הגדרות סינון מותאם לכל משתמש.
-
אולי הגיע הזמן שגם לנטפרי יהיה את ה"ראוטר ההיברידי", שיזהה לפי כתובות mac,
אה... עכשיו אני רואה שרימון כותבים: "הפיתוח שלנו נמשך שנה שלמה ועמלו עליו המהנדסים של רימון בישראל לצד צוות מהנדסים מחו"ל.", אני מניח שלנטפרי אין את המשאבים לשכור צוות מהנדסים בחו"ל ... -
@shraga אמר בהגדרות סינון מותאם לכל משתמש.:
אולי הגיע הזמן שגם לנטפרי יהיה את ה"ראוטר ההיברידי", שיזהה לפי כתובות mac,
אה... עכשיו אני רואה שרימון כותבים: "הפיתוח שלנו נמשך שנה שלמה ועמלו עליו המהנדסים של רימון בישראל לצד צוות מהנדסים מחו"ל.", אני מניח שלנטפרי אין את המשאבים לשכור צוות מהנדסים בחו"ל ...עד שאתה מגכח ,
מידיעה זה אכן פיתוח שבוצע מול DLINK ישירות ,
זה מוצר מאד מוצלח , והוא לא עובד עם VPN חיוג על חיוג אלא 2 פרוטוקולים נפרדים על אותה תשתית בשדה של בזק.
המוצר הזה מאד שימושי,
אני אישית מיישם פתרונות דומים גם בנטפרי באמצעות ראוטר שמאפשר MAC FILTERING עם חיבור VPN, אבל זה באופן עצמאי , -
@957
האם הראוטר הזה לא מאפשר 2 ספקים על אותו תשתית ?
http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=2991&pid=36615אגב, גם הראוטר ההיברידי של רימון עדיין זה לא פתרון כולל, כי זה רק ל-2 רמות סינון ולא יותר.
-
@ליכט אמר בהגדרות סינון מותאם לכל משתמש.:
@957
האם הראוטר הזה לא מאפשר 2 ספקים על אותו תשתית ?
http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=2991&pid=36615לא, אין כזה דבר 2 ספקים על אותה תשתית,
את הראוטר הזה אני מכיר, יותר מתאים ממנו זה TP-Link TL-R480T+ אבל לשים לב לקחת את הדגם שמאפשר 4 LANים,
הוא מאפשר חיבור לספק ועליו אפשר לפתוח חיבורי VPN שיפתחו כLAN נפרד , אפשר גם לחבר אותו ל2 תשתיות, או יותר,אגב, גם הראוטר ההיברידי עדיין זה לא פתרון כולל כי זה רק ל-2 רמות סינון ולא יותר.
אכן זה פתרון חלקי אבל בדרך כלל הצורך הוא ב2 , ואת זה הראוטר הזה פותר,
הסיבה שזה רק 2 היא מגבלה טכנית, -
לא ירדתי לעומקם של ההצעות שהובאו כאן.
אבל אני שואל -
האם בזה שננתק את החשבון ממספר הטלפון, לא תפתר כל הבעיה?
יש לי 2 נטסטיקים, בגלל שבמקרה הם משולמים מאותו כרטיס אשראי, צריך שיהיה קשר בניהם? -
@יבקע-כשחר
יש אפשרות להגדיר לשלם מתוך חשבון אחד עבור החשבון השני, -
@957 לא הבנתי את דבריך.
-
-
-
@נטפריס אמר בהגדרות סינון מותאם לכל משתמש.:
@יבקע-כשחר אמר בהגדרות סינון מותאם לכל משתמש.:
איך אני מחלק את זה לחשבונות נפרדים, אם כולם על המספר טלפון שלי?
אתה צריך להחזיק מספרי טלפון כמספר החיבורים, ולפתוח חשבון חדש לכל מספר ולהעביר אליו שיוך של אחד החיבורים.
ככה לכל אחד יש הגדרות משלו.@יבקע-כשחר יש לך פתרון ביד, יותר קל מאשר ראוטר כזה או אחר. תקנה כמה טוקמנים ופעם אחת בלבד בעת החיבור הראשון צריכים לקבל צינתוק וזהו. יבואו שאר המבינים פה ויסבירו את העניין.
אם זה הרבה חשבונות אז אולי באמת זה קצת הוצאה אבל זה אפשרות מיידית שקיימת... -
@יבקע-כשחר
תיכנס לכאן: https://netfree.link/user#/user/payment
-
@NDS זה עצה טובה כחבר.
אבל היה יותר לעניין באם נטפרי בעצמם היו משנים את השיטה - לתועלת רבים. -
@ליכט לא הבנתי מה זה עוזר?
כשאני מגדיר משתמש אחר, אני צריך לספק לו מספר טלפון... ושוב יוצא שכל מה שהוגדר על הפלאפון שלי מקבל בהכרח הגדרה אחידה. -
@יבקע-כשחר לדעתי קח את העצה של @NDS אבל בצורה המוזלת: תשתמש עם הטלפונים של קרובי משפחה
זה בסה"כ חד פעמי כך שאין כל סיבה לקנות טוקמן בשביל כך.
תעשה חשבון אתה אישתך ועוד טלפון שמסתובב בבית ואם צריך עוד תמיד יש הורים ושוויגער...
לייתר בטחון תרשום במקום שמור ממי לקחת את המספר -
@aiib @יבקע-כשחר לכאו' ניתן להשתמש גם עם הטלפון של העובדים, ולשנות את הסיסמא של ההגדות לסיסמא עצמאית, אך איני בקי אם בעל המספר יכול לאפס את הסיסמא של ההגדרות
-
@שלו' למעלה כתבו לך שאפשר ככה לאפס לכן הצעתי את הצעתי
אא"כ אתה רוצה לעקוב אחרי העובדים ומדי תקופה תבדוק אם הסיסמא שונתה... -
הפיתוח הזה לאפשר להגדיר פרופיל שונה לכל מזהה חיבור. נמצא ברשימה. זה בתוכנית לבצע את זה.
-
@יבקע-כשחר אם זה דחוף לך שאתה לא יכול להמתין לפיתוח של @magicode , והפיתרון של @NDS מתאים לך, יש לי למכור סימים של טוקמן של רמי לוי במחיר סימלי ביותר (צריך להתפטר מסחורה) ואז תוכל לשמור אותם ולציין על כל אחד את המספר שלו, וכשתגיע למקרים שתהיה צריך לקבל קוד אימות מנטפרי, תוכל להכניס את הסימים לפלאפון ולקבל.
-
@magicode להודעה כזו המתנתי.
תודה. -
@חיבור תודה על הצעה אבל זה מידי מסורבל.
מקווה שאכן הנהלת נטפרי תסדר את השיטה בקרוב.