אפשרות לוואצאפ על המחשב
-
@לחיל-אומר אמר באפשרות לוואצאפ על המחשב:
אפשרי התכוונתי מבחינה טכנית.
יש לך מה להציע על זה?
@אלי-TZA אמר באפשרות לוואצאפ על המחשב:
@957 אמר באפשרות לוואצאפ על המחשב:
אין סינון תמונות
א"כ לכאורה אין עם מה להתחיל כי בלי תמונות אין טעם,לא?
-
@לחיל-אומר אמר באפשרות לוואצאפ על המחשב:
יש לי רעיון קצת מחוץ לקופסא, ליצור לבד אפליקציה שיכולה לתקשר עם הוואצפ ואז אפשר לשלוט על הכל.
מעלות:
א. יהיה אפשר לשלוט בתוכן ובמשתמשים
ב. אנשים לא יכולו לעקוף על זה- מה שקורה בוואצפ רגיל חסום.
ג. מעלה צדדית יהיה אפשר להתקין על המחשב בלי תלות בסלולרי.
חסרונות:
א. עלות, מחיר אפליקציה עולה בערך 200,000 ש"ח- אפשר לפתור את זה אם אנשים (גם מחוץ לנטפרי) מוכנים לשלם או שמישהו יתנדב לפתח.
ב. לא בטוח שזה אפשרי יכול להיות שוואצפ חסמו את האפשרות, בטלגרם ראיתי שאנשים הצליחו להתערב( טלגרם פלוס).
אשמח לשמוע את חוות דעתכם.מאד מאד מאד קשה ליישום וביצוע (לא מדבר על דונטוק של דלטא. אלא לפתח משהו חדש לגמרי לגמרי - שלהם נראה לי עובד עם אמולטורים לכאורה. עריכה ועידכון: דלתא לא עובד עם אמולטור נלווה)
ולא בוח שמשתמשים יסכימו לשלם למפתח שישקיע שם את ה200000 ש"ח.
ביננו, אם הוא יקח 80 שח לחודש, ברגע שיהיה מישהו שיציע את זה ב79 שח לחודש כולם יעברו אליו.... (כולל אני כנראה... זה טבע האדם) -
@אלי-TZA אמר באפשרות לוואצאפ על המחשב:
א"כ לכאורה אין עם מה להתחיל כי בלי תמונות אין טעם,לא?
ואם התמונות יהיו מסוננות בנטפרי? אז לכאורה כן. נכון?
אני חושב שאפשר למצוא פתרונות.
הבעייה מתחילה בחסר האפשרות להתממשק לוואטסאפ בצורה קלילה וטובה.
אין להם בכוונה API נורמלי.... -
גם אם יוצרים אפליקצייה, צריך כל הזמן להשקיע בלפתח אותה, כי הוואצאפ מתפתח כל הזמן, ואם רוצים שהוא יעבוד איתו צריך כל הזמן להתאים אותו לווצאפ.
-
אין מה לדבר על אפליקציה כזאת או אחרת לפני שיש וויפרי לאנדרואיד.
ועכשיו יש לנו את התוספים. ואחרי זה וויפרי לאנדרואיד. -
@magicode
אתה צודק.
אבל אם מישהו היה מביא ממשק ווב עם וובסוקט, עם ניהול של הקהילה לכל אחד + סינון תמונות של נטפרי כבר ברמת השרת,
היה סיכוי טוב לאתר כזה להיפתח בנטפרי.הבעייה היא להתממשק מול זה.
דבר נוסף השרתים של דונטוק זה לא השרתים של וואטסאפ -
אי אפשר לפלטר את זה ברמת השרת, הכוונה, כמו סינון אתרים רגיל?
