וואצאפ כשר
-
כידוע לכולם שהיום אחד הכלים היותר שימושיים לצורכי פרנסה זה הווצאפ כי רוב אנשי העבודה (ספקים דפוסים לקוחות וכו' כאלו שלא שומרי תומ"צ או המחזיקים באישור) עובדים עם האפליקציה הזאת וקשה מאוד לעבוד רק עם מיילים וSMS
ולכן אלו שעובדים בדברים שצריך התכתבויות חייבים את האפליקציה הזאת
לצערינו יש באפליקציה גם דברים שליליים כגון סטטוס והפרופיל קבוצות וכו'
ולכן יש פיתוח של אפליקציה שפיתחו בחברת דלתא שבנויה על התשתית של הוואצאפ בדומה לעוד אפליקציות כמו GB ן YOU שהיא מסוננת כך שאין אופציה לראות את הסטטוסים ואת תמונות הפרופיל
לדעתי אם אפשר לפתח כזה אפליקציה שיהיה ללא סטטוס וללא תמנות פרופיל וגם על הקבצים שנשלחים יהיה סינון בדומה לסינון שיש לדרייב וגם קבוצות יהיו מוגבלים לכמה בודדים או לפי התאמה אישית לצורך העבודה וכדו'
לי אישית אני חייב את זה לעבודה (יש לי מכשיר מיוחד לעבודה שעובד רק עם WIFI ורק בעבודה כי אחרת זה ממכר מאוד) ואחרי שראיתי את הבעיות שיש עם התמונות פרופיל והסטטוסים החלטתי לא להשתמש בזה יותר וכרגע אני תקוע...
והאפילקציה רצה רק על אימולטור המדמה אנדרואיד כגון בלוסטקס או ממיו שזה ג"כ מגביל את הזמינות שזה לא נמצא לכל אחד בכיס שכל דקה הוא יכול לשחק עם זה אלא כל פעם הוא יצטרך לפתוח את המחשב ואת התוכנה וככה גם מי שיש לו מחשב רק בעבודה יהיה זמין רק בשעות של העבודה
אשמח לשמוע תגובות ו/או פתרונות אחרים
תודה רבה -
תן לינקים לאפלקציות שהזכרת
GB ן YOU -
פוסט זה נמחק! -
@magicode אמר בוואצאפ כשר:
תן לינקים לאפלקציות שהזכרת
GB ן YOUGBWhatsApp+ http://www.gbmods.co/?p=19
-
@magicode
האפליקציות שהוזכרו אינם מסוננות
הם רק דוגמאות לאפליקציית וואטסאפ שעברו קיסטום. -
מצטרף לבקשה לפעול בנוגע לואטסאפ גם אני ממש בדרך לשם, המעסיק הקרוב שלי אמר לי שהעבודה היא אך ורק בתנאי שיהיה לי ואטסאפ ואני ממש לא יודע מה לעשות. מבקש עזרת מפעילי נטפרי שיהיו לסיוע ולעזר, כמו שהוכיחו עד כה את טיב הסינון אנא שיעשו כן גם בענין זה. מצפה לישועת ד'.
-
@magicode אין לי לינקים, אבל זה לא וואצאפ מסונן אלא רק דוגמא לאפליקצייה שעובדת על השרתים של וואצאפ ומתוכנתת לבד
וואצאפ מסונן ראיתי במכשירי דלתא הם פיתחו כזה אפליקציה ואין לי מכשיר כזה בשביל להראות דוגמא, אולי אחד המשתמשים פה שמשתמש במכשיר הזה יוכל לשלוח -
גם אני חמצטרף לבקשה זו עברתי לנטפרי והתמכרתי לסינון... אבל החסר בווצאפ ממש מקשה...
וגם מסכים עם הרעיון שלא לשלול את הקבוצות לגמרי אלא במידה מפוקחת כראוי הרבה מהיעילות והשימוש של וואצפ בתעשייה היא בקבוצות -
@yaakov אמר בוואצאפ כשר:
@magicode אין לי לינקים, אבל זה לא וואצאפ מסונן אלא רק דוגמא לאפליקצייה שעובדת על השרתים של וואצאפ ומתוכנתת לבד
וואצאפ מסונן ראיתי במכשירי דלתא הם פיתחו כזה אפליקציה ואין לי מכשיר כזה בשביל להראות דוגמא, אולי אחד המשתמשים פה שמשתמש במכשיר הזה יוכל לשלוחלא הבנתי מדוע לא תשתמש גם אתה במכשיר דלתא ?
