טלפון כשר במחיר הוגן
-
@אלי-TZA אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
@WWW נוקיה 3310 עולה ב-KSP ואייבורי 379 ש"ח וברשימה כאן 405 כלומר 26 ש"ח תוספת.
אין בעיה.
רק שבחנויות הכשרות זה לא נמכר בפחות מ 450. -
-
אני חושב שצריך שחנות אחת שתמכור מכשירים גם במחיר הפסד שאז כולם יבואו אליה בגלל המחיר הנמוך ואז כל החנויות ילכו אחריה.
כמו שהיה עם חברות הסלולר שמירס התחילה עם חבילה של 3000 דקות ב80 ש"ח, ואז כל החברות עברו לזה. שעד אז לקחו לפי דקות. -
@WWW אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
@magicode כפי שכבר כתבתי באשכול הנמחק,
מה העניין שיהיה בהתנייה שירכשו את המכשירים ממשווק יחיד?למה שלא כל חנות שתמכור במחיר X, תוכל להיכנס לרשימה?
אני חושש ששוב האשכול יגרר להכפשות ולשון הרע (גם דברים נכונים שאין בהם תועלת אסור לספר)
במכשירים החדשים שמשווקים מה שנמצא ברשימה בויקי. זה מכשירים שקבלו אישור מוועדת הרבנים רק בתנאי שהם משווקים דרך משווק של וועדת הרבנים.
לטענת וועדת הרבנים המטרה בזה חיובית וגורמת להורדת המחיר.
בגלל שהמשווק הזה מוגבל ע"י הוועדה בעמלת שיווק שלו על סך 10 שקל למכשיר.
בגלל שהוא מוכר רק לחנויות שיש להם תעודת כשרות.
בגלל שהוא לא מוכר למשווקים אחרים ומוכר ישר לחניות כלומר הוא מונע את מה שהיה בעבר שמגיע איש שיווק אחד וקונה את כל המלאי. ואז מחליט מחיר ולא מוכר פחות מזה. -
@magicode אני לא רוצה לגרור את האשכול למקומות לא טובים, היוזמה היא טובה מאוד ללא ספק שהמחיר יהיה הוגן, אבל רצוי לסייג למה אתה מחליט מה הוגן? שים מחירים למה 405 זה הוגן אולי הוגן זה 300? אני מכיר את המצב בשוק והרווח הגולמי הוא לא פחות מ30% למכשיר מכאן זה רק מטפס, בנוגע לשתות מקובל היום שאין עם זה בעייה וכ"ש במוצרים שהם לא אוכל נפש, אבל זה לא פורום הלכתי.
השאיפה שלנו צריכה להיות שהמחיר לא יהיה כמו התומך כשר אלא אף זול יותר, אם החברה מוכרת 1000 תומכים ו10.000 כשרים המחיר שהיבואן מקבל שונה, הבעייה מתחילה שהיבואן נעול מחד למכור למשווק מסויים וכו' מעדיף לא להרחיב כי לא יהיה לזה סוף.בכל סוגי התחומים יש עשרות אנשים שמנסים להיכנס לשוק ולייבא מוצרים טובים למה השוק הזה תקוע? במקום להיכנס לרכילויות.
אולי תוסיף הפנייה לדף חדש או פסקה נפרדת הכוללת דרישות מטלפון כשר, הציבור ידרוש מה שהוא צריך ככל שהנושא יעלה יותר אולי יבוא מי שייכנס לזה בתקווה שלא ייחסם באמצע.@אלי-TZA המחירון של אייבורי הוא הכי זול? מוצר שמוכרים פעם בחודש כבר מרוויחים עליו כמו שצריך כי לא תופסים מקום מדף בשביל כמה שקלים, כבר הובא כאן שנמכר ב318 ש"ח בחנות כלשהי. (מותר לציין גילוי נאות...)
@מעמד המאבק הוא לא על עלות ההכשרה, המאבק הוא על המחיר ההזוי למוצר, אבל למה אמור להיות עלות הכשרה? חלב תנובה עולה יקר יותר עם בד"ץ או בלי? התשובה שלילית, כשרוצים למכור הרבה יש לזה מחיר, ואת זה הציבור יגיד.
