אתר רדיו קול חי
-
@אורי-אטדגי הגבתי ל @magicode .. נראה לי שנטפרי היחידים שיכולים לשנות את זה כך שהם צריכים להחזיר את זה.
(אלא"כ @magicode יאמר שזה סקריפט כלשהו שמתנכל בטעות לגולשי נטרפי, אז אני יחפש את הסקריפט הסורר). -
פוסט זה נמחק! -
@למדן-וידען נקווה שהיחידים שיכולים לשנות .. באמת ישנו בקרוב..
-
@אורי-אטדגי אמר באתר רדיו קול חי:
מקסימום אם לא.. @אברהם-כהן או @zvizvi יעשו איזה תוסף שיסדר את זה
משתמשי נטפרי יהיו מסודרים בעזרת השם. -
@למדן-וידען ראיתי את זה אתמול וניסיתי עם JQUERY לכתוב
$("#wp-audio-shortcode").attr("visibility","visible");
אבל משום מה הוא לא חיל את הקלאס.בכל מקרה כדאי שנמצא את הJS הסורר, כי זה מה שיותר נכון מבחינת הסינון. (אני חפרתי בזה אתמול ולא הגעתי למסקנה מי שנחסם הוא הבעייה. היו שם כמה)
(בעצם הסקריפט מסתיר את הפקד AUDIO המובנה של HTML ושם מעטפת משלו. מה שקורה בפועל שהוא רק מסתיר, ובשלב שהוא צריך להציג את המעטפת שלו הוא הולך להתפלל מנחה כנראה :)) -
@clickone אמר באתר רדיו קול חי:
@למדן-וידען ראיתי את זה אתמול וניסיתי עם JQUERY לכתוב
$("#wp-audio-shortcode").attr("visibility","visible");
אבל משום מה הוא לא חיל את הקלאס.בכל מקרה כדאי שנמצא את הJS הסורר, כי זה מה שיותר נכון מבחינת הסינון. (אני חפרתי בזה אתמול ולא הגעתי למסקנה מי שנחסם הוא הבעייה. היו שם כמה)
(בעצם הסקריפט מסתיר את הפקד AUDIO המובנה של HTML ושם מעטפת משלו. מה שקורה בפועל שהוא רק מסתיר, ובשלב שהוא צריך להציג את המעטפת שלו הוא הולך להתפלל מנחה כנראה :))נראה לי שזה קובץ wp-mediaelement.js שקורא לפונקציה בקובץ mediaelement-and-player.min.js יש פונקציה showControls שמחילה את ה CSS.
נ.ב. ה JQURY הזה עובד:
$('.wp-audio-shortcode').css("visibility","visible"); -
@למדן-וידען אמר באתר רדיו קול חי:
@אורי-אטדגי אמר באתר רדיו קול חי:
מקסימום אם לא.. @אברהם-כהן או @zvizvi יעשו איזה תוסף שיסדר את זה
משתמשי נטפרי יהיו מסודרים בעזרת השם.חבל לבנות תוסף שלם בשביל שורת קוד אחת, יש תוסף שמזריק קוד לדפים מסוימים לפי הגדרה, תזריק איתו את השורה הנ"ל
-
לפי הידוע לי מי שבנה את האתר הזה זה יהושוע מרום, מסתמא אם נטפרי יפנו אליו הוא ישמח לפתור את הענין
-
בכרום עדיין הבעיה בעיצומו
משא''כ בפ''פ
האם יש כבר פתרון ?
תודה מראש -
אני ג"כ אשמח לפתרון...
-
@עילום בפריפוקס כן עובד?
-
@frize37 אמר באתר רדיו קול חי:
@עילום בפריפוקס כן עובד?
נו... כתבתי:
@עילום אמר באתר רדיו קול חי:
משא''כ בפ''פ
-
אל תשכחו שלפני כמה חודשים האתר היה פתוח כמעט לגמרי חוץ מכמה סירטונים של ישראל אוחיון
והשאלה היא למה חסמו בבת אחת הכל ולא השאירו את מה שכבר היה מאושר???? -
@תם משום מה לא זכור לי דבר כזה.. תמיד היה סגור וידאו בקול חי.
-
@תם מה שמוזר זה שאותו סרטון או שיר שחסום בקול חי פתוח בjdn ..
זה עד כדי כך עקרוני ?? -
@אורי-אטדגי אכן, קיבלתי בעבר תשובה ממערכת הפניות שזה עקרוני.
אבל מנסיון כל סרטון שעולה בקול חי עד יומיים גג זה עולה בJDN למעט התוכניות בקול-חי כמובן.
-
@למדן-וידען אכן לאחר מחשבה הסתפקתי אם כוונתי היתה לנטפרי או לנתיב מה שבטוח שגם בנטפרי היו נפתחים סרטונים בקולחי למשל זכור לי הקול הבא שהייתי עוקב דרך נטפרי והיום זה לא נפתח
ובאשר למה שעולה בjdn א)לא עולה שם רבע מקולחי ב)ואת"ל שכן אז למה שם לא?? למה שם זה טרף יותר מאחרים? מסופקני מאוד ועוד הרי לכך נועד הסינון להכשיר את מה שאין בעיה!!!!!
הארכתי כי אני מבין שאתה נמצא מבפנים כך ניכר מהידענות וחלילה לא בציניות אז בבקשה אם תוכל להועיל לטובת מי שצריך את השיחרור הזה בכשרות והיה זה שכרכם תודה ויו"ט. -
-
@תם
מה שכתבת לגבי הקול הבא, אולי הסרטונים שבהם צפית ממוקמים בעצם ביוטיוב והם נבדקו על ידי אחרים? -
@dLive לא אולי בדקתי ואכן כך הוא
תודה רבה על הכל תצליח
ושתזכה לשנה טובה ומתוקה