לא תעמוד על דם רעך.
-
תודה רבה
ה' יסייע בידכם הלאה
תבורכו מפי עליון בכל מילי דמיטב
ויקויים בך דבר שאותו צדיק מצטער בו, לא יכשל בו זרעו!
תזכו למצוות -
@magicode אני בהלם!!!
ישר כח גדול שעליתם על זה.
תבורכו
וביערת הרע מקרבך -
@magicode איפה נמצא הכפתור האדום
-
@יעקב.ק
זה מופיע בדף ההודרה של הקובץ הציבורי. -
@magicode דווקא אולי זה באמת לא דבר טוב שזה כ"כ אנינומי
איני רוצה לקלקל אבל למה שלא יהיו צריכים לפתוח חשבון
או שאם הוא מזהה מידי הרבה הורדות שישלח אוטומטי לבדיקה -
אפשר לדעת לפי הלינק, את אורך הסרט? כי אם כן, אפשר לעשות שמה שבאורך יותר מ60 דקות (סרטים תמיד יותר מ60 דקות) יקבל הגדרות יותר מחמירות
-
@דברים-בטלים אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
@magicode דווקא אולי זה באמת לא דבר טוב שזה כ"כ אנינומי
בעבר נטפרי חסמה כל גוגל דרייב ציבורי ובהיגיון רב.
נראה לי שכעת זה סביר, אם יש נודניק שתמיד ימחק, אולי יטפלו בו. -
@שואף אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
אפשר לדעת לפי הלינק, את אורך הסרט? כי אם כן, אפשר לעשות שמה שבאורך יותר מ60 דקות (סרטים תמיד יותר מ60 דקות) יקבל הגדרות יותר מחמירות
לפי הלינק אי אפשר לדעת כלום.
אם השרת של נטפרי ינסה להוריד הוא יידע את גודל הקובץ, וזה באמת קצת מבודד את הבעיה.
אבל ייתכן וזה מצריך פיתוח רב לכל סוג של שיתוף ציבורי. -
@נטפריס היום גם חסום גוגל דרייב ציבורי
-
@magicode איך אני יודע אם הקובץ פסול או לא ?
-
@magicode אני ב"ה לא נחשפתי לכאלו דברים.
אבל אני מאמין שאם מדובר כמו שאתה אומר שיש מישהו עם אינטרס לפרסם כאלו דברים הוא גם היה רוצה ליצור פירסום ללינק כלומר לכתוב הסבר בסמוך ללינק מדוע כדאי להוריד אותו. וא"כ זה אולי המפתח לפתרון שבכל האתרים הציבוריים הרובוט יעבוד חזק מאד על כל מלל שקשור לסרט צפייה, וידיאו, סרט, קליפ, וכדו' שיבוא בצירוף לינק כל צירוף של שניהם יגרום בדיקה ע"י התחלת הורדה [או משהו וירטואלי בסגנון] שיראה את גודל הקובץ [אני מאמין שעם כל תוכנות הכיווץ בשביל סרט אמיתי יש צורך בגודל נכבד.] הלינקים המדוברים לא יהיו פתוחים באופן אוטומטי אלא רק ע"י בדיקה פרטנית.מקווה שזה בכלל קשור לבעיה שהצגת- פשוט לא נתקלתי בה
-
@magicode ישנה דרך נוספת שהלקוח יוכל לחסום קובץ, להעתיק את הלינק לתוך חיפוש של גוגל וללחוץ על חיפוש, זה בעצם הופך את הקובץ למשהו שפורסם בציבור
-
@שלו' אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
@magicode ישנה דרך נוספת שהלקוח יוכל לחסום קובץ, להעתיק את הלינק לתוך חיפוש של גוגל וללחוץ על חיפוש, זה בעצם הופך את הקובץ למשהו שפורסם בציבור
זה בעצם מה שעושה הכפתור של החסימה
-
לא הבנתי עדיין איך הקישורים האלה נחסמים אוטומטית???
-
@דברים-בטלים אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
@נטפריס היום גם חסום גוגל דרייב ציבורי
ממש לא, רק קבצים שהתפרסם לציבור.
-
@שלו' אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
ישנה דרך נוספת שהלקוח יוכל לחסום קובץ, להעתיק את הלינק לתוך חיפוש של גוגל וללחוץ על חיפוש, זה בעצם הופך את הקובץ למשהו שפורסם בציבור
?
-
@magicode אני מניח שישנה אפשרות לדעת איזה קובץ זה קובץ וידאו איזה שמע וכו' גם אם אין לו סיומת של wmv וכדו' ואפילו אם אין לו סיומת בכלל. א"כ למה שלא יחסמו בהורדות מהגוגל דרייב כל קובץ וידאו ולאפשר לשלוח את הקובץ לבדיקה? וכמובן אפשר להגביל את זה שהחסימה תהיה רק אם הקובץ שוקל מעל 100MB וכדו' כדי לאפשר להשתמש בגוגל דרייב לשלוח הסרטות משפחתיות וכדו'.
-
@386 יש דברים מעל מ100 שגם כשרים
-
@אלעס-גוטס כמובן שיש גם הסרטות של שיעורי תורה וכדו' בשביל זה אפשר לשלוח את הקובץ לבדיקה. אבל לדעתי הסיבה שנטפרי פתחה את הגוגל דרייב זה בגלל שאנשים משתמשים בזה לצרכים חשובים ביום יום וזה לא נוח שצריך לשלוח כל פעם לבדיקה ובעיקרון אנשים משתמשים בגוגל דרייב לקבצים יותר קטנים מגודל של סרט ממילא אפשר לסנן את הקבצים בצורה כזאת כך שהמטרה שלשמה פתחו את הגוגל דרייב לא כמעט לא נפגעת ומצד שני הבעיה נפתרה וכמובן שישנם כאלו שיצטרכו להוריד גם קובץ וידאו של הרצאה של 'המורה לאקולוגיה' בשביל זה יש אפשרות לשלוח לבדיקה...
-
@386 יש אנשים שכל החומר של העבודה שלהם נמצא בדרייב, ושמדובר במאות קבצים מאוד מאוד קשה ומסובך וכמעט בלתי אפשרי לשלוח הכל לבדיקה. לי אישית זה היה הצלה של ממש כשנטפרי פתחו את גוגל דרייב במתכונת הנוכחית.