טלפון כשר, צריך להיות מושלם!!! במחיר מתאים למוצר, זה שאין אינטרנט או sms לא יהיה סיבה מהיום שיהיה זבל
@magicode הציבור מחכה לכתוב דרישות מחכים רק לדף מתאים
-
מכיוון שכל העסק הרי כל כך שקוף , אשמח לראות מסמך דרישות של ועדת הרבנים ממי שמעונין לייצר ושווק מכשיר כשר, אם אין כזה מסמך הדבר אומר דרשני
-
@magicode איך כל זה קשור לנטפרי הרי אתם תמיד דוגלים שבפורום הזה לא להכניס דברים שלא קשורים?
-
-
@יעקב.ק למה כשפרוג לא תיפקד נתנו לכתוב כאן כמו בפרוג? כי זה צרכי ציבור ולא היה תחליף. גם הורדת מחירי הסלולר הכשר זה צרכי ציבור ולא ראינו מישהו שלקח יוזמה עד ש-@magicode עשה את זה.
-
@shraga
גם בנטפרי אין מסמך דרישות מאתר כדי שהוא יהיה פתוח.
קשה להגדיר את הדברים האלו במסמך. וגם יכולים להפתיע אותך.אתה לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין את הדרישות.
צריך שיהיה מכשיר כמו המכשירים שיש היום. יש לך משהו חדש? משהו שונה? אז הם יתכנסו על זה לדיון.
ככה נראה לי לא בדקתי את העניין הזה מולם.והיום דיברתי עם המנהל חשבונות של סים כשר. הייצרנים והיבואנים של K21 ו K34
והוא אמר לי שוועדת הרבנים גובה על הכשרות 2 שקל למכשיר דור 2 ו 3 שקל למכשיר דור 3. -
@magicode אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
והיום דיברתי עם המנהל חשבונות של סים כשר. הייצרנים והיבואנים של K21 ו K34
והוא אמר לי שוועדת הרבנים גובה על הכשרות 2 שקל למכשיר דור 2 ו 3 שקל למכשיר דור 3.אתה מדבר על עלות של חותמת.
יש פער נוסף שלא הוועדה גובה אלא סתם עסק צדדי שמתווך בין היבואן לחנות שקוראים לו שפי תקשורת, ובמקרה הוא עוסק מורשה רשום על שם ד.
-
@by6199 קראתי את מה שכתבת שני פעמים לא הצלחתי להבין מה אתה רוצה. אז ממילא אני לא יכול להגיב.
אני סבור ומשוכנע קצת שונה ממה שמוצג על ידך המצב כיום, עם זאת ציינתי כי אין לי כל רצון להתווכח על המצב בפועל כי זה לא ייגמר.
רציתי שני דברים
1 אל תקבע מחיר הוגן תציין מחירים בדף זה יוביל לתחרות ולמחיר הוגן יותר, ניתן לקבוע רף עד מתי ניתן להיכנס לדף, כלומר עד 405 ש"ח ניתן להיות רשום מעבר לזה החנות לא תירשם.
2 להוסיף פסקה או דף שיכלול אופציות נדרשות מטלפון כשר, אולי דף זה יניע מאן דהוא לייבא/לייצר משהו נורמלי על בסיס דרישות הציבור -
@by6199 אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
1 אל תקבע מחיר הוגן תציין מחירים בדף זה יוביל לתחרות ולמחיר הוגן יותר, ניתן לקבוע רף עד מתי ניתן להיכנס לדף, כלומר עד 405 ש"ח ניתן להיות רשום מעבר לזה החנות לא תירשם.
זה בדיוק המצב
-
@magicode לפי מה ששמעתי, יש כמה חנויות שהכנסת ברשימה, שהם שייכים למשווק הראשי או מי מטעמה,
אם זה באמת כך, אז אין פלא שהם יכולים למכור את זה במחיר הרבה יותר זול מהחנויות.
