תוכנת חסימה של נטפרי על מחשב נייד \ אאוטנט
-
@אפרת-בי התוכנה של נטפרי שחוסמת את המחשב לא חוסמת לגמרי את הרשת אלא משאירה את האפשרות להתחבר רק למחשב שיש בו נטפרי ללא תוספת תשלום.
-
זאת אומרת שאין אפשרות לקלוט אינטרנט מהשכנים או ברכבת וכו'
אלא רק אם יש נסטיק של נטפרי או חיבור אלחוטי ממחשב עם נטפרי?אם כך הדבר, זה חיבור חינמי? צריך להתחבר בתשלום?
-
@אפרת-בי אמר בתוכנת חסימה של נטפרי על מחשב נייד \ אאוטנט:
זאת אומרת שאין אפשרות לקלוט אינטרנט מהשכנים או ברכבת וכו'
אלא רק אם יש נסטיק של נטפרי או חיבור אלחוטי ממחשב עם נטפרי?אכן
אם כך הדבר, זה חיבור חינמי? צריך להתחבר בתשלום?
משלמים לפי חיבור ולא לפי מחשב ולכן כשמתחברים לחיבור קיים אין תשלום.
-
@אלי-TZA לא חייב vpn כדי להתחבר ?
-
@מעמד
אם מתחברים לחיבור של נטפרי, דהיינו סטיק עם סים של נטפרי, או ווייפיי (או כבל) של קו עם נטפרי, אז זה יעבוד.
אם מתחברים לאינטרנט שאינו נטפרי אז זה לא יעבוד ללא vpn כמובן. -
@אפרת-בי תלוי, אם את רוצה לחסום את המחשב שלא יהיה לך גישה תוכלי להשתמש באאוטנט או תוכנת חסימה של נטפרי.
במידה ותירצי להשתמש במחשב אבל שהוא יהיה מסונן תצטרכי לשים רק את החסימה של נטפרי ואז תוכלי להשתמש באותה הדרך שאת משתמשת במחשב השני.
אגב אם הצורך שלך הוא רק מייל ישנה אופצייה באאוטנט להשאיר את המייל פתוח. אם אני לא טועה לפני שמתקינים מגדירים את אאוטלוק ואז תוכלי להשתמש במייל דרך אאוטלוק. -
@aiib
תודה לכולם על התגובות!אני מנסה לעשות סדר בדברים...
אם אני רוצה קליטה (בלי שליחת תמונות ופתיחת אתרים, רק הסינון), למשל, ברכבת (שזה על מישהו אחר), אני צריכה לשלם על סינון לנטפרי?כי אני רוצה מצד אחד שיהיה לי אפשרות לקלוט מתי שאני ארצה - אבל בסינון, אבל מצד שני שלא תצא תקלה תחת ידי והילדים יגעו לי במחשב ויגיעו לאינטרנט פתוח ח"ו
אז עדיף לעשות אאוטנט עם אפשרות לנטפרי? אני צריכה לדבר עם אאוטנט?
-
@אפרת-בי את רוצה שתהיה לך גלישה בכל מקום ובו וויפי פתוח.
כרגע, שהמחשב בלי כלום, הוא יקלוט ויתחבר ישר ל.... [לא אומרים].
אם תתקיני וויפרי, התוכנה תחסום לך חיבורים לרשתות שאינן מסוננות.
בתשלום לנטפרי תוכלי לקבל תוכנת anywere להתקין במחשב, שעל ידה תוכלי להתחבר לכל רשת שהיא, ולרכוב על גבה כדי להתחבר לרשת מסוננת ע"י נטפרי.@אפרת-בי אמר בתוכנת חסימה של נטפרי על מחשב נייד \ אאוטנט:
קליטה (בלי שליחת תמונות ופתיחת אתרים, רק הסינון)
אין דבר כזה, או שאת גולשת על נטפרי וכל המשתמע או שלא. תוכנת וויפרי חוסמת, לא מסננת. אין בכלל גלישה כל עוד היא לא מזהה חיבור לנטפרי. אם יש חיבור, ולא משנה באיזו דרך, נטסטיק או תוכנת אניוור שמחברת את המחשב לנטפרי, יש גלישה על הרשת המסוננת של נטפרי.
זה בעצם הסיכום של כל מה שכתבו מעלי. אם עדיין יש נקודה לא מובנת, נשמח לשמוע ולהסביר יותר. -
@אפרת-בי אנסה לעשות סדר.
לגבי הגלישה במקומות ציבוריים -
התקנת תוכנת "ווייפרי" של נטפרי תחסום את המחשב לכל חיבור אינטרנט שאינו מחובר לסינון נטפרי.
זה אומר שתוכלי לגלוש דרך ווייפי שמשדר האינטרנט הקווי בבית שלך וגם בכל מקום אחר שיש ווייפיי שמחובר לסינון נטפרי.
ברכבת וברוב מוחלט של המקומות הציבוריים הרשת של מסוננת ע"י נטפרי ולכן תוכנת הווייפרי תחסום לך את הגישה לרשת ולא תוכלי לגלוש שם.
מה אפשר לעשות? יש בנטפרי אפשרות להתקין תוכנה מסויימת שגורמת שכל רשת שלא תהיה תעבור דרך המסננת של נטפרי. ברגע שהתוכנה הזו תהיה מותקנת במחשב הנייד שלך את תוכלי לגלוש גם ברכת ובכל מקום אחר.
התוכנה הזו לא חינמית ויש עליה תשלום חודשי.
לגבי החסימה של המחשב להכל חוץ ממייל
כמדומני שיש אפשרות כזו באאוטנט. כדאי שתשאלי אותם. -
רק חשוב להדגיש (למי שלא מבין) תוכנת אניוואר אינה באה במקום תוכנת וויפרי.
תוכנת וויפרי חוסמת, ותוכנת אניוואר מחברת לנטפרי.
מחשב עם אניוואר ללא וויפרי, עלול להתחבר גם לאינטרנט פרוץ ה"י. -
@אפרת-בי לגבי האפשרות של מייל בתוכנה של אאוטנט, שוחחתי לאחרונה עם נציג אאוטנט והוא אמר לי שלא מומלץ.
לגבי הוויפרי, התוכנה הזו היא חינמית לגמרי ומשאירה אפשרות להתחבר לאינטרנט מסונן בלבד.
זה אכן חוסם גם קליטה ברכבת ובמקומות ציבוריים.
אם יש לך בבית כבר אינטרנט של נטפרי הוא יכול להתחבר לשם בלי שום בעיה.
אם בכל זאת רוצים לגלוש ברכבת לאחר התקנת התוכנה, צריך לקבל מנטפרי חיבור VPN (אגב נטפרי נותנת חיבור כזה רק כשהצורך בו מוכרח) שעולה 20 ש"ח לחודש.
בהצלחה. -
@גדול-קטן אמר בתוכנת חסימה של נטפרי על מחשב נייד \ אאוטנט:
@אפרת-בי לגבי האפשרות של מייל בתוכנה של אאוטנט, שוחחתי לאחרונה עם נציג אאוטנט והוא אמר לי שלא מומלץ.
יש שתי תוכנות של אאוטנט אחד שחותם לגמרי כל חיבור כול מייל ואנטי ווירוס, והשני שמאפשר רק אטלוק (כרגע לא בשימוש)
-
יישר כח על התגובות!
אז מה שמתאים לי בנתיים זה וויפרי
למי פונים כדי לסדר את זה? -