ראוטר וקו נייח של נטוויז'ן (סלקום), תשתית בזק, ספק 019 , וסינון נטפרי - הטלפון לא עובד
-
וכמובן שכל אחד מתנער מאחריות על בן התערובת הזה
מה אתם מציעים חברים?
מי האשם, או יותר נכון מי באמת יכול לעזור?כל הנורות בראוטר ירוקות מלבד הנורה של הטלפון שהיא אדומה
הגלישה בסדר והקו עושה צליל תפוסלמי הפתרונים ?
@957 פשוט לפני שנתיים עשיתי את התערובת הזו בעצתך ועזרתך הנפלאה, לכן אני מציין אותך כאן... אם זה מפריע - עמך הסליחה
-
@דיסקין
נטוויז'ן -
@דיסקין
שייפינג. זה עיקר התקלה.
כמה מהירות יש לך.
וכמה יוצא לך בבדיקת מהירות? -
-
הצעתי כמה פעמים פה.
תנתק את הראוטר מהחשמל למשך שעתיים או יותר. ותחזיר. אתה גם יכול לעשות את זה בלילה לנתק בלילה ולחבר מחר בבוקר.
בדרק כלל התקלה מסתדרת. -
@דיסקין
מהירות ההעלאה לא תקינה. אבל נסבלת. (אמור להיות לך בערך 3 מגה)עוד עצה שקיבלתי פעם מ013 ועזרה לי (אחרי השייפינג)
ללחוץ במשך דקה על הריסט, ואז במשך חצי שעה הראוטר עושה לעצמו איפוס כללי.השם משתמש וסיסמא שלך מהספק נטפרי מעודכן גם אצל 013?
-
@clickone כי אם לא אז שיהיה רשום לך לפני זה את השם משתמש והסיסמא של 019....
-
@דיסקין אמר בראוטר וקו נייח של נטוויז'ן (סלקום), תשתית בזק, ספק 019 , וסינון נטפרי - הטלפון לא עובד:
וכמובן שכל אחד מתנער מאחריות על בן התערובת הזה
מה אתם מציעים חברים?
מי האשם, או יותר נכון מי באמת יכול לעזור?כל הנורות בראוטר ירוקות מלבד הנורה של הטלפון שהיא אדומה
הגלישה בסדר והקו עושה צליל תפוסלמי הפתרונים ?
@957 פשוט לפני שנתיים עשיתי את התערובת הזו בעצתך ועזרתך הנפלאה, לכן אני מציין אותך כאן... אם זה מפריע - עמך הסליחה
מנסיון מר
תעבור לתשתית של בזק וקו של בזק
תשלום יותר
ותהיה רגוע יותר. -
@מי-האיש לא מסכים איתך...
בשביל תקלה של פעם בשנה [שאגב אצלי טופלה מצויין!!!!] לא שווה לשלם כל חודש יותר מכפול יותר משתלם לעשות 2 קווים מקיסמום אחד הולך השני נשאר.... זה יותר זול -
@מי-האיש אמר בראוטר וקו נייח של נטוויז'ן (סלקום), תשתית בזק, ספק 019 , וסינון נטפרי - הטלפון לא עובד:
אפשר עם סינון של נטפרי?
-
@שואף יש את RL שנמצא על תשתית בזק ואני מאמין שהוא התכוון בקו של בזק לקו טלפון
-
כמה עולה התענוג? אינטרנט עם טלפון?
אני גם סובל מ013, ואין לי כוח לחכות בטלפון שיענו לי ויעבירו אותי מאחד לשני אז אני פשוט נשאר ככה ולא עושה כלוםאבל אם יש משהו אחר, אשקול לעבור
-
@שואף אני מאמין שזה עולה יותר מפי שתיים
-
@שואף אמר בראוטר וקו נייח של נטוויז'ן (סלקום), תשתית בזק, ספק 019 , וסינון נטפרי - הטלפון לא עובד:
@מי-האיש אמר בראוטר וקו נייח של נטוויז'ן (סלקום), תשתית בזק, ספק 019 , וסינון נטפרי - הטלפון לא עובד:
אפשר עם סינון של נטפרי?
אני בתשתית בזק
ספק ri
קו טלפון נייח בזק
שווה לשלם יותר, גם כדי למנוע תקלה של פעם בחצי שנה,
כיון שהתקלה כבר מגיע, לוקח לפתור אותה כמה ימים
ושעות ע"ג שעות בטלפנים.
אני לא מגזים במילה אחת.
לא היה פעם אחת שבנטויז'ן ענו לי לפני המתנה של שלושת רבעי שעה!!
תכפילו את השלושת רבעי שעה האלה, כשכל פעם הטלפון מסתיים בכך שצריך לדבר עם הספק- תשתית-סינון..
כולם אנשים טובים ורוצים מאד מאד לעזור.
אבל בסופו של דבר הזמן שלנו גם שווה כסף.
חומר למחשבה. -
כמה אתה משלם על החבילה?
-
@שואף אמר בראוטר וקו נייח של נטוויז'ן (סלקום), תשתית בזק, ספק 019 , וסינון נטפרי - הטלפון לא עובד:
כמה אתה משלם על החבילה?
בזק:
תשתית 75
קו (300 דקות) 49
אינטרנט RL נראה לי 35
סינון נטפרי 15 -
כמה אתה משלם על החבילה?
בזק:
תשתית 75
קו (300 דקות) 49
אינטרנט RL נראה לי 35
סינון נטפרי 15אני משלם:
תשתית 64
קו 3000 דקות פיקס 30
אר אל אינטרנט 37
נטפרי 15וזה ב013
בכללי אצלי הכל בסדר -
תראו, אני חיברתי לפחות 50 לקוחות לנטפרי ביחד לנטויזין..
היו לי מספר לקוחות עם כמה תקלות, אבל רוב רובו מאוד מרוצה. גם לי היתה החבילה עם 013, והייתי מאוד מרוצה (הפסקתי מסיבות אחרות)
רק נקודה חשובה מאוד: נטויזין כל כמה זמן עורך בדיקה האם המשתמש והסיסה בראוטר נכונים. במקרה שלא, הם פשוט מעדכנים את הראוטר עם המשתמש והסיסמה. מכיון שאם נשארתם רק בטלפון בנטויזין ואתם משתמשי נטפרי עם אחד הספקים, אז ברור שהמשתמש והסיסמה שלכם התשנה ואינו המשתמש שקיבלתם מ013 -
כמה אתה משלם על החבילה?
בזק:
תשתית 75
קו (300 דקות) 49
אינטרנט RL נראה לי 35
סינון נטפרי 15זה המון כסף....
אני לא יודע כמה מהירות יש לך
אבל לדוגמא, ב019 אם תיקח המהירות הכי גבוהה יעלה לך כולל טלפון בנטויזין ללא הגבלה 145 ש''ח.... -
@frize37 אמר בראוטר וקו נייח של נטוויז'ן (סלקום), תשתית בזק, ספק 019 , וסינון נטפרי - הטלפון לא עובד:
מכיון שאם נשארתם רק בטלפון בנטויזין ואתם משתמשי נטפרי עם אחד הספקים, אז ברור שהמשתמש והסיסמה שלכם התשנה ואינו המשתמש שקיבלתם מ013
בשיחה עם שירות הלקוחות אפשר בכזה מקרה לבקש מהם שהראוטר יעודכן בשם המשתמש שלכם בספק של נטפרי