נקסט הלבשה. www.next.co.il החלפת התמונות החסומות בתמונות חילופיות פתוחות
-
לידיעה בעלמא, לכאו' זה מנצל עכשיו יותר מחבילת הגלישה (למוגבלים).
@magicode אני צודק ? -
@ליכט
מנצל פחות , לדעתי,
עד עכשיו היית צריך להכנס לתוך דף המוצר לטעון את כולו על כל התמונות שלו ורק אז לראות האם הבגד מתאים לך במידה ולא עברת למוצר הבא וכן הלאה
כעת רואים כבר מבחוץ האם המוצר מתאים או לא ונכנסים רק למוצרים פוטנציאלים
בנוסף שים לב שתמונות באתרי אינטרנט מוקטנות מאד וכמעט לא שוקלות -
@ליכט ההפרש בין המצב שהיה לחדש הוא הפרש גדול בדפים בהם הכל חסום אבל לא בגלל החידוש אלא להפך - תמונות חסומות הם פשוט קומפקטיות אז הדפים שקלו פחות ממקביליהם הכשרים (דף בנעלי גברים שקל 30% יותר ממעילי נשים).
כעת עם החידוש הזה יש שתי תוספות שאין בדף המקורי של נקסט:
א. התמונות של קודם הסקריפט, החסומות. זה קטן מאוד, סביב ה3 KB (בדף נגיד עם 100 כאלה זה 300 KB).
ב. הבקשות שעל ידם מתברר אם ישנם תמונות פתוחות, זה עוד יותר קטן - 0.2 KB ליחידה (בניסוי שלי 30 KB בדף שלם ללא גלילה ל155 בקשות).אז זה שולי מאוד. וכמו שאמר @master כניסה אחת בודדת לדף שלא רצו, קודם שהיה השיפור הזה, הייתה עולה יקר בהרבה הרבה.
-
@ליכט
לפי מה שהבנתי זה סקריפט שבודק אם בשרתי נטפרי התמונה פתוחה או לא?
וזה לא באמת פתיחה של כל תמונה.והנה הסקריפט שעושה את העבודה
http://netfree.link/injection-script/www-next-co-il.jsאגב הפיתוח הנוכחי הוא לדפים כללים של המוצרים ולא לדף מוצר
(וכנראה בשביל זה אין ענין להשקיע, כי יש את התמונות בצד בקטן). -
-
@yits אמר בנקסט הלבשה. www.next.co.il החלפת התמונות החסומות בתמונות חילופיות פתוחות:
אגב הפיתוח הנוכחי הוא לדפים כללים של המוצרים ולא לדף מוצר
עד כמה שבדקתי ואם הבנתי נכון למה כוונתך, הרי שאתה טועה
-
-
@shraga אמר בנקסט הלבשה. www.next.co.il החלפת התמונות החסומות בתמונות חילופיות פתוחות:
@yits אמר בנקסט הלבשה. www.next.co.il החלפת התמונות החסומות בתמונות חילופיות פתוחות:
אגב הפיתוח הנוכחי הוא לדפים כללים של המוצרים ולא לדף מוצר
עד כמה שבדקתי ואם הבנתי נכון למה כוונתך, הרי שאתה טועה
כנראה שהוא התכוון, שבדף המוצר עצמו, לא מוצג מיד התמונה הפתוחה מוגדלת, אלא בסרגל בצד.
-
טוב גמרנו עם נקסט ופתרנו בעיה ענקית, תודה לנטפרי, עכשיו נראה ליש צריך להתקדם עם הרעיון גם לאיביי ולשאר, @magicode אפשרי?
-
תודה ענקית![0_1531787281283_כע.JPG]משהו יכול לעזור?
למה זה נפתח לי ככה?
(/uploads/files/1531787303197-כע.jpg) -
@תמר אני לא יכולה לראות מה אי כותבת
-
סליחה שאני שואלת בלי לקרוא את כל התוכן של כל התגובות. איך אני מגדירה שיוצג לי התמונה הנוספת בנקסט? תודה!
-
@mnoa אני חושב שאין צורך לבצע שינוי כלשהוא
זה מוטמע אוטומטית -
למה אצלי זה לא עובד?
אני לא רואה את התמונות הפתוחות מבחוץ,
אלא רק כשאני נכנסת לתוך הקישור של כל מוצר ומוצר,
האם צריכים להתקין משהו בשביל שזה יעבוד? -
שלום וברכה, בחרתי בסקר באופציות קידום של נטפרי, והנה אני רואה את השיפור שנעשה בנקסט. מדוע באליאקספרס לא? הרי מדובר באתר הרבה יותר מבוקש ופופולרי??
-
@חבר-טוב במקום להקפיץ נושא ישן (מלפני 3 שנים) אפשר לפתוח נושא חדש
לגופו של ענין כל אתר בנוי בצורה שונה וטכנית יש אפשרויות אחרות
ומאיפה אתה לוקח את הנתונים לביקוש ופופלריות?
(חוץ מזה שיש הבדל בין בגדים שאי אפשר בכלל לקנות בלי לראות את התמונה לאלי אקפרסס שבחלק מהמקרים התיאור והדגם מספקים)