-
יש בידי גרסה ללא תמונות פרופיל וללא אפשרות לקבוצות והורדת קבצים רק כמדומה שהנזק לשחרר כזה דבר גדול מתועלתו
-
@מנתק איני יודע מה עשית, ומקווה שעשית טוב, אבל באופן כללי כדאי לזכור.
א. כשבן אדם מצטט בוואטסאפ שגם אז לא תופיע תמונה.
ב. שגם בן אדם שמופיע באנשי קשר לא תהיה איתו תמונה בוואטסאפ.
ג. חשוב מאוד שתהיה איזו אפשרות לעשות סינון מלל [ע"י הכנסת תעודת אבטחה של נטפרי].
הכי טוב כפי שכבר הצעתי בעבר לא להתחיל עם גירסה מלאה של וואטסאפ אלא עם גירסה פרוצה [כמו הגירסאות שהביאו כאן] ובהם לנסות להכניס תעודת אבטחה.
בשאלה בקשר לנזק ב"ה יש לנו רבנים וגדולי ישראל, ומי שיש לו שאלות הם אמורים להכריע, צריך לגשת אליהם עם הנתונים והם יגידו דעת התורה בענין. -
יש לי איזה רעיון לוואצאפ
שיפתחו שרת עם אלפי סימולטורים של וואצאפ
יש אפליקציה שאפשר לשים כמה וואצפאים על אותו מכשיר/סימולטור
ומי שרוצה בנטפרי וואצאפ יפתחו לו בשרת של נטפרי ע"יי קוד אימות וכו'
נטפרי יפתחו אפילקציה יעודית
שתקבל הודעות מהסימולטור הפרטי על הסרוור
ותשלח מהסרוור ותסונן שם
ותגיע לאדם הפרטי מסונן
יש אפליקציות ריגול בשם ספיי אפ
https://www.spy-phone-app.com/
שהיא מוציאה הודעות מהוואצאפ -
@משה-רובין אני לא נכנס בכלל להתכנות של מהלך מורכב שכזה, אבל נניח שזה אפשרי... מספיק לכתוב את הרעיון פעם אחת, זה לא צריך להופיע בכל פוסט שמוזכרת בו המילה וואצאפ.
בעקרון המקום המתאים לדברים כאלה הוא רעיונות לפיתוח. -
פוסט זה נמחק! -
אאל"ט היום כבר אין לחברת דלתא אפליקציה שונה שבנויה על ווטסאפ, בזמנה קראו לה "דונטוק", ווטסאפ עלו על זה וחסמו אותם.
היום הם משתמשים באפליקציה הרגילה, אך יש רובוט על המכשיר שלא נותן לצפות בסטטוסים, (זה זורק החוצה למי שמנסה) או לנהל שיחות, לראות סרטונים.
קבוצות בינתיים פתוח שם. -
בחברת נספארק יש משהו כזה.
ווצפ עם סינון תמונות ומלל. -
פוסט זה נמחק! -
יש לי רעיון כלשהו ל- Whatsapp
לפתח שרת עם אלפי סימולטורים של וואטסאפ
יש אפליקציה שתוכלו לשים איזשהו רקיק באותו מכשיר / סימולטור
וכל מי שרוצה את נטפרי וואטסאפ יפתח אותו בשרת של נטפרי על ידי קוד אימות וכו '.
נטפרי יפתח אפילפסיה ייעודית
תקבל הודעות מהסימולטור הפרטי בשרת
ולשלוח מהשרת ולסנן לשם
ותגיעו לאדם המסונן
יש יישומי ריגול בשם xxxxx שעושים זאת בקלות -
@espiongsm א. פרסמת בפוסט ישן
ב. אם אתה רוצה שיראו את ההצעה שלך - תפתח פוסט חדש כאן
דיונים בנושא רעיונות וחידושים בנטפרי -
@espiongsm
הפורום לא נועד לקידום אתרים....