קהילה נשאל ע"י חברי הקהילה על האפשרויות של הצטרפות לנטפרי במינימום עלות,.
בשבוע האחרון נתקלתי ב2 לקוחות שהיה להם קו נייח ביתי + תשתית + ספק במחיר X וכשהם מעוניינים לעבור לנטפרי הם נאלצים להחליף את הספק, או להשאירו ולשלם כפול.
לכן ברצוני לדעת באיזה חברה אני יכול להציע להם ספק + תשתית + קו נייח ביתי במחיר הכי זול , כפי שהבנתי ל019 ולחברה השניה יש דבר כזה,
אני לא צריך לדעת על 'מרכזיות' וגם לא על קוים 'שיכולים' לעבוד עם נטפרי אלא על חברה אחת שתספק את ה -כ-ל ותקח על עצמה את האחריות מהחל ועד כלה, אחרת כל בעיה פונים אלי -
@חסידיש אין,
יש בשילוב עם נטווי'גן, וכפי שכתבת, הבעיה היא:@חסידיש אמר בקו נייח + נטפרי, קיים ?:
חברה אחת שתספק את ה -כ-ל ותקח על עצמה את האחריות מהחל ועד כלה, אחרת כל בעיה פונים אלי
-
לפי הויקי x2one נותנים חבילה כוללת
http://netfree.link/wiki/ספקים_ומחירים