גאוותי
-
אז לדעתי כך יש דברים בנטפרי שלא נצרכים לצורך עבודה כגון יויטוב שיואיל משהו בטובו להסביר לי למה זה נצרך בכל החימות האחרות זה חסום וכן פורומים כדוגמת פרוג' וכד' הגענו למצב שכל אחד מכניס לבית נטפרי כי זה כשר בשעה שזה דוחק של הדוחק
-
@מישהו-חשוב אמר בגאוותי:
אז לדעתי כך יש דברים בנטפרי שלא נצרכים לצורך עבודה כגון יויטוב שיואיל משהו בטובו להסביר לי למה זה נצרך בכל החימות האחרות זה חסום וכן פורומים כדוגמת פרוג' וכד' הגענו למצב שכל אחד מכניס לבית נטפרי כי זה כשר בשעה שזה דוחק של הדוחק
ביוטיוב יש המון מדריכים לתיכנות, לעיצוב, לפוטושופ וכו' וכו', הכל זה לצרכי עובדה
יש גם דברים שלא קשורים לעבודה, אבל הבוחר יבחר. -
אתה מאמין לזה???????
גם פיסבוק וכדו' אנשים צריכם -
@מישהו-חשוב זה לא דומה.
זה משהו אחר.למרות שעקרונית גם פייס נדרש לעסק.
אבל מדריכים ביוטיוב זה ממש בסיסי.וזה שיוטיוב חסום בסינונים האחים זה לא מעלה (אלא כי טכנית הם לא יכלים לפתוח), זה רק מראה את הגדולה של נטפרי שמסוגלים לפתוח יוטיוב ולשמור שיהיה כשר.
אם כבר, אז אתה יכול לבקש שישנו את הנהלים, ומה של מדריכים שלא ייפתח.
אבל את זה תצטרך לבקש מוועדת הרבנים שמנחה את נטפרי. לא מנטפרי עצמה. -
שטויות פיסבוק נצרך יותר מיוטיוב
ומי שלא עובד שלא ידבר הרבה -
@מישהו-חשוב
אם לא תגיב בדרך ארץ נצטרך למחוק לך את המשתמש. -
@מישהו-חשוב
ממנ"פ,
אם פתוח לך יוטיוב אז באמת אתה צריך לסגור אותו לפי שיטתך, ואם לא פתוח לך איך אתה קובע בודאות כזו שזה לא נצרך בזמן שמסבירים לך שזה כלי מאוד נצרך
אני אישית נעזרתי בזה כמה פעמים כדי ללמוד איך עושים כל מיני דברים. (למשל: להחליף מנגנון בדלת רב בריח, במקום לקרוא לבעל מקצוע שיקח לי על זה 400 ש"ח) -
@מישהו-חשוב אמר בגאוותי:
יש דברים בנטפרי שלא נצרכים לצורך עבודה כגון יויטוב שיואיל משהו בטובו להסביר לי למה זה נצרך
@מישהו-חשוב אמר בסריקת סרטונים אוטמאטית ביוטיוב:
כשאני צריך לדעת איך להשתמש בתוכנה יש ביוטיוב 10 סרטונים שמסבירים איך להשתמש בהם
-
-
אז קודם כל אני מתנצל אם משהו נפגע ממני
לגופו של ענין אם אתם חושבים שיוטיוב נצרך יש עוד דברים שנצרכים שחוסכים כסף וזמן וכו' וכו' בערך כמו שהרבנים יגידו שבכל בית יהיה מחשב עם חסימה של נטפרי כי זה חוסך זמן וכסף וכל אחד יחזיק סמארטפון כי דוגמא הוא יכול להפקיד שיק' דרך האפליקציה וזה חוסך כסף
לע"ד החסימה לא נועדה לצורך חיסכון בכסף ולא לצורך חיסכון בזמן אלא ובדווקא לצורך עבודה בלבד ואני מודה שהיוטיוב פתוח אצלי וזה לא טוב ולא כשר ולא ראוי אבל ברגע שזה פתוח בנטפרי אז...... ועדין החסימה שלי בנטפרי חוסמת לי כמעט הכל ובשביל לפתוח כל דבר אני צריך לשלם נקודות ככה שלא משתלם לי לפתוח ולכן החסימה צריכה להיות נטו לצורך פרנסה בלבד ולא לנוחות
אז בבקשה לא להתגאות בחדרי מחשב לכל מי שרוצה
ושוב אני חוזר מי שנפגע ממה שכתבתי אני מתנצל ולא היתה דעתי לזאת -
-
סבבה כהבנתך
אבל דעתי שונה
נראה מה חברי הפורום יגיבו
אבל לפתוח אפשרות לכל דורש זה מוגזם -
@מישהו-חשוב
אני מציע לך להצביע ל"מערכת למניעת בזבוז זמן" ש @מעלה-ומוריד עושה קמפיין לקדם את זה. זה נמצא בחתימה שלו כמה הודעות מעל. -
זה לא קשור לביזבוז זמן
אם תשימו לב בבקשה על מה התחיל הדיון על הגאווה של מה?
