חדש בנטפרי? הפניה מויקיפדיה למכלול
-
גם לי היה אתמול בעיה עם כניסה להמכלול
-
פוסט זה נמחק! -
אמור להיפתח בכלל הויקיפדיה (למשל ערכים שלא יובאו)
כי זה נפתח לי בויקפדיה
ׂGolanArt -
@magicode אמר בחדש בנטפרי? הפניה מויקיפדיה למכלול:
@מ.-פינחסי
יש סיכוי שהפולואריות של המכלול תהיה כל כך גבוהה שהוא יהיה הראשון באופן כללי. ואני לא אומר את זה בציניות.עכשיו זה אמיתי!
http://tchumim.com/topic/3419/ויקיפדיה-חרדית-עם-120-000-ערכים:first_place: :first_place: :first_place: :first_place: :first_place: :first_place: :first_place: :first_place: :first_place: :first_place:
-
אני משתמש קבוע בויקיפדיה כמובן בעזרת הסינון של נטפרי ובכל שיטוטי הרבים ביקפדיה לא מצאתי שום דבר שלא סונן כמו שצריך ולכן אני ממש לא מבין למה חסמו את זה ובפרט שהיעד של המכלול למיטב הבנתי שונה מהותית משל נטפרי כי בעוד המטרה של נטפרי היתה ליצור למי שצריך אינטרנט מרחב נקי המטרה המוצהרת של המכלול היא אנציקלופדיה חרדית לכולם, ולכן ערכים שאין בהם כפירה או פריצות כגון לדוגמא ערכים של תרבות וספורט וכן חלקים מערכים בנושאי יהדות ורבנים שמובן מאד שהשקפה החרדית אומרת לא לפתוח אותם לילדים ולנוער ובצדק נחסמים במכלול בעוד שלאנשים מבוגרים כמוני שהם נצרכים וחשובים בשביל המידע שבהם זה מפריע מאד מלבד זאת שויקיפיה לעולם תשאר יותר מעודכנת ואמינה כמו שברורלכולם וכן מלבד זאת שאין במכלולגישה לדפי השיחה בויקיפדיה שהם חשובים מאד למי שצריך מידע אמין ומדויק,ולכן לדעתי כמו שאפשר להגדיר בדף המשתמש אאת רמת הסינון יש מקום לאפשר גם לבחור בויקיפדיה המסונן או בהמכלול
-
-
@רותי-גלזמן אמר בחדש בנטפרי? הפניה מויקיפדיה למכלול:
אני משתמש ... לא מבין..
@רותי-גלזמן את/ה מתכוונ/ת - לא מבינ/ה.
-
ראיתי כעת שבמקומות שויקיפדיה חסומה בגלל דעות חיצוניות, אז ההפנייה לא עובדת. האם זה בכוונה?
-
זה נראה שבמכלול כעקרון משמיטים תאריכים לועזיים. נו באמת.... זה מאד מקשה!
אפשר גם וגם. -
@mdy
אין להם כזה עיקרון. כנראה זה עריכה ישנה. לפי מה שידוע לי מיוסף זה לא אמור להיות ככה. לכן איפה שיש בעיה אפשר להודיע להם והם יתקנו. -
@mdy אין עיקרון כזה, העיקרון הוא שאם המאורע יהודי התאריך העברי יהיה עיקרי והלועזי בסוגריים ואם המאורע לא יהודי אז להיפך. בפועל זה לא מיושם כי אי אפשר להטריח על כל ערך לתקן לכן מתכונים לעשות בוט כזה בעתיד בינתיים מי שרוצה מתקן לבד.
-
בכלל, מי שיש לו טענות על המכלול שיפנה לשם. וכי מי שיש לו טענות על גוגל פונה לנטפרי כי הם הפנו מבינג לגוגל?
-
אין לי טענות.
פשוט נתקלתי בהרבה דפים כאלו. אדרבא אפנה אליהם. איך פונים אליהם חיפשתי קישור אצל לא ממש מצאתי -
@magicode אמר בחדש בנטפרי? הפניה מויקיפדיה למכלול:
@mdy
אין להם כזה עיקרון. כנראה זה עריכה ישנה. לפי מה שידוע לי מיוסף זה לא אמור להיות ככה. לכן איפה שיש בעיה אפשר להודיע להם והם יתקנו.אם יורשה לי
אפשר פשוט להרשם למכלול ולתקן -
@mdy,
http://www.hamichlol.org.il/המכלול:ייעוץ
יש להירשם כדי לשאול שם. למעשה זה אתר שיתופי כל אחד יכול לתקן ולהיות שותף, אבל חשוב להתאים לכללים הקיימים ומי שסבור שיש לשנותם לפתוח על כך דיון (ולא לפעול על דעת עצמו במודע, בניגוד לכללים הקיימים).
-
אשמח אם מישהו שרשום ועובד איתם, יטפל בזה. תודה
אין לי כח להיכנס לדבר הזה זה יגזול ממני זמן -
מחקתי את זה ראיתי שההודעה שהגבתי לה נכתבה כבר לפני חודשיים וכבר ענו עליה.
-
-
@חיבור קצת קשה לקרוא כי האותיות קטנות
-
@מעמד אמר בחדש בנטפרי? הפניה מויקיפדיה למכלול:
@חיבור קצת קשה לקרוא כי האותיות קטנות
כשמגדילים רואים מצויין וברור.