גוגל פליי
-
אם יאמצו את הרעיון של וויפרי לאנדראויד,
אז השלב הבא הא לפתוח את גוגל פליי ושניתן יהיה להוריד משם דברים, -
@מן-המודיעין
אני רואה שכעת הוסף לדף ההצבעות "פתיחה בטוחה של חנות האפליקציות של מיקרוסופט" כך שאני מניח שהכיוון הוא, שכאשר יהיה חסימה לאנדרואיד, יוסיפו גם את "פתיחה של חנות האפליקציות גוגל פליי להורדות" על אף שאני חושב שחשוב לקדם את העניין של גוגל פליי גם ככה, היות והרבה אנשים משתמשים באימולטורים, (כולל אני) בפרט אם הפיתוח שנעשה כעת עבור החנות של כרום יעזור גם לגוגל פליי, חבל להתעכב עד שיגמרו את הפיתוח של WiFree לאנדרואיד שככל הנראה ייקח הרבה זמן.
בוא נשמע מה יש ל@administrators להחכים אותנו בעניין. -
@יוד
בכל מקרה אתה תחכה לא נראה לי שההצבעות של החנות יעברו את הוויפרי. -
יש סיכוי שההצבעות על גוגל פליי יעברו את ההצבעות על חנות התוספים של כרום
-
אולי בכל מקרה זה לא משנה. יש עניין סמלי שאי אפשר לפתוח דברים לאנדרואיד כל עוד אין וויפרי.
-
אולי בכל מקרה זה לא משנה. יש עניין סמלי שאי אפשר לפתוח דברים לאנדרואיד כל עוד אין וויפרי.
הבנתי שזה העיקרון, ואני מכבד ומעריך אותו מאד! אבל במקרה הזה אולי ניתן לשקול את העניין שוב? הרי יש אימולטורים שמסוננים דרך נטפרי, ויש הרבה מאד אנשים שמשתמשים בהם כתחליף וכדי שלא יצטרכו להשתמש במכשיר סמארטפון (שכולי עלמא מודי שגם אם יהיה סינון טוב, זה לא דבר מומלץ בלשון המעטה) האם לא כדאי להעדיף או לפחות להקדים פיתוח בכיוון הזה קודם כל? בפרט שהפיתוח של WiFree לכאורה לא יקרה כ"כ מהר, אלא"כ תפתיעו אותי...
-
@magicode אז מה מסתבך עם הוויפרי לאנדרואיד למען השם אנשים כבר מתקשקשים ע"ז תקופה ארוכה אפי בתשלום יקר יותר אנשים ישלמו
-
@מישהו-חשוב אתה באמת חושב שזה לחיצת כפתור?
-
לא!
ועדיין בתשלום מוגדל אנשים ישמחו לשלם
ונטפרי תעזור לעוד אנשים להגיע למקומות טובים יותר -
@מישהו-חשוב כרגע לא נראה לי הבעיה היא כספית אלא בעית פיתוח. נטפרי עשו הצבעה, וכרגע הם עסוקים במשהו אחר. מיד כשיתפנו לזה הם יטפלו בזה. כך להערכתי. אתה יכול לראות בעצמך שזה מספר 2 ברשימה.
https://netfree.link/user#/tools/feature-request -
@מישהו-חשוב אמר בגוגל פליי:
ועדיין בתשלום מוגדל אנשים ישמחו לשלם
ונטפרי תעזור לעוד אנשים להגיע למקומות טובים יותראני חושב שחלק נכבד מההצבעות (וההתכתבויות בפורום) בעד וויפרי לאנדרואיד, מגיעים דוקא מאנשים שלא מוכנים לשלם....
הם מתבססים על כך שאם הוויפרי למחשב הוא חינמי, אזי מסתמא גם באנדרואיד יהיה כך.
(וזו אחת הסיבות שהסינונים לאנדרואיד הקיימים בשוק לא מספקים אותם).