שיש לכל דורש אינטרנט
לאן הגענו?
מי שמחזיק לצורך כבר העברתם דיון סבבה
אבל הגאווה שיש לכל דורד
עד לאן -
@מישהו-חשוב הגאווה אינה על זמינות האינטרנט לכל דורש
אלא על כך שלאותו דורש (שימצא את האינטרנט כך או אחרת) יש פתרון ראוי. -
אתם פשוט לא מבינים העתקתי את ההודעה למי שאין כוח לדפדף ותשימו לב אז ככה הדגשתי את הקטעים ותשימו לב בלב הערים החרדיות החופשיות של חדרי מחשבים אז מה אם הם מסוננים זה לכל דור עם בקרה אוטמאטית פששששששששששש
לצערי כואב לי על זה ומי שיענה לי מה אתה מחזיק אינטרנט כי לצערי אני נצרך לזה אבל להפוך את זה לרשמי?בוקר טוב, יום חדש נפתח, אני הולך לתומי ברחוב והנה מודעה מושכת את עיני המודיעה על פתיחת חדר מחשבים באזור מגורי, מתעמק , בוחן את המודעה, "וואו" נפלטת מפי "המחשבים מסוננים בהגנה כפולה-נטפרי" צועקת המודעה... הרגשתי נפלא, "יופי, שכולם יראו שאין יותר טוב מנטפרי" הרהרתי.
ממשיך לצעוד במעלה הרחוב, שוב צדה את עיני מודעה המכריזה "סניף נוסף". ל מה? תהיתי.. החלטתי להתקרב ולבחון את הדברים מקרוב, אה איזה הרגשה נפלאה, "כאן יפתח סניף נוסף לעמדות מחשבים מסוננים ברמת נקיות מקסימלית, נטפרי." עם החץ המורה את הדרך לכניסה.
הרמתי את ידי כלפי מעלה והודיתי לרבש"ע על רוב חסדו שלא השאיר אותנו כשה אובד עם התפתחותה של העולם הטכנולוגי אלא נתן לנו מענה מושלם
חשבתי שלפני כ-7 שנים בזמן שהייתי נצרך לשירותי מחשב נכנסתי לחדר מחשבים במקום תמיד שהה באופן קבוע מפעיל החדר ע"מ לוודא שלא משתמשים עם המחשב בצורה לא הוגנת וכו' או לחילופין לתת שירות בפתיחת אתרים ועוד, והנה הפלא ופלא כיום נותנים אמון מלא במחשב עם כזה חופשיות והכל באוטומט.
משמאל ומימין נפתחים עמדות וחדי מחשב נוספים בלב ערים חרדיים**, מה שהביא חלק מהרבנים לתמוך בכל ליבם ברעיון בגלל היותם על טהרת הקודש.** -
@מישהו-חשוב אני יכול לספר לך שאצלנו באחת הערים הגדולות בפריפריה פתחו עכשיו חדר אינטרנט ראשון ואני מכיר אישית אנשים שהשתמשו בשרותי הספרייה הציבורית על כל המשמעות של זה וכעת יש להם אלטרנטיבה.
-
שים לב
פריפריה
לא מרכזי הערים החרדיות
אם לא מבינים מה אני מתכוון אז אני מסיים את דברי -
@מישהו-חשוב מבינים טוב מאוד ואעפי"כ מסבירים לך שחדרי האנטרנט עוזרים מאוד להתמודדות עם הנושא.
-
@מישהו-חשוב
נראה לי שאתה צודק
לאור הטענות שאתה מעלה צריך לסגור את נטפרי