כתבה בעלון של חסידות סקווירא בארה"ב על נטפרי
-
@נטפריס אמר בכתבה בעלון של חסידות סקווירא בארה"ב על נטפרי:
אם כי הרעיון כן נכון. ובשביל זה אפשר כעת לקחת כלי שיתעד את הגלישה האופיינית של כמה אנשים חרדים בארה"ב אפילו לא בנטפרי ולמצוא מימון ולבדוק אותם.
זה אולי הפיתרון.
-
אני אמריקאי אמנם אני נמצא כאן בארץ הקודש אבל רוב מוחלט מהאתרים שאני משתמש הם אתרים אמריקאיים ****בלי שום בעיות כלל **** האתרים הבסיסיים בנקים, חברות אשראי, קניות, ועוד, כולם פתוחים.
בגלל מה שאני עושה אני צריך כל הזמן אתרים חדשים שאני שולח לבדיקה (בד"כ עם נקודה אחד בלבד) ואני מאוד מרוצה מנטפרי! על פי רוב, הם נפתחים מאוד מהר.
אני מציע לכווללםם לעבור ולהינצל מאלפי עבירות -
גם לי יש במשפחה אמריקאים שמסתדרים מעולה.
אבל בעלי מקצועות מסויימים כמו דוגמת הרו"ח האמור, כנראה יש הרבה שלא פתוחים (כמו רו"ח ישראלי שהצטרף לנטפרי לפני שנתיים או יותר). -
מה שכן הוא שחסימת תווים מסויימות לדוגמא 'חדשות' לא חוסם כל האתרי חדשות אמריקאיים (לא פלא כי באמת יש הרבה)
-
-
@מענדל
אם אתה נתקל באתר כזה תשלח פניה לגבי זה למערכת הפניות (לא צריך נקודות) ותהיה בכלל מזכי הרבים... -
@מענדל אמר בכתבה בעלון של חסידות סקווירא בארה"ב על נטפרי:
אני אמריקאי אמנם אני נמצא כאן בארץ הקודש אבל רוב מוחלט מהאתרים שאני משתמש הם אתרים אמריקאיים ****בלי שום בעיות כלל **** האתרים הבסיסיים בנקים, חברות אשראי, קניות, ועוד, כולם פתוחים.
אויב אזוי איז דאך גוט !!!
בעברית: אם כך הרי זה טוב !!!
-
עדיין אי אפשר להכחיש העובדה שמנטליות האמריקאי מאוד מאוד שונה ... וממילא ...
אבל עיקר כוונתי היה שהכל 'תירוצים והתחמקויות'
מי שרוצה להית יהודי כשר שיעבור לנטפרי
-
ובשביל זה אפשר כעת לקחת כלי שיתעד את הגלישה האופיינית של כמה אנשים חרדים בארה"ב אפילו לא בנטפרי ולמצוא מימון ולבדוק אותם.
מי בדיוק יסכים לתעד את כל הגלישה שלו עבורך ?
וגם אם מישהו יסכים, איך תדע לבדוק בתוך ים של חומר שתקבל מהם, מה באמת נצרך ומה לא ?לענ"ד, הצלחתה של נטפרי כאן בארץ בראשית דרכה היתה בגלל ה-vpn החינמי (יזכר לטוב הרב @clickone) ואפשרות שליחת אתרים לבדיקה בחינם.
שני אלו איפשרו למשתמשים לבחון את נטפרי מע"ג סינון אחר מבלי לקחת סיכון להיתקע באמצע העבודה, שכן במקרה הצורך התאפשר להתנתק מה-vpn, ובמקביל לשלוח את האתרים הנצרכים לבדיקה.ובכן, אם כבר למצוא מימון (כפי שכתב @נטפריס), אז אולי גם כאן צריך להעתיק את המודל הזה, לתת לאנשים vpn בחינם (ללא wifree דייקא, וכנ"ל), ואפשרות שליחת אתרים לבדיקה בחינם.
-
@ליכט אמר בכתבה בעלון של חסידות סקווירא בארה"ב על נטפרי:
ובשביל זה אפשר כעת לקחת כלי שיתעד את הגלישה האופיינית של כמה אנשים חרדים בארה"ב אפילו לא בנטפרי ולמצוא מימון ולבדוק אותם.
