די להחרים את הסמרטפונים??
-
@מעמד הוצאת את כל העוקץ...
-
-
-
@אלי-TZA אני רק רוצה להבין
מה הייתה המטרה בסיפור זה ? -
@מעמד אמר בדי להחרים את הסמרטפונים!!:
@אלי-TZA אני רק רוצה להבין
מה הייתה המטרה בסיפור זה ?הרי אתה ועוד הרבה אחרים שקראו את המאמר, הבינו עד כמה הסמארטפון גרוע, נכון?
נו... זה בדיוק היתה המטרה של @שואף . -
@גדול-קטן סליחה,
אני בהתחלה לא הבנתי כך, (ולכן הבאתי את כל הציטוטים) -אבל אם זה הייתה המטרה שלו- אז אני מצדיע לו -
@מעמד אמר בדי להחרים את הסמרטפונים!!:
@גדול-קטן סליחה,
אני בהתחלה לא הבנתי כך, -אם זה הייתה המטרה שלו- אז אני מצדיע לובהחלט זאת המטרה שלו, ואתה יכול לראות זאת מכמות הלייקים שהוא קיבל, וגם מהעובדה הפשוטה שהמאמר עדיין כאן.
אבל למעשה התגובה שלך היא הכי מחמיאה ל @שואף , כי רואים עד כמה הוא הצליח להמאיס את הסמרטפונים עליך ועל עוד הרבה.
אכן אשריו ואשרי חלקו... -
@שואף
כל מילה פנינה!
המשך בעבודת הקודש!
ובמאמר המוסגר אפשר להוסיף שכשרואים את בעלי הסמארטפון שאין להם מנוחת הנפש ולו לרגע אחד זה כבר מוציא את החשק להחזיק דבר כזה, וגם אם הרבנים היו מתירים,
הצלחה רבה בכל הענינים! -
@גדול-קטן אמר בדי להחרים את הסמרטפונים!!:
אבל למעשה התגובה שלך היא הכי מחמיאה ל @שואף , כי רואים עד כמה הוא הצליח להמאיס את הסמרטפונים עליך ועל עוד הרבה.
תודה, כבר חשבתי לאור דבריך הקודמים למחוק את התגובה
@שואף קבל את התנצלותי שלא הבנתי אותך !
-
@שואף אמנם פורום נטפרי היא במה מאוד מכובדת, אבל לדעתי זה פשוט בזבוז להשאיר את זה רק כאן.
זה מאמר שצריך להיות מופץ באלפי עותקים. -
@שואף אמנם פורום נטפרי היא במה מאוד מכובדת, אבל לדעתי זה פשוט בזבוז להשאיר את זה רק כאן.
זה מאמר שצריך להיות מופץ באלפי עותקים.גם אני מצטרף!
-
את האמת לקח לי זמן לקלוט מה הסיפור...
@שואף יש לך את זה! -
-
פוסט זה נמחק! -
@Glantz אמר בדי להחרים את הסמרטפונים!!:
@שואף אני מרחם עליך נשמה טהורה... השתבשת לגמרי. תנחומיי לאשתך.
-
@חיבור צודק... לא קלטתי... זה כל כך הרגיז אותי כך שלא התעמקתי כ"כ בפרופיל שלו. תודה...
-
זה מאמר שצריך להיות מופץ באלפי עותקים.אכן כן, @שואף יאלה..... הפצה באלפי עותקים.....
כישרון מדהים!!! -
פוסט זה נמחק! -
-