תעודת אבטחה של נטפרי באנדרואיד
-
מה דגם המכשיר?
לגבי הרשאות רוט. צריך שתהיה מותקנת אפליקצית super su או משהו מקביל, וגם בסייר קבצים צריך להגדיר שיהיו הרשאות רוט מלאות.
אם לא קפץ לך חלון שמבקש אישור אחרי שנכנסת לsystem סימן שחסר משהו בדרך.
-
תיכנס לתיקיה data במחיצה הראשית אם זה ריק סימן שאין לך גישת רוט.
-
ריק אבל נתן לי למחוק אפלי' לפני האיפוס
-
@אחד-תם אמר בתעודת אבטחה של נטפרי באנדרואיד:
מה דגם המכשיר?
לגבי הרשאות רוט. צריך שתהיה מותקנת אפליקצית super su או משהו מקביל, וגם בסייר קבצים צריך להגדיר שיהיו הרשאות רוט מלאות.
S5630
-
@יהושע-ב. יש לי נסיון עם הסייר הזה על כמה מכשירים, אם הפעלת סייר מערכת וקבצים מוסתרים ותיקית data ריקה אז אין לך רוט והמוכר יכול להגיד מה שהוא רוצה.
-
@יהושע-ב. הדגם הוא מיני יאנג כמדומני ולא נראה לי שאפשר גירסה יותר מתקדמת
תתקין את זה ותפעיל את הכפתור הירוק עד שתראה סימון וי באמצע העיגול, ותדע שקיבלת רוט.
-
פוסט זה נמחק! -
@מעלה-ומוריד
@יהושע-ב
גם דרך אנדרואיד סטודיו צריך שהמכשיר יהיה "מושרש" (דהיינו עם גישה לשורש (בלע"ז- ROOT)) כדי לגשת לקבצים ובמיוחד כדי לערוך אותם או לעשות בהם שינויים
אתה יכול להתקין אנדרואיד סטודיו אבל זו תוכנה שמפתחים אתה אפליקציות וצריך ללמוד אותה
יש אפליקציה (שכחתי את שמה) שכל תפקידה הוא לבדוק האם המכשיר עם גישה לשורש או לא
למען הסר ספק גם המכשיר צריך להיות אחרי גישה לשורש וגם תוכנת סייר הקבצים צריכה להיות כזו שיכולה לגשת לשורש
וגם היא כאשר אתה מפעיל אותה מערכת האנדרואיד שואלת אותך האם אתה מאשר לאפליקציה הזו לגשת לשורש של המכשיר
גם כאשר אתה מחפש אפליקציה אתה צריך לראות שהיא תואמת את הגירסא של האנדרואיד כי לאט לאט מפסיקים לתמוך בגירסאות אנדרואיד ישנות -
@אלי-TZA אמר בתעודת אבטחה של נטפרי באנדרואיד:
@יהושע-ב. יש לי נסיון עם הסייר הזה על כמה מכשירים, אם הפעלת סייר מערכת וקבצים מוסתרים ותיקית data ריקה אז אין לך רוט והמוכר יכול להגיד מה שהוא רוצה.
-
@מנתק אמר בתעודת אבטחה של נטפרי באנדרואיד:
יש סיכוי לא רחוק שאכן המכשיר הושרש והוא פשוט מחק את הסופר יוזר מבלי ידיעה
-
@יהושע-ב. הדגם הוא מיני יאנג כמדומני ולא נראה לי שאפשר גירסה יותר מתקדמת
תתקין את זה ותפעיל את הכפתור הירוק עד שתראה סימון וי באמצע העיגול, ותדע שקיבלת רוט.
לצערי אצלי תוכנה זו לא מצליחה לעשות רוט.
[נ"ב המוכר החליף אמנם רק לאח"כ נתברר שלא הועיל גם לבעיה זו]. -
@יהושע-ב. אתה בטוח שהפעלת אותו נכון?
כי בשלב ראשון הוא בודק, ואז הוא מביא סמל של מנעול, אתה לוחץ שוב ואז אחרי שהוא גומר להסתובב סביב עצמו.
הוא מגיב באחת משתי אפשרויות או 'וי' או fail -
זו התגובה הסופית
-
מותקן אצלי סופר SU.
ובלוח של הסופר SU כתובים הדפדפן רוט והקינג רוט שהעלו כאן. שזה אומר שהסופר מזהה שהם תוכנות הדורשות הרשאת רוט. -
@מעלה-ומוריד האמת שהצלחתי אבל זה לא נוח לי, אתה בוחר מכשיר טלפון מסוים מתוך רשימה ענקית וזה מדמה אותו, אני מעדיף את בלוסטאקס.
-
ל@יהושע-ב. ואחד תם: סליחה על ההפרעה. אתם מדברים סינית. אבל יש לי שאלה קצרה בעברית.. האם שייך להתקין סינון וואייפרי על אנדרואיד? היתה הצבעה על זה. מה נסגר?זה נשמע מהתכתבותכם שכן?!
-
לצערי הרב עדיין לא, אבל מאחד הפוסטים של המנהל כאן לאחרונה נשמע שכבר התחילו להכין משהו כזה, ובמאמר המוסגר, גם אני כמוך, אשמח להתעדכן באיזה שלב אוחזים ומתי חושבים להוציא את זה לאור.
-
@חובת-הלבבות עדיין לא, אני משתמש בסים נטפרי עם ניתוק ווייפי.
-
@יהושע-ב. אמר בתעודת אבטחה של נטפרי באנדרואיד:
מותקן אצלי סופר SU.
ובלוח של הסופר SU כתובים הדפדפן רוט והקינג רוט שהעלו כאן. שזה אומר שהסופר מזהה שהם תוכנות הדורשות הרשאת רוט.להבנתי הסופר su פעיל אצלך. (אם אני לא טועה אם רוט לא היה מאופשר לא היית רואה את הרשימה הזו). וכנראה לא הגדת בסייר קבצים שיפתח לך שורש. או שבסופר su מסומן deny
אם אתה משתמש במה שאני הבאתי לך (xplore )
הגדרות>superuser>האפשרות הרביעית -
@אחד-תם לא מצאתי את התפריט המדובר. אולי אפשר עוד פירוט?