גירסא חדשה של וויפרי
-
תגובה: cpu גבוה בוייפרי
עם פתרון התקלה המוזכרת בפוסט הנ"ל.
(אני לא מפסיק לסבול מזה, וחושבני שאני לא היחיד).
-
הרגע רציתי להעלות פוסט על "גירסה חדשה לwifree" בלי קשר לבעיה הנ"ל, שכנראה היא מקומית אצלך..
הרעיון שכבר דובר עליו רבות בשנים,
שילוב הwifree עם אניוואר, היינו שכל לקוח שיתקין וויפרי אוטומטית יוכל לגלוש גם במקומות ללא סינון ללא צורך בהתחברות נוספת,
אלא התהליך יהיה פשוט וקל יותר -
-
-
@ליכט אצלי כנראה לא הייתה בעיה
-
@shraga אמר בגירסא חדשה של וויפרי:
הרגע רציתי להעלות פוסט על "גירסה חדשה לwifree" בלי קשר לבעיה הנ"ל, שכנראה היא מקומית אצלך..
הרעיון שכבר דובר עליו רבות בשנים,
שילוב הwifree עם אניוואר, היינו שכל לקוח שיתקין וויפרי אוטומטית יוכל לגלוש גם במקומות ללא סינון ללא צורך בהתחברות נוספת,
אלא התהליך יהיה פשוט וקל יותרזה יעשה את נטפרי כמו סינונים מסויימים שמצריכים סינון על המחשב בלבד, וכבר אנשים יוותרו על הסינון בספק, ובעיני ראיתי אצל חברים באיזור שזה הביא למכשולות רבים, והם לא יודעים מה הסתובב להם בבית עד היום רח"ל.
[אני מכיר מספר מקרים מסמרי שער, אוכל לשלוח לך במייל אם תרצה, וגם אני סבור שמה שחתמו גדולי ישראל לפני כמה שנים שאפשר להשתמש בסינון על המחשב בלבד, בודאי שכיום שאפשר להשתמש בסינון בספק זה "בדיעי-בדיעבד" להשתמש בסינון על המכשיר לכל מי שמתמצא בתחום].
אולי אם יצטרכו אישור מרב וכדומה, או שזה יהיה מוגבל על שימוש חצי שעה ביום או משהו כזה [רק לנסיעות] אז זה יהיה טוב, שכבר ירוצו להתקין את זה. -
@יהושע-ב. אתה ודאי צודק,
וזו גם הסיבה שהVPN של נטפרי לא מחולק לכל דכפין.
צריך לחשוב על פתרון שיאפשר את זה רק במידה ויש גם חיבור ספק פעיל -
@shraga ואז אם ללקוח אין את הנטסטיק ונמצאים במקום שיש wifi יהיה אפשר להתחבר ?
זה יהיה בתשלום נוסף ? -
@מעמד סה"כ הצעתי רעיון, אתה שואל אם זה יהיה בתשלום? מצידי שיהיה בחינם...
הרעיון הוא שוויפרי באופן אוטומטי יכלול את האפשרות להתחבר מע"ג כל רשת,
בתשלום? חינם? רק למי שמחזיק חיבור קבוע? זה כבר שאלות לאחר הפיתוח... -
@shraga נראה לי שהרעיון לא כ"כ מסובך- התוכנה תוכל לעבוד רק עם חשבון שיש בו עוד קו נייח או נייד. כלומר היום כשאתה מתחבר לאניוור ופותח דפדפן הוא דורש ממך להכנס לחשבון שלך. במידה ואין לך חשבון רגיל הכולל קו לא תוכל להתחבר.
מקווה שהסברתי את עצמי -
רבים משתמשים ביותר מקו אינטרנט אחד של נטפרי, יום אחד מישהו שיש לו שני קוים יחפש לחסוך כסף, ויקנה קו אחד טרף עם הויפיאנ של נטפרי.
-
@aiib אמר בגירסא חדשה של וויפרי:
במידה ואין לך חשבון רגיל הכולל קו לא תוכל להתחבר.
ונראה לך שאין כאלה שמשתמשים ב vpn באישור נטפרי ואין להם קו רגיל ???
איך הם יתחברו אז ?? -
אם כבר גירסא חדשה, אז מומלץ לשלב בו אפשרות לחבר את הוויפרי לחיבור מסוים, שמשתמשי המחשב לא יוכלו לגלוש על חיבור אחר של נטפרי כגון VPN, בעבר מישהו כבר העלה את הנושא בפורום.
-
@שלו' אמר בגירסא חדשה של וויפרי:
שמשתמשי המחשב לא יוכלו לגלוש על חיבור אחר של נטפרי כגון VPN
למה ?
אתה מציע הצעה בדיוק הפוכה מ @shraga
מה הענין בזה ? -
@מעמד רק העליתי הצעה שלפי זכרוני מישהו העלה כאן בפורום כשהמטרה היתה למעביד שמגביל את העובדים כדי שיעבדו, ואינו רוצה שיעקפו את ההגבלות שלו.
לגבי ההצעה של @shraga גם מזה וגם מזה אל תנח ידך, אפשר שיהיו כמה אפשריות לבחירה בעת התקנת התוכנה, אפשרות של חסימה עם VPN, אפשרות של חסימה עם חיבור לחשבון, אפשרות של חסימה למייל בלבד וכו'. -
@שלו' אמר בגירסא חדשה של וויפרי:
בעבר מישהו כבר העלה את הנושא בפורום.
http://forum.netfree.link/topic/3925/אני-לא-מצליח-להתחבר-אם-אניוואר