כמעט כל מכולת מרוויח יותר מ25% על מוצר.וזה לא חכמה שמהיום והלאה כולם יבואו לקנות מכשירים רק שם, כי אז תוכל לסגור את כל חנויות המכשירים הכשרים והצרכנים יהיו המפסידים הישירים, ולא הועילו חכמים בנידון זה כלום. (כמו שכתבת כאן..)
@יעקב-ק כל מה שכולל במטרות העמותה קשור לפה. -
@מלא אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
יש כמה חנויות שהכנסת ברשימה, שהם שייכים למשווק הראשי או מי מטעמה,
יש בדיוק שתיים... כלומר לדבריך שתיהם שלו
-
החלטתי להעלים מהפורום את הנושא "טלפון כשר במחיר הוגן".
אני דווקא חשבתי שיצא מזה דברים טובים. אבל אנשים נפגעו ונעלבו מזה.
לכן אני מסיר את זה לבנתיים.צריך לתקן את הקישור בויקי, שמפנה לאשכול ז"ל שנמחק.
וגם - למה הנושא ההוא לא נמצא בתוכן הענינים בויקי? - לא כאן ולא ב'תוכן האתר' שבצד ימין שם. @MacroShadow @ליכט @shraga @משרדי
-
והיום דיברתי עם המנהל חשבונות של סים כשר. הייצרנים והיבואנים של K21 ו K34
והוא אמר לי שוועדת הרבנים גובה על הכשרות 2 שקל למכשיר דור 2 ו 3 שקל למכשיר דור 3.אתה מדבר על עלות של חותמת.
יש פער נוסף שלא הוועדה גובה אלא סתם עסק צדדי שמתווך בין היבואן לחנות שקוראים לו שפי תקשורת, ובמקרה הוא עוסק מורשה רשום על שם ד.
אני לא העלמתי את הנתון הזה כתבתי אותו במפורש.
שוועדת הרבנים מינו משווק מטעמם שישמור על על האינטרסים שלהם ושל הציבור תקרא למעלה.
העמלה שלו גם ברורה ומוגדרת בין 5 ל 10 תלוי במחיר המכשיר. -
@by6199 קראתי את מה שכתבת שני פעמים לא הצלחתי להבין מה אתה רוצה. אז ממילא אני לא יכול להגיב.
אני סבור ומשוכנע קצת שונה ממה שמוצג על ידך המצב כיום, עם זאת ציינתי כי אין לי כל רצון להתווכח על המצב בפועל כי זה לא ייגמר.
רציתי שני דברים
2 להוסיף פסקה או דף שיכלול אופציות נדרשות מטלפון כשר, אולי דף זה יניע מאן דהוא לייבא/לייצר משהו נורמלי על בסיס דרישות הציבור- זה מטרת האשכול אני בעצמי כתבתי כאן שהחנויות הלינו על נטפרי מי שמך להגיד מה זה מחיר הוגן.
- רעיון. יעלה לך תבצע אותו. גם אתה יכול לערוך בויקי.
-
@מלא אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
@magicode לפי מה ששמעתי, יש כמה חנויות שהכנסת ברשימה, שהם שייכים למשווק הראשי או מי מטעמה,
אם זה באמת כך, אז אין פלא שהם יכולים למכור את זה במחיר הרבה יותר זול מהחנויות.
כמעט כל מכולת מרוויח יותר מ25% על מוצר.וזה לא חכמה שמהיום והלאה כולם יבואו לקנות מכשירים רק שם, כי אז תוכל לסגור את כל חנויות המכשירים הכשרים והצרכנים יהיו המפסידים הישירים, ולא הועילו חכמים בנידון זה כלום. (כמו שכתבת כאן..)
@יעקב-ק כל מה שכולל במטרות העמותה קשור לפה.זה לא נכון. זה סתם שמועות.
-
@אלי-TZA אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
זה בדיוק המצב
ממש לא, בדף יש מחיר מרבי, לא מצויין כמה זה עולה בכל חנות