-
אז ככה לדעתי האישית ברגע שיהיה ויפרי לאנדרואיד יהיה נחמד מצד נטפרי להנגיש בבקשה למשתמשים אנדרואיד למחשב זה לא משהו מסובך עם אפליקציות וכדו' זה יחסוך לאנשים את החלאה הרעה שנקראת סמארטפון ויתן ואצפ ללא ללא קבוצות אלא ע"י אישור של רב שמאושר על ידי נטפרי וגם זה באישור ספציפי לכל חברה בדיוק כמו שנתיב והדרן ביצעו חסימות באישור של בית דין צדק בני ברק גם נטפרי יכולים ואם אתם לא יכולים אותה בעיה בדיוק ולא שונה קימת במייל ובצאט' אז אל תגידו שואצפ' זה שונה
-
למה במייל נטפרי יכול לסנן תמונות ובוואטסאפ לא?
-
@מעמד גם במייל אפשר לשלוח
-
@025822335 אמר באפשרות לוואצאפ על המחשב:
למה במייל נטפרי יכול לסנן תמונות ובוואטסאפ לא?
כמדומני שהואטסאפ אינו סומך על תעודת האבטחה של נטפרי. זו הבעיה העיקרית והגדולה ביותר בכל הסיפור הזה.
-
תעודת אבטחה של הדרן ונתיב כן עובד עליו?
-
@יהושע-ב. הבעיה הגדולה היא לא זה שאין אפשרות רשמית לעבוד מול הapi של הוואצפ ולדוגמה וואצפ פלוס צורך עדכונים וללא זה נחסם על ידי וואצפ
לכאורה יש להמשיך עם הפיתרון לטלגרם אשר נכתב בעבר שיש פיתרון.
כיום בישראל כבר לרוב האנשים יש טלגרם, ויש לו מעלה שלא צריך סמארטפון או אמולטור בשבילו -
@a0533057932
אז כן חזרת לAPI
כ המעלה של טלגרם זה שיש לו API ולכן יוכלו לכתוב ממשק "נקי" בשבילו (לדוגמא ללא בוטים וקבוצות) -
טלגרם עדיין אינה פתרון מוחץ, משום שיש הנצרכים לוואטסאפ משום ששם קבוצת העבודה שלהם. כמו כן מיליון אנשים בישראל הוא סכום קטן, והשם טלגרם לא נשמע כלל לעומת השם וואטסאפ, ואחד הדוגמאות לזה הוא תחפש בפורום כאן כמה אנשים חיפשו אפשרות וואטסאפ וכמה אנשים חיפשו אפשרות טלגרם...
אם תמצא אפשרות לתקשר בוואטסאפ דרך טלגרם ולהיפך, או שתמצא דרך להתקין את תעודת האבטחה של נטפרי על וואטסאפ פלוס בצורה שזה יחזור לעבוד תקין - מובטחני שיש בזה התקדמות גדולה. ויתר פרטים תוכל לפנות אלי באישי. -
@clickone אפשר גם להוסיף לרשימת האפליקציות וואטסאפ שאולי יעזור להם תעודת אבטחה את Gb whatsapp
האתר שלהם הוא https://www.official-plus.com/download-gbwhatsapp <לא פתוח לי>. -
@מישהו-חשוב אמר באפשרות לוואצאפ על המחשב:
תעודת אבטחה של הדרן ונתיב כן עובד עליו?
הדן ונתיב משתמשים בגירסה מעובדת של וואטסאפ, כלומר עם שינויים בקוד המקור של התוכנה. אם אתה מתמצא בתחום הזה. בס"ה היא תוכנה שעברה שינויים בקוד המקור שלא על ידי היצרן הראשי.
-
@magicode אמר באפשרות לוואצאפ על המחשב:
ועכשיו יש לנו את התוספים. ואחרי זה וויפרי לאנדרואיד.
כ"כ מסובך התוספים?
אם זה רק שליחה לבדיקה, על פניו לא נראה שיש הרבה עבודה, לא שאני יודע, אבל... -
האם הקישור הבא יכול לעבוד בנטפרי ? https://sites.google.com/site/whatsapforpc/
אשמח אם משהו יגיב לי בענין -
@מישהו-חשוב אמר באפשרות לוואצאפ על המחשב:
האם הקישור הבא יכול לעבוד בנטפרי ? https://sites.google.com/site/whatsapforpc/
אשמח אם משהו יגיב לי בעניןהקישור זה מדריך איך להתקין וואטסאפ למחשב