הזמנתי את הנטסטיק הזה.
-
@shraga היו כאן בפורום תלונות קשות עליו בנושא מהירות לעומת נטסטיקים דור 4 אחרים
-
@shraga
הבאתי את זה לאיזה מישהו. לא יודע אם הוא נהנה מזה. אולי הוא לא מתלונן כי הבאתי לו את זה בחינם.
בא נגיד ככה זה לא נראה הכי טוב שבעולם זה נראה משהו פשוט. -
@אלי-TZA
אני מצטרף לדבריך כי אני מוכר המון ועשיתי מחקר על כל הסוגים -
@shraga
אני מצטרף לדבריו של אלי -
@zeevgros אמר בהזמנתי את הנטסטיק הזה.:
@אלי-TZA
אני מצטרף לדבריך כי אני מוכר המון ועשיתי מחקר על כל הסוגיםומה תוצאות המחקר?
על מה אתה ממליץ? -
-
-
@האברך זה די יקר, הכי זול שראיתי באיביי זה 170 ש"ח, (היה מוכר אחד ב120 כמדומני, ניסיתי להזמין אך הוא ביטל את ההזמנה כי זה נטסטיקים נעולים והוא לא הצליח לפתוח אותם בשום דרך), יש את zte mf821 שהוא גם די טוב באיזור ה115 ש"ח.
-
@shraga אמר בהזמנתי את הנטסטיק הזה.:
זה די יקר, הכי זול שראיתי באיביי זה 170 ש"ח
הכל יחסי. אתה פשוט רגיל לקנות דרך האינטרנט. לי יש MF831 שעלה לי 250 ש"ח כמדומני בחנות מחשבים בארץ...
-
@האברך בארץ זה מחיר יחסית זול
-
@shraga
יש 2 חברות שהם הכי טובות:
1.zte
2.huawei
השאר לא מומלץ לגעת בהם.
הכי טובים זה כנראה הדגמים הבאים:
zre mf79
huawei e8372-153 -
huawei e8372-153
רק אציין שבהגדרה הראשונית הרבה פעמים צריך לשחק איתו עם סריקת רשת, וגם להגדיר APN בשונה מZTE שזה אוטמט לגמרי, גם הממשק שלו פחות נוח, וגם המהירות טיפל'ה פחות
-
אני עובד יותר עם הדגם של e8372-153 כי אפשר לומר שמכל מה שחקרתי ובדקתי יש בו כמעט אפס תקלות.
וברור גם איפה קונים את זה כי גם בסין יש הרבה נוכלים לקח לי המון זמן עד שהגעתי למישהו אמין מאוד וישר ללא תקלות. -
@shraga
גם בבדיקות מהירות ה79 מגיע למהירויות יותר גבוהות, כמובן כשאין הבדל במגבלת הרשת -
@957 כתבתי את זה
-
@shraga
מסכים עם זה אבל יתכן שזה שווה
וגם כעת נראה לי שקשה למצוא את zte mf79 בסין ממוכר טוב ואמין -
@957
יכול להיות -
@shraga
אני מצטרף לדבריו של אליגם אני מצטרף להנ"ל. יש לי את הנטסטיק הזה [ע"פ המלצת הרב.. כמובן], והוא לא מידי מהיר. לוקח לו זמן להיטען ולהפעיל רשת, וגם הגלישה לעיתים איטית בטעינות.
סה"כ, עושה את העבודה לכן לא חיפשתי לקנות את האחרים, אם כי שמעתי דברים הכי טובים על ה-ZTE. -
@shraga
יש 2 חברות שהם הכי טובות:
1.zte
2.huawei
השאר לא מומלץ לגעת בהם.
הכי טובים זה כנראה הדגמים הבאים:
zre mf79
huawei e8372-153למה huawei e8372-153 שתומך באופן מלא רק בתדרים של 019 ולא huawei e8372-608 שתומך בכל התדרים בדור 4 (כולל X2ONE) בארץ?
@עברי-אנכי אמר בהזמנתי את הנטסטיק הזה.:אם כי שמעתי דברים הכי טובים על ה-ZTE.
לאורך השנים התרשמתי באופן כללי ש-ZTE הכי טובה (מודמים מהירים ואיכותיים)
-
מה אומרים על המוכר הזה? מהולנד. בסביבות 180 ש"ח שווה? או שיש אופציה יותר טובה?
אין לי צורך ב WIFI.
https://www.ebay.com/itm/ZTE-MF79-WiFi-WLAN-Modem-Hotspot-150Mbps-Android-LTE-4G-3G-USB-Car-Home-UNLOCKED/323048536113?epid=2224883850&hash=item4b37317831:g:YN4AAOSwIspadGtM