מי בדיוק יסכים לתעד את כל הגלישה שלו עבורך ?
וגם אם מישהו יסכים, איך תדע לבדוק בתוך ים של חומר שתקבל מהם, מה באמת נצרך ומה לא ?לענ"ד, הצלחתה של נטפרי כאן בארץ בראשית דרכה היתה בגלל ה-vpn החינמי (יזכר לטוב הרב @clickone) ואפשרות שליחת אתרים לבדיקה בחינם.
שני אלו איפשרו למשתמשים לבחון את נטפרי מע"ג סינון אחר מבלי לקחת סיכון להיתקע באמצע העבודה, שכן במקרה הצורך התאפשר להתנתק מה-vpn, ובמקביל לשלוח את האתרים הנצרכים לבדיקה.ובכן, אם כבר למצוא מימון (כפי שכתב @נטפריס), אז אולי גם כאן צריך להעתיק את המודל הזה, לתת לאנשים vpn בחינם (ללא wifree דייקא, וכנ"ל), ואפשרות שליחת אתרים לבדיקה בחינם.
הרעיון של @ליכט יכול לשמש כהצלת נפשות ממש, אולי אפשר לקחת אותו צעד קדימה, לפתוח חשבון בקהילות או נדרים פלוס שאנשים יתרמו 360 ש"ח לשנה (30 ש"ח לחודש) שזה מממן VPN אחד בארה"ב, ולפי גודל של התרומות יהיה אפשרות לחלק VPN לאנשים בארה"ב.
גם בענין הנקודות, 16 הנקודות גם יעשה את העבודה שלו, ואולי עם תרומות נוספות אפשר להוסיף נקודות למשתמשים.
את ה VPN יחלקו לאנשי מקצוע, עם לב חם לקדם את הנושא, אנשים שמסכימים לנדב כמה דקות מזמניהם לטפל בשליחת אתרים ופניות, ניתן למצוא אנשים כאלו דרך וועדי הקהילות בארה"ב.
כמובן באישורו של @magicode. -
@שלו' אמר בכתבה בעלון של חסידות סקווירא בארה"ב על נטפרי:
לפתוח חשבון בקהילות או נדרים פלוס .
חשבון יש כבר, אלא שאם הולכים על הרעיון הזה צריך להוסיף אפשרות לבחור מטרה לתרומה (כמו שיש בקופות אחרות).
https://www.matara.pro/nedarimplus/online/?mosad=5775792 -
כהמשך לפוסט הקודם, התשלום ללקוחות אלו יעשה מחשבון של מי שינהל את הענין, וככה יוכל לראות בחשבון מי אכן משתמש עם ה VPN, וכמישהו מפסיק להשתמש אפשר לנתק מהחשבון ולפתוח VPN חדש למישהו אחר.
-
שוחחתי הערב עם האברך חסיד סלונים נשוא האשכול והוא סיפר לי את הדברים כהווייתן
מדובר בסיפור מפעים של השגחה פרטית מדהימה ואכתוב זאת כאן כדי לעודד את העוסקים במלאכת הקודש
האברך הזה הוא ישראלי ממוצא אמריקאי, הוא נסע לפסח להורים בארה"ב. לפני שנסע בא להיפרד מהאדמו"ר מסלונים והתייעץ עם האדמו"ר אם לנסות לעסוק בהכנסת נטפרי לארה"ב (האברך היה מאוד חם לנושא וכבר לפני זה הוא וזוגתו התנדבו בנטפרי בתרגום ובפתיחת אתרים חדשים באנגלית) האדמו"ר דירבן אותו שמאוד חשוב לעסוק בזה.
בתאריך ב' ניסן היה להם חתונה במונסי, מסיבות שונות האברך לא הרגיש כ"כ בנח לשהות שם בחתונה והוא יצא החוצה לשוטט קצת. הוא התחיל ללכת בכביש מבלי מטרה מוגדרת, בשלב מסויים הכביש נהיה חשוך ולא נעים אבל הוא המשיך משום מה ללכת מתוך הרגשה ש"רגליו מוליכות אותו". היתה לו תחושה שאולי יש לו איזה שליחות עכשיו. באמצע הדרך הוא פוגש אדם והלה אמר לו שאם ימשיך ללכת עוד הוא יגיע לשיכון סקוור. (הוא בכלל לא ידע שסקוור סמוכה למונסי). השעה כבר היתה מאוחרת והאברך היה בטוח שיגיע לבית כנסת עם אנשים בודדים.
כשהגיע לסקוור נכנס לבית כנסת ולפתע רואה טיש גדול עם כל הציבור. הוא נעמד בטיש וגלגל שיחה עם העומד לידו. אחרי כעשר דקות שהוא משוחח עמו הבריקה לו מחשבה אולי הוא יכול להעלות את רעיון נטפרי בפני איש אחד מחסידות סקוור שבעבר היה לו איזה היכרות איתו (האברך גר תקופה אחרי החתונה בבורו פארק והתעסק קצת בשיווק סלולרים כשרים ומשם היה לו קצת היכרות עם אותו חסיד סקוור אך מעולם לא נפגש איתו)
הוא שאל את אותו חסיד שעומד לידו האם אתה מכיר את פלוני? ענה לו אותו אחד: אני הוא אותו פלוני!
תוכ"ד קרא אותו חסיד לכמה עסקנים נוספים ומיד האברך הסלונימאי קישר אותם טלפונית עם נציג של נטפרי בישראל הדובר את שפת האידיש, וככה התחילו לזוז העניינים בס"ד.
כל זאת אחרי שתקופה קצרה קודם, אותם עסקנים מחסידות סקוור נסעו במיוחד לארץ ישראל וניסו להגיע לנטפרי ולא הצליחו בגלל פערי השפה וכו' והעלו חרס בידם.אני יודע שהסיפור נשמע מפונטז אבל שמעתי את זה היום באזניים שלי מאותו אברך, אני חושב שזו התגשמות מאמר חז"ל הבא ליטהר מסייעין אותו
(במאמר מוסגר: חושבני שהדרך של התפשטות נטפרי בארה"ב צריכה להיות בדיוק כמו שזה היה כאן בארץ להתחיל מלמטה מהציבור ואחרי זה כל הוועדות והחסידויות כבר יצטרפו אליך. יזכרו לטוב חסידי סקוור שבעז"ה יזכו להיות הנחשונים שמהם תצא הבשורה לכל אמריקה)
-
@מחצלת-של-קנים מדובר על פסח השנה או שנה שעברה?
-
@מ.-פינחסי אמר בכתבה בעלון של חסידות סקווירא בארה"ב על נטפרי:
@מחצלת-של-קנים מדובר על פסח השנה או שנה שעברה?
תשע"ח
-
@מחצלת-של-קנים וכזה מהר הצליחו להכניס שם את נטפרי!
(להזכירך - הכתבה מהעלון שם היא כבר מלפני חודשיים!)
יש שם גם ספק או רק vpn? -
@אהרן אמר בכתבה בעלון של חסידות סקווירא בארה"ב על נטפרי:
@קרש
איך זה שאחרי כזו הירתמות של העסקנים יש רק 20 משתמשים?כעת יש מענה על שאלה זו: הסיבה שזה רק שני מניינים כיון שמדובר על שבועות ספורים אחרי שהעניינים שם התחילו לרוץ. מעניין מה קורה שם עכשיו
-
@מ.-פינחסי צריך לשאול את @קרש
-
@מחצלת-של-קנים אמר בכתבה בעלון של חסידות סקווירא בארה"ב על נטפרי:
@מ.-פינחסי צריך לשאול את @קרש
נכון לעכשיו יש כשישים משתמשים.
יש עדיין קצת קושיים, בעיקר בשביל שיש אתרים שחוסמים את הVPN לדוגמא אלעל. -
@קרש ומתי יהיה להם ספק סו"ס?
אולי כדאי לתרגם את המסמך הזה:
http://wiki.netfree.link/index.php/דרישות_מספק_אינטרנט_שרוצה_לספק_נטפרי